[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
Whatsapp群組有皇迷同490迷互屌

關獌狗撚事咩

490=四百九=死疤狗

其實bale個位比辛仔上位啦
起碼交到貨

辛仔打右翼真係做到野 不過死左腳

同隻死左腳既bale比 辛仔好好多 又扭得

辛仔decision making 差啲但冇乜甩碌
Bald d回傳
其實bale個位比辛仔上位啦
起碼交到貨

辛仔打右翼真係做到野 不過死左腳

同隻死左腳既bale比 辛仔好好多 又扭得

辛仔decision making 差啲但冇乜甩碌
Bald d回傳

係禁區個下

關獌狗撚事咩

獌狗j緊大巴拿

關獌狗撚事咩

獌狗j緊大巴拿

關我地撚事
施丹比人炒左之後搵邊個教

關獌狗撚事咩

獌狗j緊大巴拿

肯走一定大把人搶 唔到49000啦

佩狗今次仲唔親自執教

佩狗今次仲唔親自執教

佩狗:點解冇11個賓周馬比我出?

佩狗今次仲唔親自執教

個教練都係做pr用搵個靚仔少少得閒仲可以過兩招

佩狗今次仲唔親自執教

返去7條A 加連續3年雞胸

關獌狗撚事咩

490=四百九=死疤狗

唔知點解, 疤狗無左泥馬反而勁左

唔覺

冇屁馬積仔輕鬆好多

唔覺

冇屁馬積仔輕鬆好多

上半場右路空到 有屁馬上半場輸緊2 3球啦

唔覺

冇屁馬積仔輕鬆好多

左右閘縮曬係中間 但都係比美斯撚

唔覺

冇屁馬積仔輕鬆好多

左右閘縮曬係中間 但都係比美斯撚

純出腳攔截, 唔得就gg, 唔會用身位贏美斯
其實都幾柒 人地psg主場都炒到疤 垃圾皇和都和唔到

皇正選廢既

皇正選廢既

死得要出bbc

皇馬傳統係以自己嘅弱去挑戰對手嘅強
如果有jese……
伊斯高狀態咁fit反而出個岩岩先出到既bale
下個係咪到古迪教
下個係咪到古迪教

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞