[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
講真 輸晒都只可以怪自己 到時深潛啦

其光頭佬靠運去到依家咁樣已經好好
如果尋日最尾係摩佬教嘅話
一追和佢就會寫紙仔屌班球員死守到完場
呢啲就係同拖舟臨場應變經驗嘅分別
唔雞胸我乜撚都得,屌你老母成班垃圾

咁無計,人地話晒都係第二年教球隊既一隊,仲要教皇馬
屌你老母 賓周馬條垃圾真係送去中超都未必有人要

幾撚老定 睇佢個款實係以為自己落場踢緊
搏10人反cup
屌你老母 賓周馬條垃圾真係送去中超都未必有人要

唔好咁講, 冇賓施馬積極既跑位點黎得我地球王朗

塞撚死曬係中間
阿朗琴晚就真係成碌柒咁喇下半場

老實講,光頭佬佢今場換占士係奇兵黎既,佢D換人十之八九真係有奇效
但個問題係,點解佢一係一出黎既排陣同戰術ON9,到中場換人同轉戰術好有奇效,一係就下半場換人ON9,無一次兩樣都好,有時候佢D八奇領域真係好難令人理解

幾撚老定 睇佢個款實係以為自己落場踢緊
搏10人反cup

再吵我藤真上身出場踢
光頭佬都有運氣到頭既一日

老實講,光頭佬佢今場換占士係奇兵黎既,佢D換人十之八九真係有奇效
但個問題係,點解佢一係一出黎既排陣同戰術ON9,到中場換人同轉戰術好有奇效,一係就下半場換人ON9,無一次兩樣都好,有時候佢D八奇領域真係好難令人理解

鬼係佢換人好咩, 係D後備勁過正選咋, 如果後備都成碌柒, 邊有咁多人吹奏佢

bale個態咁差都出真係奇撚怪...

鬼係佢換人好咩, 係D後備勁過正選咋, 如果後備都成碌柒, 邊有咁多人吹奏佢

咁佢歐聯換阿辛呢下唔係個個人敢做,通常換伊斯高咁
中堅方面係咪要米路客串
中堅方面係咪要米路客串

希望華仔趕到
中堅方面係咪要米路客串

希望華仔趕到

客串一場先
唔好強行出
其實場波好精彩
近幾年打比最正衣場 只係臨尾咁輸好傷
點都諗唔ab首發唔出easy goal

上季easy goal 對疤上身架我記得
中堅方面係咪要米路客串

希望華仔趕到

客串一場先
唔好強行出

擔泥佬有冇得諗? 都夠高

唔好玩喇
而家賽程對我地好撚不利...
好怕唔夠兵用連決賽都入唔到..兩頭唔到岸

咁佢歐聯換阿辛呢下唔係個個人敢做,通常換伊斯高咁

換阿辛真心靚
琴晚功能上比isco好用
不過如果中間換埋isco黎幫手做埋傳送 琴日防反會打得更好
其實皇巴都係有同樣問題,後備唔係無人換,但兩邊6個前鋒都大牌唔換得,做教練都慘。
皇仲要有isco同morata fit 到漏油

利申巴迷 純粹入黎傾下波
西甲冠軍巴塞有2.25咁高

條後防得翻拿祖1個中堅,餘下賽程又咁q難打,仲要踢兩場下體

睇唔到皇馬憑咩可以贏到聯賽

球王占可能想證明身價落黎carry番幾場
而家賽程對我地好撚不利...
好怕唔夠兵用連決賽都入唔到..兩頭唔到岸

入到決賽口木弓大係輸
中堅方面係咪要米路客串

希望華仔趕到

客串一場先
唔好強行出

擔泥佬有冇得諗? 都夠高

唔好玩喇

叫綠豆蛇復出仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞