[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
屌你老鼠 全部西波

肯撚定有一場會豬

或者豬哂

西甲同分拎第2
之後負碌入歐聯決賽 決賽比人加時119分鐘絕殺屈居亞軍

四強出局啦
撚入到決賽咩

留意到有唔少皇狗ff踢決賽 四強提都冇提
把皇馬看得那麼高

都講撚明負碌都jer住晒
好明顯決賽現場睇人拎冠軍最撚慘啦 係要衝出黎懶醒

9up only
對馬體會唔失波 我挽留占留低!

直線想沾屎走
條防線個窿仲大過你屎眼
屌你老鼠 全部西波

肯撚定有一場會豬

或者豬哂

西甲同分拎第2

四強出局啦
撚入到決賽咩

把皇馬看得那麼高

9up only

咩40不敗 已經見到22連勝果季既影子
就算棄歐保聯都難贏西甲
已經有定準備雞胸 今次認真唔係燈。。。。
對馬體會唔失波 我挽留占留低!

直線想沾屎走
條防線個窿仲大過你屎眼

好撚gay
大家小心
光頭佬黑暗兵法團結左皇區迷占反占

不祥人
屌你老鼠 全部西波

肯撚定有一場會豬

或者豬哂

西甲同分拎第2

四強出局啦
撚入到決賽咩

把皇馬看得那麼高

佩狗打手食撚屎

屌你老母 負你老母
佩狗打手

不祥人

公子獻頭
佩狗要拖舟出bbc
拖舟明知bbc冇料但屈就
輸波個個怪拖舟排陣on9
拖舟一個屈尾十推比d球員話最尾唔守所以輸得咁難睇
拖舟又贏

其實呢d情況應該要叫(拿佢如果有叫但d球員上腦另作別類),施丹係咪會成為名帥我唔知,但佢起碼會做輪換,只不過我覺得應該要更加利用優勢,而家人就有,睇下黎緊佢夠唔夠擔用,施丹亦都應該明白黎緊連續3-4個星期一週雙賽,無得唔咁做
老實講,佩狗可唔可以收下檔先,我15年皇迷有10年以上就食佢d屎,你話無俾壓力呢,我點都唔會信架啦,呢d濕鳩主席
btw bale應該自己聽軍醫,如果手尾長真係自己攞黎

出賓周馬就一定係佢自己意思

如果bale真係自己話要出場,佢真係抵撚死
基沙文經理人:正考慮皇馬曼聯報價

基沙文是轉會市場上,最受矚目的球星。這位馬體會天王的未來,正受到歐陸各大豪門的密切關注。面對頂級豪門的邀約,基沙文究竟如何決定自己的未來?對此,基沙文的經理人(顧問)給出了最新說法。

基沙文顧問奧爾赫斯(Eric Olhats)表示:「基沙文合約中有1億歐元違約金條款存在(8400萬英鎊),這是難以迴避的。我們正在考慮最合適的報價,包括皇馬和其他球會的一些報價。」英媒透露,基沙文現如今正在考慮皇馬、曼聯等豪門的報價。

此前英國媒體均透露,曼聯將在今夏全力求購基沙文,現如今格子顧問的表態,讓曼聯看到了挖角的希望。《太陽報》分析,基沙文顧問的意思很明確,那就是買方球會必須得支付8400萬英鎊的違約金,才能得到基沙文。

在此次採訪中,基沙文顧問奧爾赫斯還排除了格子加盟巴黎聖日耳門的選項,他表示:「去年的時候,巴黎聖日耳門對基沙文真的有興趣,但今年情況變了,基沙文不會再考慮他們了。」

最近三個賽季,基沙文在馬體會表現非常出色,他在為馬體會出場的153次里,攻入了82球。憑藉如此驚豔的表現,基沙文也成為了如今轉會市場上,最炙手可熱的球星之一。

買買買

基沙文是轉會市場上,最受矚目的球星。這位馬體會天王的未來,正受到歐陸各大豪門的密切關注。面對頂級豪門的邀約,基沙文究竟如何決定自己的未來?對此,基沙文的經理人(顧問)給出了最新說法。

基沙文顧問奧爾赫斯(Eric Olhats)表示:「基沙文合約中有1億歐元違約金條款存在(8400萬英鎊),這是難以迴避的。我們正在考慮最合適的報價,包括皇馬和其他球會的一些報價。」英媒透露,基沙文現如今正在考慮皇馬、曼聯等豪門的報價。

此前英國媒體均透露,曼聯將在今夏全力求購基沙文,現如今格子顧問的表態,讓曼聯看到了挖角的希望。《太陽報》分析,基沙文顧問的意思很明確,那就是買方球會必須得支付8400萬英鎊的違約金,才能得到基沙文。

在此次採訪中,基沙文顧問奧爾赫斯還排除了格子加盟巴黎聖日耳門的選項,他表示:「去年的時候,巴黎聖日耳門對基沙文真的有興趣,但今年情況變了,基沙文不會再考慮他們了。」

最近三個賽季,基沙文在馬體會表現非常出色,他在為馬體會出場的153次里,攻入了82球。憑藉如此驚豔的表現,基沙文也成為了如今轉會市場上,最炙手可熱的球星之一。

買買買

站穩陣腳先喇屌
今年都未搞掂

買買買

站穩陣腳先喇屌
今年都未搞掂

8400抵喎

贏到波出咩人都唔緊要了
出擔泥打中堅都得
有冇覺得牙朗個髮好柒
係咪啲頭髮疏咗
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢
有冇覺得牙朗個髮好柒
係咪啲頭髮疏咗

執金毛
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

唔理出邊個了 只要唔好輸波
有冇覺得牙朗個髮好柒
係咪啲頭髮疏咗

執金毛

Gel返好佢la
Dup哂落嚟好冇精神
好撚失落 唔開心左成日
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

出機師唔係要黎攻
放佢響中前場狂跑狂搶減輕中後場壓力而已
出丹尼路佢唔自爆都偷笑
我諗起之前阿記個蒙維爾有一排打完中堅之後打閘穩定咗好多,會唔會擔泥試打完中堅之後生性利申ff
我諗起之前阿記個蒙維爾有一排打完中堅之後打閘穩定咗好多,會唔會擔泥試打完中堅之後生性利申ff

有冇咁多人係阿迷
話寧願出機師係咩心態
出擔泥踢翼都好過佢

出機師唔係要黎攻
放佢響中前場狂跑狂搶減輕中後場壓力而已
出丹尼路佢唔自爆都偷笑

擔泥出波係有既
防守就直接踢小個一樣

如果用防守角度黎睇係岩既
不過實際作用係點就唔知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞