[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
所以我都話442先啱莫拉達,433就賓施馬,但433一邊就廢左,另一邊就無以前咁癲狂入波
442至少可以平衡中場攻守,但你要出賓周,又要c朗,係極難搞,但至少黎緊幾場都盡量出下副選同轉陣

其實442無論係正選定副選都有著數
正選黎計bale可以打返左邊
Isco james都有機會打左ss/amc

唔差在試埋343

唔夠後防用
米路 拿祖 積仔打3中堅

出番去啦屌你老母
垃撚圾現在台
所以我都話442先啱莫拉達,433就賓施馬,但433一邊就廢左,另一邊就無以前咁癲狂入波
442至少可以平衡中場攻守,但你要出賓周,又要c朗,係極難搞,但至少黎緊幾場都盡量出下副選同轉陣

唔差在試埋343

不了

4-2-3-1

4231最後落場就變433架啦
除非朗放正前
搵兩個有回防意識嘅翼

唔差在試埋343

唔夠後防用
米路 拿祖 積仔打3中堅

米路一定場場拎牌

出番去啦屌你老母
垃撚圾現在台

死疤狗台,不了
今場波真係證實
占>bbc

利伸反占

出番去啦屌你老母
垃撚圾現在台

死疤狗台,不了

隻死疤狗

唔差在試埋343

不了

4-2-3-1

除非朗放正前
搵兩個有回防意識嘅翼

3個中中,兩個攻中

唔差在試埋343

不了

4-2-3-1

除非朗放正前
搵兩個有回防意識嘅翼

3個中中,兩個攻中

講過好多次啦
其實以皇嘅人腳黎講
可以玩好多變化
但老實講佩狗唔會比
伊斯高3000萬同bbc比係蚊比同牛比
沾屎都搶唔到正選啦
其實沾士打機黎講係幾唔錯

唔差在試埋343

不了

4-2-3-1

除非朗放正前
搵兩個有回防意識嘅翼

3個中中,兩個攻中

講過好多次啦
其實以皇嘅人腳黎講
可以玩好多變化
但老實講佩狗唔會比
伊斯高3000萬同bbc比係蚊比同牛比
沾屎都搶唔到正選啦
其實沾士打機黎講係幾唔錯

講打機 賓周都係神鋒啦
出面啲人酸牙朗拎歐國杯冠軍
屌你老屎阿根廷靜係前場都贏葡萄牙成條街 贏唔到冠軍講乜閪都冇用喇
後:細佬 比比 拉膠 積
中:米路 卻 摩 伊
前:朗 正氣/達/辛

以而家既人腳 咁樣排真係最好 我覺得
講咁多做咩,下場咪又係bbc

B個頭咩 再唔出morata一定輸

鬼唔知出isco,morata咩,跟住下場又賓周同bale傷好即刻正選

鬼唔知出isco,morata咩,跟住下場又賓周同bale傷好即刻正選

Bale一定唔會出啦
新享利真係過多兩年仲係到先算啦 18歲仔 你1億買返黎 傷一傷變左謝斯你含柒都冇味啦
新享利真係過多兩年仲係到先算啦 18歲仔 你1億買返黎 傷一傷變左謝斯你含柒都冇味啦

我地佩狗無野叻

我地佩狗無野叻

係出手就大巴拿啦 夏殺黎到都係要睇隻垃圾馬我就不了

我地佩狗無野叻

支持佩狗all in dybala

我地佩狗無野叻

支持佩狗all in dybala

基沙文 大巴拿是但一個
世3就不了
典解賓周馬有免死金牌 但會然賓周馬最撚勁就冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞