[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
重新組軍啦屌
Bale哩件疼血一定要走
屌佢老味今季都冇關鍵入球
淨係識傷
換夏神返黎仲好
或者辛仔都唔錯

都係個句 季初無bale你地皇狗一早宣布左唔洗追西甲

anyway 而家係抵屌係無態係垃圾
重新組軍啦屌
Bale哩件疼血一定要走
屌佢老味今季都冇關鍵入球
淨係識傷
換夏神返黎仲好
或者辛仔都唔錯

都係個句 季初無bale你地皇狗一早宣布左唔洗追西甲

anyway 而家係抵屌係無態係垃圾

Agger
唔洗話半季就叫人地走走走既
Top fit既佢 上季呢個時候接近係單天保至尊
睇唔透拖舟
平時d換人好出人意表
以為佢好撚大膽
點知一關鍵時刻就咁撚保守
屌你以快打慢咁嘅道理都唔明
對面仲遲我地一日打歐聯
換晒正選我敢講energetic好多
同埋疤都打左咁多次bbc
話晒都老對手
係人都知bbc黎黎去去都係個幾招
如果你肯換成堆後備
我敢講起碼頭個45分鐘疤會好亂
提子拎歐國個陣又係一堆新仔
事前都冇人知佢地d打法
哩d先叫出奇制勝呀屌
施丹今日出bale係成場輸波一大關鍵,而bale明知自己仲未得應該唔好俾signal話得,至於卡斯米路既早段黃牌成為左今場另一個輸波關鍵,高華錫出黎打防中真係無咁好,佢打摩迪位置會好好多
今場卻奧斯同摩迪有疲態,後者跑動少左,前者直情變感冒童,bbc三個都差,bale就訓下教先,阿辛出到黎其實無乜表現,占士呢下就真係奇兵
最後一句,個下界下球應該全軍退守後半場,你咪俾人地燒味囉,講真,人地燒味唔勁,你怕咩呀

最尾殺紅了眼

假設巴塞餘下全勝,本身呢場和左有一輸一和去俾你失分,但而家極其量和一場,成件事紮洗左好多,我地對賽成積輸左,基本上一失就成個主動權俾左人,10年前我地就係靠對賽成積,唔通今年調番轉...個陣既每場反勝仲歷歷在目...

就係踢完國家打比之後既事。。。。

睇番賽程基本上黎緊連續幾個星期一週雙賽,本身我就係預一輸一和係呢度去頂下,而家真係好麻煩,而家只好話歐聯唔洗坐飛機晒精神同時間係好彩,同埋施丹作為教頭好有責任叫晒班友仔即刻縮番後半場(如果佢有當我無講過),而個班友仔亦都要知道和本身對我地有利,再加上自己少打一個,踢聯賽不嬲係鬥磨鬥穏定
施丹今日出bale係成場輸波一大關鍵,而bale明知自己仲未得應該唔好俾signal話得,至於卡斯米路既早段黃牌成為左今場另一個輸波關鍵,高華錫出黎打防中真係無咁好,佢打摩迪位置會好好多
今場卻奧斯同摩迪有疲態,後者跑動少左,前者直情變感冒童,bbc三個都差,bale就訓下教先,阿辛出到黎其實無乜表現,占士呢下就真係奇兵
最後一句,個下界下球應該全軍退守後半場,你咪俾人地燒味囉,講真,人地燒味唔勁,你怕咩呀

最尾殺紅了眼

假設巴塞餘下全勝,本身呢場和左有一輸一和去俾你失分,但而家極其量和一場,成件事紮洗左好多,我地對賽成積輸左,基本上一失就成個主動權俾左人,10年前我地就係靠對賽成積,唔通今年調番轉...個陣既每場反勝仲歷歷在目...

睇番賽程基本上黎緊連續幾個星期一週雙賽,本身我就係預一輸一和係呢度去頂下,而家真係好麻煩,而家只好話歐聯唔洗坐飛機晒精神同時間係好彩,同埋施丹作為教頭好有責任叫晒班友仔即刻縮番後半場(如果佢有當我無講過),而個班友仔亦都要知道和本身對我地有利,再加上自己少打一個,踢聯賽不嬲係鬥磨鬥穏定

佢地以為又可以絕殺
不過今次係比人殺番轉頭
又唔使咁頹 上年情況都係咁上下 只係角色換左

C朗絕殺作客贏 但輸左聯賽

最緊要係冠軍 贏左仲有幾多人會諗場波

而家擔心佢地唔識應付逆境

分數差好遠喎

睇下賽程我搵唔到唔灰ge理由

臨尾10秒先黎失 真係好傷士氣
皇馬狠狠咁還左一次絕殺債

分數差好遠喎

上年贏左好似都差9分?
哩家已經平排
仲要我地last round先追到差1分

分數差好遠喎

上年贏左好似都差9分?
哩家已經平排
仲要我地last round先追到差1分

上年就係挾著個勢一波連勝先追咁緊

分數差好遠喎

中堅呢屌
齊腳再踢下面幾場都叫有得搏下
今次我連出去答句你地追撚到再講都廢事

陣崩盤味太重

最尾殺紅了眼

佢地以為又可以絕殺
不過今次係比人殺番轉頭

本身我係唔反對三個人去迫搶人地個界外球,但我一見到摩迪上埋黎搶唔到,再加馬些路無technical foul,見到後面4個+龍打人地6-7個,本身我就算係預搶唔到,摩迪同馬些路呢D係後半場塞住等人返
而家都無計,見步行步
睇rp最後嗰球係輸高仔
守嗰時唔出力守
踢左90min嘅modric同細路都跑得快過佢
可能佢跑多兩步到禁區頂
messi就射得冇咁輕鬆
學我拖咁講
波就輸撚左 諗定後面仲點可以點踢好過

分數差好遠喎

中堅呢屌

陣崩盤味太重

仲有咩人打中堅
米路入中堅
高仔打防中?
哩家我地除左選擇去信每個後備兵之外
似乎都冇其他選擇
不過垃圾拖舟肯出先算
咪又係bbc鐵三角
咩野拖係識輪換嘅76都唔知邊個講
明知冇態都要出
直程擺到明送分比人

分數差好遠喎

中堅呢屌

陣崩盤味太重

仲有咩人打中堅
米路入中堅
高仔打防中?
哩家我地除左選擇去信每個後備兵之外
似乎都冇其他選擇
不過垃圾拖舟肯出先算
咪又係bbc鐵三角
咩野拖係識輪換嘅76都唔知邊個講
明知冇態都要出
直程擺到明送分比人

輪換只係對弱隊就全隊原後備
打勁隊就勝利11人
贏嗨咩
有好嘅唔出 出啲冇態嘅
贏嗨咩
有好嘅唔出 出啲冇態嘅

有達仔唔出 出賓周
學我拖咁講

首先一件事,華拉尼幾時可以出,下場係咪黎緊星期三?如果出唔切就要靠卡斯米路打中堅,或者轉一隻閘打中堅
第二,我想再睇多次個賽程表,不過我大概都知道一週雙賽,如果可以既話就用晒輪換,呢個一定要
第三,咪撚再出BALE,佢本身傷就咪撚再出,我覺得佢真係用成季休息抖下先,我地前場唔係無人,無咩必要一有BALE就BBC
學我拖咁講

首先一件事,華拉尼幾時可以出,下場係咪黎緊星期三?如果出唔切就要靠卡斯米路打中堅,或者轉一隻閘打中堅
第二,我想再睇多次個賽程表,不過我大概都知道一週雙賽,如果可以既話就用晒輪換,呢個一定要
第三,咪撚再出BALE,佢本身傷就咪撚再出,我覺得佢真係用成季休息抖下先,我地前場唔係無人,無咩必要一有BALE就BBC

你放心,bale一稍為好番就又正選,isco同james呢2個fd子繼續坐

下場對拉科真係又要靠伊斯高同達仔

個人認為施丹係想留番呢班打下場
唔想搏到下場既主力都冇埋力
因為佢都知只係打 伊同達

但都係on9

諗極都係好kai
學我拖咁講

主 奧沙辛拿、客 愛斯賓奴、主 黃潛、客 拉斯彭馬斯、主 伊巴

客 拉科、主 華西、客 格狗、主 西維爾、客 馬拉加、補賽作客切爾達
皇馬基本上無一場可以hea,得格狗個場勝算高D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞