[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
皇家馬德里在西班牙國家打吡以2:3不敵巴塞隆拿,不過皇馬左閘馬些路表現,即使這樣也不代表皇馬實力比巴塞差。

西甲聯賽爭標變得激烈,因為巴塞剛剛在打吡戰以3:2擊敗皇馬,美斯92分鐘入球決定勝負。

現時巴塞33戰得75分排第1,皇馬32戰75分排第2,兩隊仍然未分高低。皇馬仍然有機會繼2012年之後再次拿到聯賽錦標。

馬些路賽後表示,皇馬今場已盡全力:「大家都想在國家打吡得到好成績,我們少打一人仍然追平,只是最後階段失守了。」

「最少我們輸得漂亮,可以抬頭離場。我們在歐聯及西甲雙線作戰,一定要小心應付,今場輸波不代表我們實力差。有時一點細節便影響比賽,但我不會評價球證,最重要是勝不驕敗不餒。」馬些路說。(Goal.com)

最後戰術犯規都唔做
皇家馬德里在西班牙國家打吡以2:3不敵巴塞隆拿,不過皇馬左閘馬些路表現,即使這樣也不代表皇馬實力比巴塞差。

西甲聯賽爭標變得激烈,因為巴塞剛剛在打吡戰以3:2擊敗皇馬,美斯92分鐘入球決定勝負。

現時巴塞33戰得75分排第1,皇馬32戰75分排第2,兩隊仍然未分高低。皇馬仍然有機會繼2012年之後再次拿到聯賽錦標。

馬些路賽後表示,皇馬今場已盡全力:「大家都想在國家打吡得到好成績,我們少打一人仍然追平,只是最後階段失守了。」

「最少我們輸得漂亮,可以抬頭離場。我們在歐聯及西甲雙線作戰,一定要小心應付,今場輸波不代表我們實力差。有時一點細節便影響比賽,但我不會評價球證,最重要是勝不驕敗不餒。」馬些路說。(http://Goal.com)

最後戰術犯規都唔做

最尾輸波個樣都幾後悔冇犯
我皇對上一次clean sheet係幾時

3-0果場

老實講,D人而家話一射就入,其實個D失波根本係輸硬,單刀,12碼,3-4碼近門射波/頂入,大佬,呢D波可唔可以少一D,我而家基本上見到一場裏面有3-4球,人地拿華斯救左2-3球都要失1球啦

今場真係美斯勁

比佢咁輕鬆攞波,永遠得米路去逼佢

對拜仁都唔會咁樣放洛賓啦
今次仲要係美斯

咪係囉好心學下袓記點守美欺喇
人地次次都幾個去逼佢,我地今場就得米路去逼
邊有人可以一對一mark到美欺

肯撚定係上次打吡完封美斯之後佢就覺得自己好撚勁

「最少我們輸得漂亮,可以抬頭離場。我們在歐聯及西甲雙線作戰,一定要小心應付,今場輸波不代表我們實力差。有時一點細節便影響比賽,但我不會評價球證,最重要是勝不驕敗不餒。」馬些路說。(http://Goal.com)

最後戰術犯規都唔做

唉 佢自己都有講

"我覺得不是僅僅一個反擊就可以解釋的,最終都是細節決定勝負,所以還是我來承擔責任吧,我當然應該攔住羅白圖,如果當時我對他犯規了,那美斯就不會有絕殺了。”
我皇對上一次clean sheet係幾時

3-0果場

老實講,D人而家話一射就入,其實個D失波根本係輸硬,單刀,12碼,3-4碼近門射波/頂入,大佬,呢D波可唔可以少一D,我而家基本上見到一場裏面有3-4球,人地拿華斯救左2-3球都要失1球啦

今場真係美斯勁

今次仲要係美斯

果個位卻仔好大責任,但睇黎上場對拜真係chur到佢冇力
如果一開始冇出Bale既話就多1個換人名額換Isco出黎防
沾屎就慘 唯一做功臣機會都冇埋

仲準備今季要迷占

3-0果場

今場真係美斯勁

今次仲要係美斯

果個位卻仔好大責任,但睇黎上場對拜真係chur到佢冇力
如果一開始冇出Bale既話就多1個換人名額換Isco出黎防

今場角球都開得好差

仲準備今季要迷占

占士踢十分鐘仲多威脅過bbc

仲準備今季要迷占

占士踢十分鐘仲多威脅過bbc

牙朗頭十零廿分鐘都唔差
嬴完拜仁好似成隊波以為自己好勁咁,結果大教訓
不過仲有機會既打少場,爭氣D唔好輸埋D ON9波都唔係無機
點解仲有人可以幫bale講好說話
1億先生黎到第4季踢左幾耐好波
講緊1億買返黎踢半季好波都唔知有冇就鳩埋下半季
嬴完拜仁好似成隊波以為自己好勁咁,結果大教訓
不過仲有機會既打少場,爭氣D唔好輸埋D ON9波都唔係無機

其實不嬲都係咁,開賽前比人睇死個心都定d
比人吹奏真係打定輸數

得閒都有幾場防反鳩奔半場傳中比我朗入波既

今年踢歐國搞到又癈又殘
唔望佢今季再出場 反正咁既態真係變雞肋
希望佢抖夠 下季先再黎過
光頭佬有d料
佢換人全部有用
阿辛斯奧傳左幾球靚波俾阿朗
但阿朗可能無力 入唔到
占士仲要入埋波

不過光頭佬死攬賓周馬 我就真係唔撚明
上半場 有球機會波 雖然唔係易入
但賓周馬射到成個草地滾球咁撚樣 仲要係無角度 射龍 我屌你啊 邊忽似前鋒

最後戰術犯規都唔做

唉 佢自己都有講

"我覺得不是僅僅一個反擊就可以解釋的,最終都是細節決定勝負,所以還是我來承擔責任吧,我當然應該攔住羅白圖,如果當時我對他犯規了,那美斯就不會有絕殺了。”

無佢又無阿占入波
所以都係輸
捧得皇既 都知希望越大失望越大
光頭佬有d料
佢換人全部有用
但阿朗可能無力 入唔到
占士仲要入埋波

但賓周馬射到成個草地滾球咁撚樣 仲要係無角度 射龍 我屌你啊 邊忽似前鋒

始終係球王 仲要攻中
睇人實準
其實今年除左對希杭個場
根本占士上場大部分比賽都係做到野
不過算啦
光頭佬正係收order出人
光頭佬有d料
佢換人全部有用
但阿朗可能無力 入唔到
占士仲要入埋波

正選出錯咪顯得換人有料
巴爾尋晚真係離哂大譜
最好破轉會紀錄買前鋒
咁監獄馬就坐硬後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞