[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
now.com體育】皇家馬德里周日主場惡鬥巴塞隆拿,在臨完場前失守,最終以2:3落敗。教練施丹賽後直指球員在打少1人的情況下仍能夠入波追成平手,之後就應該踢得更聰明。

周日上演的西班牙國家打吡,皇家馬德里主場出戰宿敵巴塞隆拿,雖在落後1:2情況下有隊友沙治奧拉莫斯領紅被逐,但在打少1人的情況下於完場前4分鐘入波,一度扳成2:2平手,可惜補時階段再度失守,被美斯絕殺,結果全失3分。

教練施丹賽後自然對球員演出不甚滿意:「我們不會為此而高興,因為整場比賽製造了很多入球機會,但未能掌控比賽。當你未能一早鎖定勝局,這就有可能發生,而結果亦真的發生了。我們都對這戰果很失望;當你以10人應該的時候仍能追成2:2平手,你需要踢得更聰明,一起防守。」

今場戰果令聯賽爭標形勢再次變得緊湊,賽後兩軍同得75分,但皇馬少踢1場。施丹對戰果表示失望,但亦強調,敗仗並非末路:「這是我首次在主場領軍踢國家打吡,而結果糟透了。己隊全失3分,但聯賽仍有很多場比賽未踢;今仗並非西甲煞科戰,但當然,能夠贏波會更好。總括來說,己隊並不值得落敗,但有時候,足球比賽就是這樣。」

屌 輸美欺絕殺明明係成隊壓左上前
而家賴人唔守
皇狗今季絕殺左人咁多次,結果要用最重要果場黎還
Btw達仔今季未出過場對疤
都辛苦班小朋友要睇咁多個post

我剩係睇呢度就夠

唔洗對啦 去車架啦

不了 有法藉神鋒

唔洗對啦 去車架啦

期望達仔倒戈 輕鬆hat trick剷草
施丹今日出bale係成場輸波一大關鍵,而bale明知自己仲未得應該唔好俾signal話得,至於卡斯米路既早段黃牌成為左今場另一個輸波關鍵,高華錫出黎打防中真係無咁好,佢打摩迪位置會好好多
今場卻奧斯同摩迪有疲態,後者跑動少左,前者直情變感冒童,bbc三個都差,bale就訓下教先,阿辛出到黎其實無乜表現,占士呢下就真係奇兵
最後一句,個下界下球應該全軍退守後半場,你咪俾人地燒味囉,講真,人地燒味唔勁,你怕咩呀
又臨天光瀨屎
施丹今日出bale係成場輸波一大關鍵,而bale明知自己仲未得應該唔好俾signal話得,至於卡斯米路既早段黃牌成為左今場另一個輸波關鍵,高華錫出黎打防中真係無咁好,佢打摩迪位置會好好多
今場卻奧斯同摩迪有疲態,後者跑動少左,前者直情變感冒童,bbc三個都差,bale就訓下教先,阿辛出到黎其實無乜表現,占士呢下就真係奇兵
最後一句,個下界下球應該全軍退守後半場,你咪俾人地燒味囉,講真,人地燒味唔勁,你怕咩呀

最尾殺紅了眼
重新組軍啦屌
Bale哩件疼血一定要走
屌佢老味今季都冇關鍵入球
淨係識傷
換夏神返黎仲好
或者辛仔都唔錯
重新組軍啦屌
淨係識傷
換夏神返黎仲好
或者辛仔都唔錯

bale真係撐唔落 踢兩場傷3場 你曉飛都冇用啦
雞胸肉 我鍾意食

占士差d就做到功臣

最尾殺紅了眼

假設巴塞餘下全勝,本身呢場和左有一輸一和去俾你失分,但而家極其量和一場,成件事紮洗左好多,我地對賽成積輸左,基本上一失就成個主動權俾左人,10年前我地就係靠對賽成積,唔通今年調番轉...個陣既每場反勝仲歷歷在目...

最尾殺紅了眼

假設巴塞餘下全勝,本身呢場和左有一輸一和去俾你失分,但而家極其量和一場,成件事紮洗左好多,我地對賽成積輸左,基本上一失就成個主動權俾左人,10年前我地就係靠對賽成積,唔通今年調番轉...個陣既每場反勝仲歷歷在目...

今年都拎唔到 退出西甲算啦
重新組軍啦屌
淨係識傷
換夏神返黎仲好
或者辛仔都唔錯

bale真係撐唔落 踢兩場傷3場 你曉飛都冇用啦

今季佢有份出場個勝率

最尾殺紅了眼

就係踢完國家打比之後既事。。。。
咁都輸矛面目再踢落去啦
咁都輸矛面目再踢落去啦

諗到而家都唔明點解伊斯高會冇得出
咁都輸矛面目再踢落去啦

西甲之旅一早比一世遙遠
好似點踢都拎唔到咁
咁都輸矛面目再踢落去啦

諗到而家都唔明點解伊斯高會冇得出

光頭佬on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞