[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

出機師唔係要黎攻
放佢響中前場狂跑狂搶減輕中後場壓力而已
出丹尼路佢唔自爆都偷笑

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

如果用防守角度黎睇係岩既
不過實際作用係點就唔知啦

擔泥次次都鳩斬架喎 攻又唔得 守更加唔掂

擔泥攻唔差既
佢廢係防守個到
痴撚線次次佢條右路俾人反擊
佢都慢慢跑回防
好似唔關佢事咁

佢斬波斬得好係得對上有出嗰場
唔知係咪練過定上身
不過防守依然垃圾
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

出機師唔係要黎攻
出丹尼路佢唔自爆都偷笑

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

擔泥攻唔差既
佢廢係防守個到
佢都慢慢跑回防
好似唔關佢事咁

唔知係咪練過定上身
不過防守依然垃圾

奇雲保定係曼城踢閘都係垃圾黎
去拜仁踢中堅就入左best11
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

出機師唔係要黎攻
出丹尼路佢唔自爆都偷笑

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

擔泥攻唔差既
佢廢係防守個到
佢都慢慢跑回防
好似唔關佢事咁

唔知係咪練過定上身
不過防守依然垃圾

奇雲?
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

出機師唔係要黎攻
出丹尼路佢唔自爆都偷笑

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

擔泥攻唔差既
佢廢係防守個到
佢都慢慢跑回防
好似唔關佢事咁

唔知係咪練過定上身
不過防守依然垃圾

奇雲?

奇雲定謝路美

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

擔泥攻唔差既
佢廢係防守個到
佢都慢慢跑回防
好似唔關佢事咁

唔知係咪練過定上身
不過防守依然垃圾

奇雲?

奇雲定謝路美

謝路美
雖然琴日不幸輸波
但球場氣氛真係一流
第一次睇西甲,第一次去班拿貝就係睇國家打比
感覺太美好,係荷包唔得討好
雖然琴日不幸輸波
但球場氣氛真係一流

幾錢張飛?

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

擔泥攻唔差既
佢廢係防守個到
佢都慢慢跑回防
好似唔關佢事咁

唔知係咪練過定上身
不過防守依然垃圾

奇雲?

奇雲定謝路美

謝路美

其實而家都係垃圾黎
除左世盃上身左一場
早兩年R聯比小花扭到仆街

利申 反拜先鋒
對切爾達補賽應該應係最後兩輪西甲中間
切爾達主場係提子上面
最後作客 馬拉加 係西班牙最南面
無得飛過去睇埋尾
雖然琴日不幸輸波
但球場氣氛真係一流

幾錢張飛?

真係好慘 第一次睇大賽比人絕殺
Real Madrid are willing to swap two players to sign Juventus attacker Paulo Dybala this summer, according to Don Balon.

Zinedine Zidane's side are ready to offer both James Rodriguez and Alvaro Morata to the Serie A side in a bid to lure the Argentine to Spain.
Real Madrid are willing to swap two players to sign Juventus attacker Paulo Dybala this summer, according to Don Balon.

Zinedine Zidane's side are ready to offer both James Rodriguez and Alvaro Morata to the Serie A side in a bid to lure the Argentine to Spain.

都算值既
摸奶達
You shall not pass

當達仔人球咁撚
摸奶達9號
大把奶21號
出機師出黎鳩跑,我覺得佢反而做死d波俾人打反擊,佢連打拜仁都唔識自覺慢慢做,佢個日起碼係邊路俾人偷左3-4次波俾人打反擊
佢已經唔係上一季,上一季我大概見到zidane換賓施馬就一定換佢,因為佢個陣肯俾番中場再做,肯防,例子上年歐聯決賽我見到佢熱身都同fd講話一定換賓施馬(個陣施丹d換人亦都好易估)
所以我真係唔建議出佢,至於占士其實442我真係只需要佢跑番出黎駁腳再利用佢d進攻走位就得,莫拉達442開路真係食正佢個飯,所以佢搭占士我覺得係得,只不過呢個組合今年得打西維爾個場,至於433莫拉達個陣以前我直頭話佢唔適合,所以我以前話放佢出走其實我無異議,只不過我諗唔到賓施馬跌晒watt,bale就黎到傷多過踢咁
其實如果用人方面安76真係勁,解放摩迪,433用bbc,呢d都係佢帶出黎,只不過佢既勝利11人實在太過火
仲覺得機師鳩跑幫到隊波
唔賣達仔既話 你忍唔忍心睇佢坐多一年
仲覺得機師鳩跑幫到隊波

續完長約之後越黎越閪
仲覺得機師鳩跑幫到隊波

續完長約之後越黎越閪

想像唔到賓周續埋長約會有幾閪
唔賣達仔既話 你忍唔忍心睇佢坐多一年

達子想踢世界杯正選 唔會同你等
雖然琴日不幸輸波
但球場氣氛真係一流

幾錢張飛?

viagogo , €900 多 d , 港紙 7600 左右
雖然琴日不幸輸波
但球場氣氛真係一流

幾錢張飛?

viagogo , €900 多 d , 港紙 7600 左右

viagogo 好搵過炒樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞