(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡10

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
佢賣10算
個差價夠買日本機票
Blacksmith d相好撚on9

張相除左副眼清其他野都蒙撚晒
好似tb果d key副眼鏡上去扮明星同款咁
佢賣10算
個差價夠買日本機票
Blacksmith d相好撚on9

張相除左副眼清其他野都蒙撚晒
好似tb果d key副眼鏡上去扮明星同款咁
近排睇中KC-59/60/77

不過60同77 好似比較大副 有啲驚唔啱自己
有冇清知道New Black嗰個新代理牌子The White Screen 咩料?利申:新手孤陋寡聞唔係好識太多牌子
睇埋KC-70/75
依兩日上新黑睇 睇中左kc-39隻藍玳瑁色
想睇下有無其他類似既款 有無ching可以推薦一下
可以睇下bj classic com-543, com-545
玩開粗獷佬味粗黑框
文青款同我完全唔夾
中金 全鈦
最近想入副Celluloid
我最近都開始留意,上手感覺真係晤同,真心幾吸引,揾到岩尺寸都準備會入手😋
想揾黑色或玳瑁色,Arnel 或者 Panto都鐘意😍
我都上網了解過下,日本有幾個網站,價錢真係好癲😅。不過日本vintage 文化確係值得學習。香港有間新開,上去開過眼界😍。我揾46mm panto,尼個尺寸好似話比較少。。😢,你有咩款尼個size?
想問下我年半前到係新黑買左副眼鏡
而家好鬆 係咪都可以上返去叫佢地幫我整?
頭大嘅人真係好慘,好多靚嘅眼鏡都唔岩戴,會夾住兩邊啲肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞