[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
西甲冠軍巴塞有2.25咁高

條後防得翻拿祖1個中堅,餘下賽程又咁q難打,仲要踢兩場下體

睇唔到皇馬憑咩可以贏到聯賽

球王占可能想證明身價落黎carry番幾場

占屎難得踢左球好波
中堅方面係咪要米路客串

希望華仔趕到

客串一場先
唔好強行出

擔泥佬有冇得諗? 都夠高

唔好玩喇

叫綠豆蛇復出仲好

打中堅呀

占屎難得踢左球好波

本來和波收場就大家迷占
而家賽程對我地好撚不利...
好怕唔夠兵用連決賽都入唔到..兩頭唔到岸

入到決賽口木弓大係輸

好想入決賽對祖記....
就算贏唔到俾希古恩吐啖烏氣都好吖
中堅方面係咪要米路客串

希望華仔趕到

客串一場先
唔好強行出

擔泥佬有冇得諗? 都夠高

唔好玩喇

叫綠豆蛇復出仲好

打中堅呀

戇鳩

占屎難得踢左球好波

本身我見到占士聽緊施丹既指示準備換入黎個陣,係到傻笑...跟著佢入番2:2個下呆左
跟著本身仲有球好有機會,但c朗個球拎左個波,跟著拖左勁耐先俾
今天淩晨進行的西班牙國家打吡當中,巴塞作客3-2擊敗皇馬,美斯攻入2球並上演絕殺。賽後《每日體育報》對雙方球員進行了評分(滿分為10分)。美斯獲評滿分10分,最後時刻長途奔襲策動進攻的羅拔圖獲得9分。皇馬方面則大多分數較低,最高的是門將拿華斯和後備阿辛斯奧的7分,另外馬些路和J.洛獲得及格的6分。拉莫斯和巴爾僅獲評3分,全場最低。

皇馬球員評分:拿華斯(7分)/卡華積(5分),拿祖費南迪斯(4分),拉莫斯(3分),馬些路(6分)/卡沙爾米羅(4分),莫迪歷(5分),卻奧斯(5分)/巴爾(3分),C.朗拿度(5分),賓施馬(4分);後備阿辛斯奧(7分),高華錫(4分),J.洛(6分)

巴塞球員評分:達史特根(7分)/羅拔圖(9分),比基(7分),烏姆堤堤(7分),艾巴(7分)/布斯基斯(7分),恩尼斯達(7分),拿傑迪錫(7分)/美斯(10分),蘇亞雷斯(7分),比高(7分);後備高美斯(6分)

阿辛斯奧高分左,其餘差唔多,今場全場計得龍打得好
之前輸打吡都冇咁灰,今次真係
now.com體育】皇家馬德里周日主場惡鬥巴塞隆拿,在臨完場前失守,最終以2:3落敗。教練施丹賽後直指球員在打少1人的情況下仍能夠入波追成平手,之後就應該踢得更聰明,顯然有責備之意。

周日上演的西班牙國家打吡,皇家馬德里主場出戰宿敵巴塞隆拿,雖在落後1:2情況下有隊長沙治奧拉莫斯領紅被逐,但在打少1人的情況下於完場前4分鐘入波,一度扳成2:2平手,可惜補時階段再度失守,被美斯絕殺,結果全失3分。

教練施丹賽後自然對球員演出不甚滿意:「我們不會為此而高興,因為整場比賽製造了很多入球機會,但未能掌控比賽。當你未能一早鎖定勝局,這就有可能發生,而結果亦真的發生了。我們都對這戰果很失望;當你以10人應該的時候仍能追成2:2平手,你需要踢得更聰明,一起防守。」

今場戰果令聯賽爭標形勢再次變得緊湊,賽後兩軍同得75分,但皇馬少踢1場。施丹對戰果表示失望,但亦強調,敗仗並非末路:「這是我首次在主場領軍踢國家打吡,而結果糟透了。己隊全失3分,但聯賽仍有很多場比賽未踢;今仗並非西甲煞科戰,但當然,能夠贏波會更好。總括來說,己隊並不值得落敗,但有時候,足球比賽就是這樣。」

你排陣聰明D唔得既
Btw達仔今季未出過場對疤

唔洗對啦 去車架啦

期望達仔倒戈 輕鬆hat trick剷草

留意到大家對占士改觀
留意到大家對占士改觀

不嬲覺得佢前場走位同配合係好,係盤控唔好之嘛,所以我一直都話打影前
但施丹都唔玩影前
留意到大家對占士改觀

不嬲覺得佢前場走位同配合係好,係盤控唔好之嘛,所以我一直都話打影前
但施丹都唔玩影前

死都要打433,但bbc呢個組合明顯係有問題

對d比較弱既隊咪出晒班後備囉好似希坑個場咁
其餘時間唔洗旨意,幾好態都係後備
如果唔出賓周馬
比占士踢假9就好了
不過賓周馬應該正選到退休
原來牙朗全場得14腳傳波
今場灰過輸4:0嗰場
如果唔出賓周馬
比占士踢假9就好了
不過賓周馬應該正選到退休

條友跌到咁仲有得踢皇真係笑話
原來有隊醫講bald唔聽醫生講死都要出
留意到大家對占士改觀

但施丹都唔玩影前

轉陣收起賓周出占同伊斯高夾阿朗喇好嗎
留意到大家對占士改觀

但施丹都唔玩影前

22連勝個排
無獨有偶
就係冇猩猩
有咩含意?
留意到大家對占士改觀

但施丹都唔玩影前

22連勝個排
無獨有偶
就係冇猩猩
有咩含意?

有價好賣
好想睇達仔,伊斯高同占士一齊擔大旗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞