[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
bale有價冇市呢下折墮

幾千萬買個文員番黎做咩

文員都做唔到 貼錢養傷 我屌

岩踢英超
一係比佢做自由人自己揾空間其實冇問題
但係皇唔可能
而家隊波既問題係中場冇活力
拎波就正係分比2邊閘後上
中間用kroos modric 米路係完全冇組織可言
賓周條撚屌一早下滑哂
猩猩就係打反擊既材料 都未計玻璃腳

另外其實kroos真係可有可無
防守打少個
進攻得招穏陣橫傳同分邊
一對d壓逼勁既佢冇能力擺脫對手
其實最好收kroos同猩猩
出Isco 同占士打442
你地會話占士控球唔好
但佢起碼可以同isco modric打小組去掩飾呢個所謂缺點
而且比個波由isco同摩迪去帶
占士負責killer pass同遠射係最好

不過算啦
講一大輪
下季繼續bbc
就算呢2季已經證明bbc名大於實

成日話bale上季單天保至尊
屌你全隊最貴轉會費
緊急Carry全隊就基本野啦
老實講買到大bra拿都可以好似bale咁保至尊啦
唔講仲以為bale值十幾鎊

今季變返pat屎
其實兩件b我覺得一定要清走其中一件
Bbc三個等波到加兩中場不斷分邊

猩猩其實打左做猩一招一樣係冇問題
條友唔夠技術腳法打右邊
你幾時見佢成功cup大位射入?

岩踢英超
但係皇唔可能

依家英超隊隊都逼搶 下下都要波又要人
佢番去英超踢翼可以捱到幾耐
以前踢閘都唔覺佢咁易傷

岩踢英超
但係皇唔可能

依家英超隊隊都逼搶 下下都要波又要人
佢番去英超踢翼可以捱到幾耐
以前踢閘都唔覺佢咁易傷

跑得快而高大既人對腳負擔大就一定易傷
所以先成日話C朗係鐵人
唔計防守 卻奧斯有氣有力分波做得好呀
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐
bale仲話係c朗接班人 ,笑撚死人咩

世三,辛仔

呢度好多人睇唔起世三架

我鍾意世三 早一兩季入球荒 成年冇波入果陣都迷緊

其實睇大家點睇
世三即食
辛仔仲要經驗
不過買世三等於推辛仔落屎坑
好矛盾
不過猩同賓周兩個真係好自為之

賣得返原價多少少心足

其實猩猩唔係廢
先唔講佢玻璃
佢既身體條件 速度 斬波 頭搥 遠射係有威脅
但本身技術唔夠幼細係令佢唔會上到最頂級原因
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
反而出後備人腳仲多d野睇
其實好諷刺
而家隊波既問題係中場冇活力
拎波就正係分比2邊閘後上
中間用kroos modric 米路係完全冇組織可言
賓周條撚屌一早下滑哂
猩猩就係打反擊既材料 都未計玻璃腳

另外其實kroos真係可有可無
防守打少個
進攻得招穏陣橫傳同分邊
一對d壓逼勁既佢冇能力擺脫對手
其實最好收kroos同猩猩
出Isco 同占士打442
你地會話占士控球唔好
但佢起碼可以同isco modric打小組去掩飾呢個所謂缺點
而且比個波由isco同摩迪去帶
占士負責killer pass同遠射係最好

不過算啦
講一大輪
下季繼續bbc
就算呢2季已經證明bbc名大於實

占士打前一格打SS好過塞係中場,卻奧斯佢唔係可有可無,控制節奏個方面真係皇馬頂級,不過我都覺得佢有時謹慎得濟
老實講摩迪老啦,尋晚佢既覆蓋率低左好多,根本佢無可能在場場滿場跑,雖然我都難做,不過出場時間減少下,仲有高華錫
其實最主要係C朗,因為佢一係場上面好決定到球隊入唔入到波,至於其餘兩個B就真係可以出少D
不過出死BBC可以話係皇馬照排,某程度上個主席又係仆街黎,總之出咩人除左個領隊之外,仲有個濕鳩主席阻鳩住晒
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
其實好諷刺

同意 話就話kroos modric都係世界最top既中場之一
但永遠中場都好似唔夠人搶咁
硬係唔可以係中路做波上去
次次都分邊傳中或者快反
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
其實好諷刺

同意 話就話kroos modric都係世界最top既中場之一
次次都分邊傳中或者快反

用442都未嘗不可 433都係睇重bbc剛剛組軍既威力
依家咁撚垃圾 轉番442好過 只出bc/c
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
其實好諷刺

次次都分邊傳中或者快反

上季係夠搶,今季摩迪走少左,卻奧斯就不嬲都咁既走動(拜仁個場係搏左命走),卡斯米路ON9左,咪變左咁,前面BBC又唔係成日返
死攬bbc係最大問題
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
其實好諷刺

次次都分邊傳中或者快反

上季係夠搶,今季摩迪走少左,卻奧斯就不嬲都咁既走動(拜仁個場係搏左命走),卡斯米路ON9左,咪變左咁,前面BBC又唔係成日返

bbc 功能單一 d波又成日斷
中場幾勁都無用啦
都係果句
冇伊斯高冇足球
噚晚場波真係峰迴路轉:

1-0
1-1
1-2
紅牌
2-2
2-3
2個B都要棄
轉踢41212
留得到就留哂Isco asensio James
打雙箭頭 牙朗最前 james打副鋒
Isco攻中
咁樣應該最好 或者入個前鋒搭牙朗
不過達仔如果打雙箭頭作用應該會同朗重疊左
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
其實好諷刺

次次都分邊傳中或者快反

都係果句摩迪要試下踢後備
俾isco擔大旗啦
依家中場踢得太工兵 完全係浪費
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
其實好諷刺

次次都分邊傳中或者快反

中場幾勁都無用啦

BBC其實好睇個賓施馬,以前就係靠佢走出黎HOLD住個波做,記唔記得前兩季作客巴塞,賓施馬個陣仲未跌watt,佢一下後腳俾c朗入攝追平,但佢而家已經無左呢d波
放棄433,轉打442,甚至5個中場,而家正選中場線走動量cover唔到433,而我地又唔係玩控場,咁樣會跑死人
噚晚場波真係峰迴路轉:

1-0
1-1
1-2
紅牌
2-2
2-3

如果我係疤狗真係爽撚死
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
其實好諷刺

次次都分邊傳中或者快反

都係果句摩迪要試下踢後備
俾isco擔大旗啦
依家中場踢得太工兵 完全係浪費

摩迪可以好似C朗咁抖多d
試多d高仔
高仔覆蓋面都好大 又快
多左好多前插做配合
成隊都識造返波
係佢冇力先閪姐

所以同一般強隊比較
皇好少可以贏得有統治力
因為d波基本係2邊斬
中間冇乜配合組織
其實好諷刺

次次都分邊傳中或者快反

中場幾勁都無用啦

占士,伊斯高同達仔真係值得多d出場機會,而家個所謂bbc不倫不類,再唔變陣今季聽雞胸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞