(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡10

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
所以我話日tart係咪假野就睇你點定義

你報海關,一定唔受理,咁算唔算假貨?
帶開con想買副眼鏡平日戴,筆直2000左右,圓框有冇話推介邊d brand
二千包埋鏡?
預多600都ok
呢個range的話可以上旺角genic睇吓先
ok thx唔該曬
Vintage 真係要試下先知,另外除左tart 都有好多其他牌子。我見TVR 都出好多復刻,都有類似Arnel款,所以都好難講係真假,總之依家出係復刻。
TVR有咩問題
應該係框太大
成48
講開vintage眼鏡
雖然手工真係正 但係個人真係比較中意日本框個種工整 四四正正個種感覺

不過要我淨係入一副vintage
我會揀AO既Ful-vue
靚雕花 12k金
有啱size 價錢afford得起一定會買副儲
我嗰副唔啱?
你個副Sampson?
應該要5位數 我搞唔掂
搞gag?
5位數yen?
原來差咁遠
之前見拎過香港另一個賣家有universal optical Mansfield square F770 Demi amber
又係好正

台幣黎
Tart Arnel仲要玳瑁色
見親都勁貴,btw 賣唔賣
個副universal optical 的確晤係講笑,我都有幸同朋友上去睇過,好驚訝香港有。。。SRO 820 個度都有😱,不過好似係非賣品黎。依家睇完返晤到轉頭。。。
你有Arnel 玳瑁,賣?咩尺寸呀
Look For Glasses 我上過。。。的確係好多款,任試個下爽,黎緊再上去試Arnel 灰透,不過都應該晤平。。。但堅想入手。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞