[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
點解仲有人可以幫bale講好說話
1億先生黎到第4季踢左幾耐好波
講緊1億買返黎踢半季好波都唔知有冇就鳩埋下半季

今年踢歐國搞到又癈又殘
唔望佢今季再出場 反正咁既態真係變雞肋
希望佢抖夠 下季先再黎過

覺得唔關事 佢招成名技比人睇穿晒
依家係練到成身肌肉,但速度又冇埋
真係唔知佢仲勁係邊
Bale go mu la

今年踢歐國搞到又癈又殘

真係唔知佢仲勁係邊

仲有經理人同佩狗

今年踢歐國搞到又癈又殘

真係唔知佢仲勁係邊

咁撚大隻咪又係玻璃人
成日傷你美斯咁勁都冇用

今年踢歐國搞到又癈又殘

真係唔知佢仲勁係邊

佢都算練成頭球啦
有速有力量有身型
其實已經好尾機

今年踢歐國搞到又癈又殘

真係唔知佢仲勁係邊

佢都算練成頭球啦
有速有力量有身型
其實已經好尾機

但係技術唔夠好
組織力真係冇乜
一係斬一係回傳
唔會有小組配合
Bale工資稅後2100萬,基本上皇馬每年都要為他支付4000萬歐元以上的薪水

幾好搵

講個笑話
isco 250萬
積仔 300萬
bale仲話係c朗接班人 ,笑撚死人咩

今年踢歐國搞到又癈又殘

真係唔知佢仲勁係邊

佢都算練成頭球啦
有速有力量有身型
其實已經好尾機

但係技術唔夠好
組織力真係冇乜
一係斬一係回傳
唔會有小組配合

沾屎躝既話 咁不如猩猩躝先

今年踢歐國搞到又癈又殘

真係唔知佢仲勁係邊

佢都算練成頭球啦
有速有力量有身型
其實已經好尾機

但係技術唔夠好
組織力真係冇乜
一係斬一係回傳
唔會有小組配合

沾屎躝既話 咁不如猩猩躝先

占屎練好啲帶波同控波留得過
最好破轉會紀錄買前鋒
咁監獄馬就坐硬後備

新享利

呢件標價成1.2億
光頭佬有d料
佢換人全部有用
阿辛斯奧傳左幾球靚波俾阿朗
但阿朗可能無力 入唔到
占士仲要入埋波

不過光頭佬死攬賓周馬 我就真係唔撚明
上半場 有球機會波 雖然唔係易入
但賓周馬射到成個草地滾球咁撚樣 仲要係無角度 射龍 我屌你啊 邊忽似前鋒

始終係球王 仲要攻中
睇人實準

咁賓周準唔準呀

世三,辛仔

世三,辛仔

呢度好多人睇唔起世三架
最好破轉會紀錄買前鋒
咁監獄馬就坐硬後備

新享利

呢件標價成1.2億

已經係歐聯賽場證明左自己

如果4強係對摩洛哥 等佩狗睇下佢帽子戲法血洗班拿貝
咁就有機會天價買佢

世三,辛仔

呢度好多人睇唔起世三架

我鍾意世三 早一兩季入球荒 成年冇波入果陣都迷緊

世三,辛仔

呢度好多人睇唔起世三架

不了,有isco bb

世三,辛仔

呢度好多人睇唔起世三架

我鍾意世三 早一兩季入球荒 成年冇波入果陣都迷緊

其實睇大家點睇
世三即食
辛仔仲要經驗
不過買世三等於推辛仔落屎坑
好矛盾
不過猩同賓周兩個真係好自為之
而家隊波既問題係中場冇活力
拎波就正係分比2邊閘後上
中間用kroos modric 米路係完全冇組織可言
賓周條撚屌一早下滑哂
猩猩就係打反擊既材料 都未計玻璃腳

另外其實kroos真係可有可無
防守打少個
進攻得招穏陣橫傳同分邊
一對d壓逼勁既佢冇能力擺脫對手
其實最好收kroos同猩猩
出Isco 同占士打442
你地會話占士控球唔好
但佢起碼可以同isco modric打小組去掩飾呢個所謂缺點
而且比個波由isco同摩迪去帶
占士負責killer pass同遠射係最好

不過算啦
講一大輪
下季繼續bbc
就算呢2季已經證明bbc名大於實
bale有價冇市呢下折墮
而家隊波既問題係中場冇活力
拎波就正係分比2邊閘後上
中間用kroos modric 米路係完全冇組織可言
賓周條撚屌一早下滑哂
猩猩就係打反擊既材料 都未計玻璃腳

另外其實kroos真係可有可無
防守打少個
進攻得招穏陣橫傳同分邊
一對d壓逼勁既佢冇能力擺脫對手
其實最好收kroos同猩猩
出Isco 同占士打442
你地會話占士控球唔好
但佢起碼可以同isco modric打小組去掩飾呢個所謂缺點
而且比個波由isco同摩迪去帶
占士負責killer pass同遠射係最好

不過算啦
講一大輪
下季繼續bbc
就算呢2季已經證明bbc名大於實

成日話bale上季單天保至尊
屌你全隊最貴轉會費
緊急Carry全隊就基本野啦
老實講買到大bra拿都可以好似bale咁保至尊啦
唔講仲以為bale值十幾鎊

今季變返pat屎
其實兩件b我覺得一定要清走其中一件
Bbc三個等波到加兩中場不斷分邊
bale有價冇市呢下折墮

幾千萬買個文員番黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞