(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡10

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
Poker face有
想知邊到可以買到pls. pls.鏡架
各位巴打知唔知邊度仲會有Tb011J賣?
紅白藍夾色款。
事因有908想買埋011J
Redwood 好特別呀,之前睇過Vintage Redwood同 Blackwood 巳經被吸引,晤知香港幾時有尼款Julius Tart Redwood 賣。。
試過去genic配,個感覺麻麻,好似想趕你走咁...請問比較好既選擇係未新黑/Otto?會唔會有其他選擇?唔該曬
香港唔會有,日本限定版黎
Poker face有
想問邊度副鏡平d...
副鏡片甩 coating想換
cwb specstore
淨鏡片去mk genic啦
唔好去呢間啦
啲人好唔耐煩好似唔想做你生意咁
幫襯過一次 又係攞副架去配鏡
感覺都係同巴打一樣
可能做大左啦佢地未搬舖之前唔係咁
不過以後都唔會再幫襯架喇...之前仲想介紹去呢間買眼鏡
係呀,態度好一般,我去過之後都感覺麻麻,基本上唔會再去

不過巴打問平,咁佢又真係幾平
買眼鏡就一定唔去,之前有假金子事件
唔係喎
我覺得幾nice,仲要有折
自己有度數,去配鏡都可以,驗眼同架就不了

再加上俾人踢爆咗賣假金子,唔會再去啦
邊度配鏡好 係時候要拎返d框去配
係呀,好似早2個post出現

初初見佢黃店,上年感謝週去睇下,不過服務都係差嗰批,驗眼直頭係災難級,我話有水氣睇唔到,佢意然話冇問題,不過我有度數喺手,所以由得佢。

已經唔係運吉啦,一次過幫襯一架三鏡片,都係咁嘅待遇

好啦,最後度數真係唔啱,成日話有保養包換,結果......冇換俾我

最後發生假金子事件,blacklist了

不過又老實講,佢鏡片叫平,所以如果自己有度數喺手又貪平都可以一戰,其他就不了
我買鏡片同genic
光景唔知幾錢
光景見巴打話2千尾咁上下
唔知佢是咪跟光景本身啲design

本身有副爛左想remake一樣
再畫過圖好似要另收費
3k應該唔得
如果重新按你副架,再造過副新,如果都係3k,咁都幾抵。話晒都係bespoke. bespoke係其他地去真係皮皮聲。
應該唔只
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞