[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike

主場都幾好
兩件客場真係著唔到

第一客設計一般般
利申 carry到

作客好靚

你著一定好靚

Agger
女仔著紫色作客應該幾好睇 又易襯過男仔

男人著成個gay佬咁
利申有件粉紅色摩迪

Yes u are gay
得閒睇返重播最後果野原來拿祖比人單擋左封唔到位先比左條私家路人射入

一早睇到啦不過得3個人守 抵輸嘅
btw點解仲要睇highlight

垃圾西波皇既直播冇睇咪睇重播
得閒睇返重播最後果野原來拿祖比人單擋左封唔到位先比左條私家路人射入

輸都好睇嘅

主場都幾好
兩件客場真係著唔到

第一客設計一般般
利申 carry到

作客好靚

你著一定好靚

Agger

男人著成個gay佬咁
利申有件粉紅色摩迪

我係絲打

第一客設計一般般
利申 carry到

作客好靚

你著一定好靚

Agger

男人著成個gay佬咁
利申有件粉紅色摩迪

我係絲打

之前有諗過買紫客
見完實物就打消咗依個念頭

第一客設計一般般
利申 carry到

作客好靚

你著一定好靚

Agger

男人著成個gay佬咁
利申有件粉紅色摩迪

我係絲打

之前有諗過買紫客

姣婆紫

主場都幾好
兩件客場真係著唔到

第一客設計一般般
利申 carry到

作客好靚

你著一定好靚

Agger

男人著成個gay佬咁
利申有件粉紅色摩迪

我係絲打

第一客設計一般般
利申 carry到

作客好靚

你著一定好靚

Agger

男人著成個gay佬咁
利申有件粉紅色摩迪

我係絲打

之前有諗過買紫客

姣婆紫

紫bra肥婆

輸都好睇嘅

睇下點輸都好 輸bale輸運
不過克羅地亞孖寶幾好j

輸都好睇嘅

不過克羅地亞孖寶幾好j

灰到到今日都唔想睇返場比賽的任何內容

輸都好睇嘅

不過克羅地亞孖寶幾好j

Same

輸都好睇嘅

不過克羅地亞孖寶幾好j

等我安慰下絲打

輸都好睇嘅

不過克羅地亞孖寶幾好j

Same

求開解
本週笑話精選:

皇馬倘無冠即炒施丹 傳世界冠軍級神人接手
[url] http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170425&s=7032049&a=56612486
[/url]
夾硬踢國家打吡即出事 巴利倦勤一個月緣盡歐聯4強
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170425&s=7032049&a=56612777

全季未輸過12碼 五大聯賽只此一隊
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170425&s=7032049&a=56611918
原來屌奶星人過左黎
全季未輸過12碼 五大聯賽只此一隊
皇馬噩耗!巴利或提早收咧

http://now.com體育】皇家馬德里剛發表聲明,證實陣中威爾斯球星加里夫巴利左小腿傷確診2級程度傷勢,西班牙媒體紛紛推測這位「BBC」成員將提早收咧。

在剛過去的國家打吡賽,加里夫巴利(Gareth Bale)雖然及時從足踝傷康復過來,但他只上陣38分鐘就退下火線。皇家馬德里剛發表聲明,公佈這位威爾斯球星的傷勢:「經過今天所進行的測試後,我們的球員加里夫巴利......確診左足小腿受2級傷勢。」

該會並沒透露巴利的預計復出時間,但西班牙傳媒,包括《阿斯報》認為此君需要休戰1個月,換言之,他將會錯過兩場對馬德里體育會的歐聯4強戰,以及餘下6場西甲賽。

若屬實,除非皇馬能夠殺入6月3日的歐聯決賽,否則巴利等同提早收咧。今屆決賽於卡迪夫上演,這位威爾斯大紅人自然希望在江東父老面前爭取好表現。

係新傷定舊患?
美斯咁危險 隊隊都盯到實一實架喇 即係全部想踢傷佢呀?
皇馬噩耗!巴利或提早收咧

now.com體育】皇家馬德里剛發表聲明,證實陣中威爾斯球星加里夫巴利左小腿傷確診2級程度傷勢,西班牙媒體紛紛推測這位「BBC」成員將提早收咧。

在剛過去的國家打吡賽,加里夫巴利(Gareth Bale)雖然及時從足踝傷康復過來,但他只上陣38分鐘就退下火線。皇家馬德里剛發表聲明,公佈這位威爾斯球星的傷勢:「經過今天所進行的測試後,我們的球員加里夫巴利......確診左足小腿受2級傷勢。」

該會並沒透露巴利的預計復出時間,但西班牙傳媒,包括《阿斯報》認為此君需要休戰1個月,換言之,他將會錯過兩場對馬德里體育會的歐聯4強戰,以及餘下6場西甲賽。

若屬實,除非皇馬能夠殺入6月3日的歐聯決賽,否則巴利等同提早收咧。今屆決賽於卡迪夫上演,這位威爾斯大紅人自然希望在江東父老面前爭取好表現。

未試過聽人收咧收得咁開心
有冇巴打係咁
拉膠好似淨係停一場
政府又做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞