[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
阿妓
好撚失落 唔開心左成日

我都係
係班拿貝輸比疤 搞到又比人笑係training ground of barcelona
仲要係咁樣輸法 85分鐘追平以為有得打飛機 但最後10秒一分都保唔住
好撚失落 唔開心左成日

我都係
係班拿貝輸比疤 搞到又比人笑係training ground of barcelona
仲要係咁樣輸法 85分鐘追平以為有得打飛機 但最後10秒一分都保唔住

勝敗好正常
唔好停留得太耐
前面仲有更多豬波
我諗起之前阿記個蒙維爾有一排打完中堅之後打閘穩定咗好多,會唔會擔泥試打完中堅之後生性利申ff

有冇咁多人係阿迷

迷雲

唔係阿迷只不過之前有留意下英超d比賽,我皇
點解仲有人可以幫bale講好說話
1億先生黎到第4季踢左幾耐好波
講緊1億買返黎踢半季好波都唔知有冇就鳩埋下半季

三年兩個歐聯
好撚失落 唔開心左成日

我都係

勝敗好正常
唔好停留得太耐
前面仲有更多豬波

前半段睇仲以為係D鼓勵說話
後尾諗真D
唔可以鼓勵西波皇
踩 給我往死裏踩
踩到西波皇一文不值
點解仲有人可以幫bale講好說話
1億先生黎到第4季踢左幾耐好波
講緊1億買返黎踢半季好波都唔知有冇就鳩埋下半季

三年兩個歐聯

BALE黎既第一季歐聯決賽條友浪費左幾多機會
佢入個球都係迪馬創造出黎
又唔好踩到BALD一文不值 佢只係玻璃姐

宜家心情好差
一次過爆出黎

宜家心情好差
一次過爆出黎

如果傷果個叫賓周馬你話幾好

踩 給我往死裏踩
踩到西波皇一文不值
Bald有種就用碌鳩大大力bin返我

宜家心情好差
一次過爆出黎

如果傷果個叫賓周馬你話幾好

Why not both

踩 給我往死裏踩
踩到西波皇一文不值

傷好再講啦

踩 給我往死裏踩
踩到西波皇一文不值

傷好再講啦

鳩白
點解呢到咁多迷4朋友
專迷16郎
點解呢到咁多迷4朋友
專迷16郎

真係唔明 入到足總杯決賽都好丁
點解呢到咁多迷4朋友
專迷16郎

粒仔你都好似係
下季繼續迷雲啦
點解呢到咁多迷4朋友
專迷16郎

粒仔你都好似係
下季繼續迷雲啦

有咩誤會??
好撚失落 唔開心左成日

我都係

唉…本來和波好大機會拎聯賽
點知臨尾香
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

出機師唔係要黎攻
放佢響中前場狂跑狂搶減輕中後場壓力而已
出丹尼路佢唔自爆都偷笑

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

如果用防守角度黎睇係岩既
不過實際作用係點就唔知啦

擔泥次次都鳩斬架喎 攻又唔得 守更加唔掂

踩 給我往死裏踩
踩到西波皇一文不值

傷好再講啦

鳩白

傷得咁撚密,勁到美欺咁都無用喇
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

出機師唔係要黎攻
放佢響中前場狂跑狂搶減輕中後場壓力而已
出丹尼路佢唔自爆都偷笑

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

如果用防守角度黎睇係岩既
不過實際作用係點就唔知啦

擔泥次次都鳩斬架喎 攻又唔得 守更加唔掂

擔泥攻唔差既
佢廢係防守個到
痴撚線次次佢條右路俾人反擊
佢都慢慢跑回防
好似唔關佢事咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞