(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡10

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
香港邊度有Hilton classic呀
我嗰度有
岩岩買左副julius tart FDR optic 想換太陽鏡

600度近視你地會唔會配埋度數?定係就咁冇度數算?

識戴con但平時weekend都冇咩幾可有心機戴
想問金子kc84黎類new black賣緊二千中,另一間on sale連埋zeiss先二千尾有冇伏?
蔡司係一個牌子,入面有唔同等級既鏡片,有平有貴
你知唔知佢係邊款?可能佢比蔡司入面最垃圾嗰種

另一間姐係邊間?
我諗你副太陽眼鏡係for出街戴?
600度近視唔戴眼鏡/con出街,我想知你睇到d咩
置頂講既大師
自己用緊hoyo,好似千幾二千(自已唔識點分等級)
其實有咩推介
今日配咗副tokai lutina 淨鏡片要2380 係唔係正常
之前用開幾百蚊個D
藍店諗都唔諗啦
諗住去newblack但配鏡片唔知有咩應該要知
想問金子咩model會最接近呢隻款呀
又或者呢種款嘅最好quality有咩推介
最好quality同最靚就係hilton classic
價錢你DM我啦
https://instagram.com/old.treasures.hk?igshid=a5mkjkqsjgfa

金子最似係KV-81, 但其實都唔係好似
Lutina 係貴嫁,我最近都整左副Tokai 鏡
我會選擇con 加原裝太陽鏡 ,始終方便d ,入夜再換第二副眼鏡有d 煩,要袋2副鏡出街
其實各位巴打問鏡片 可唔可以唔好再放底個牌子名幾多錢就問抵唔抵

你買隻撈都分唔同價位啦
廿萬買隻369同十萬買隻Daytona 都唔同啦

鏡片仲要分用途 度數 個人化
你地呢啲問點答姐

利申: 唔係sales, 純眼鏡愛好者

有無人知許廷鏗呢副係咩?
想問下邊度買dita union/united好?
巴打們
4k~5k 淨框有咩好介紹

已經有一副eyevan 7285
梨形 斯文款

啱啱睇廣告好似見到花姐戴緊金子kc38

同花姐戴同款同色
我有
少帶
你買左未
買左喇
新手黎講呢個budget都冇乜可以揀啦
UA唔錯呀,仲有一萬円淨
搭單出post,假眼鏡當真野賣(買過真tb既ching一睇個盒個三間就識分)
手頭上有副999.9 M-36 同白山lindy arm想放,冇出街用過,有冇ching有興趣收留,平少少出或者換其他999.9玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞