[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
Hala Madrid!!!

Coach
Zinedine Zidane

First-team squad
1.Keylor Navas
2.Daniel Carvajal
3.Pepe (3rd captain)
4.Sergio Ramos (captain)
5.Raphael Varane
6.Nacho Fernandez
7.Cristiano Ronaldo (4th captain)
8.Toni Kroos
9.Karim Benzema
10.James Rodriguez
11.Gareth Bale
12.Marcelo (vice-captain)
13.Kiko Casilla
14.Casemiro
15.Fabio Coentrao
16.Mateo Kovacic
17.Lucas Vazquez
18.Mariano
19.Luka Modric
20.Marco Asensio
21.Alvaro Morata
22.Isco
23.Danilo
25.Ruben Yanez
雞胸

退出高登

本人有幸與各位皇馬球迷一齊睇波,分享球隊新聞同睇法。時光飛逝,轉眼間已經過左4年時間,我感覺到自己有新目標要去追尋。雖然你我素未謀面,但能夠透過高登相識,確實係一種緣份。3年前,我開左第一個皇馬討論區就係希望凝聚到高登既皇馬球迷,今日依個小小既想法都可算係成功實現。

今後,我將會退出高登,亦唔會再開皇馬post同轉貼球隊新聞,希望大家諒解。最後拜託各位可以團結一致,有心有力既手足可以繼續將皇馬post傳承落去。!Hala Madrid!

摩佬
20/09/2015

永遠榮譽皇迷摩佬

There is only one 摩佬
皇Post吉祥物

光頭仔卡路士 - 綠豆仔

世界情色王 (GAP王)

基斯坦奴(棋靈王)

小量皇迷手足墨寶
G_Bale11

Suu

今晚無野做

拉斐爾華拉尼

ISCO22
就黎著到爛

B_Ingram

球王賓斯馬

歡迎留圖加入

真拖舟轉身

同場加映 占士世界級窩利 / 伊斯高跌盃

會歌 - Hala Madrid y Nada Mas
https://youtu.be/eE0Lx951VEA

好似好睇D版本:https://www.youtube.com/watch?v=NM88M18peYY

屌晒你地老母
原來拉膠係對住big gay拍手
咁多位皇迷振作 我地夏季見
屌晒你地老母

屌監獄馬老母算啦
唔知點解, 疤狗無左泥馬反而勁左
屌晒你地老母

屌你老母
咪出去挑機啦屌奶星

唔覺

其實係美斯姐
好失望 isco正選一定好過依家出bale
咪出去挑機啦屌奶星

屌奶星係咪on9
豬波都挑機
唔想見到皇迷手足比人屌牙

其實係美斯姐

係冇人守到美斯姐
好失望 isco正選一定好過依家出bale

轉踢41212啦屌
邊個挑機呀 捉返佢入黎啦

其實係美斯姐

係冇人守到美斯姐

今場小花太屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞