[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
好想睇達仔,伊斯高同占士一齊擔大旗

前幾場咪有
訓醒都仲係好撚嬲
光頭佬幾時先肯接受班後備勁撚過BBC
Isco咁既質素係國家打比竟然1分鐘都無得上
尋日中路防守又係得啖笑
中場得2個人守
打jer咩
占士又係黑仔 一出黎入波 本來加晒分 點知結果都係輸
留意到大家對占士改觀

不嬲覺得佢前場走位同配合係好,係盤控唔好之嘛,所以我一直都話打影前
但施丹都唔玩影前

死都要打433,但bbc呢個組合明顯係有問題

轉陣收起賓周出占同伊斯高夾阿朗喇好嗎

22連勝個排
無獨有偶
就係冇猩猩
有咩含意?

有價好賣

猩猩本身波底價,係死球功架好同夠快
簡單講係一個快版咸爺,其實限制咗皇馬打法變化
訓醒都仲係好撚嬲

所謂BBC 跟本夾硬吹出黎
一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛
好想睇達仔,伊斯高同占士一齊擔大旗

拖舟比人炒可唔可以帶埋佢契仔
訓醒都仲係好撚嬲

一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛

出isco等於禾皇有個小花咁啦
咁又唔好講到大聖垃圾咁
佢不嬲傷完要幾場操起架啦
怪就怪光頭咁都照出去唔出伊斯高/ 阿辛
希望巴依一球絕殺可以踢撚醒拖舟
咁又唔好講到大聖垃圾咁
佢不嬲傷完要幾場操起架啦
怪就怪光頭咁都照出去唔出伊斯高/ 阿辛

未傷好照出
球員自己都有責任啦
傷完要幾場操起你踢乜柒疤菜姐
訓醒都仲係好撚嬲

一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛

尋日美斯真係勁
真係比佢拎波上腳得太輕鬆
有kroos真係唔洗指意有高壓逼搶
訓醒都仲係好撚嬲

一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛

尋日美斯真係勁

要出高仔 克羅孖寶
其實我覺得對面個龍上身程度仲勁過navas
benz 個近頂
訓醒都仲係好撚嬲

一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛

尋日美斯真係勁

安76個陣bbc係勁既,個陣賓施馬走出黎做波堅世界級,同bale無咁多傷ma
安76 tune人其實有一手,最撚仆街係佢勝利11人
btw,欲奧斯好明顯疲態跑唔郁,佢打拜仁個陣走好多
訓醒都仲係好撚嬲

一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛

尋日美斯真係勁

安76個陣bbc係勁既,個陣賓施馬走出黎做波堅世界級,同bale無咁多傷ma

卻佬本身體能就差安76第二年已經操好左好多
出曬班後生仔仲好睇 進攻行雲流水

唔洗依家妹90分鐘都係靠d -6波

放心 絕對唔會
條友賽後都係怪球員把握力唔好
最後企位錯先輸波
完全唔講自己出陣既問題
訓醒都仲係好撚嬲

一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛

尋日美斯真係勁

但佢琴日真係無力又無態
角球都斬唔起 迫搶又做唔到
訓醒都仲係好撚嬲

一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛

尋日美斯真係勁

卻奧斯佢第二年唔係安76教,如果要講我係賽前話收卻奧斯同摩迪,第一輪國家打比伊斯高同高華錫都打得唔錯,佢地國家打比完全無驚過
如果我係會放442,前面莫拉達搭占士,中場咪卡斯米路搭3個新生中場,後防不變,呢個陣週中成個中場線基本上無出過同後生,同巴塞鬥搶

放心 絕對唔會
條友賽後都係怪球員把握力唔好
最後企位錯先輸波
完全唔講自己出陣既問題

馬後炮食屎狗
係企錯位你唔撚叫佢地縮番後拖慢求和

教練黎架你 屌你以為自己落緊場踢咩光頭佬
訓醒都仲係好撚嬲

一個條條fing
一個玻璃人

唔好再霸住個正選啦好嘛

尋日美斯真係勁

多個防中講咗好耐,高仔都唔係守得之人
係拖舟當佢真防中咁用
最有可能失分都只係得對華西果場
格狗好似搶緊分護級?
邊個話格狗會易打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞