如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
mingsze大住肚
仲可以照顧洋洋
做家務
剪片
hagone呢?
哎呀好辛苦呀
就算請咗maid同小助手幫手都仲可以成日呻
佢呻少幾句已經可以做到好多嘢
佢到底幾時收皮
藍屍hagone
呢幾日冇嘢做我睇sona教整麵包,雖然佢同蝦乾係舊同事,但人哋教學片都真係有資訊㗎囉!人哋係唔用麵包機廚師機,教你用手搓。再睇返蝦乾啲煮嘢食片?全部冇技巧可言,連教你整麵包都係用麵包機(再一路做一路讚部機)。

我想話買麵包機使撚你教咩藍蝦乾?我屋企都有部,買嘅話會跟埋食譜,連我爸我媽啲唔識用電器嘅人都整到麵包囉!
蝦餃最難頂係咩都要扮專家
唔係話女人一定要留係屋企教仔湊仔做家務先叫好

但蝦乾又要扮知性賢淑人妻又想做女強人
事實係樣樣野都半桶水
重點係
mingsze仲要係黃
藍hagone
mingsze值得有多啲人睇
條八婆扮咩自製玩具
根本想曬條Channel絲帶暗示買新袋
心機婊 買a貨就有你份
寒酸到佢呢,有錢買chanel無錢買玩具比個仔?
因為冇sponsor囉
佢有chanel仲唔show off 拍片扮專家咩
是咪之前去歐洲幫仙仙買袋偷左人地條絲帶炸

Btw唔好講支那詞語
可以講心計臭閪
應該係啲pr gift盒上嘅絲帶,我之前買香水都有喺袋到綁,不過唔會keep囉
佢有意無意咁影條chanel絲帶好肉酸
笑死 支那淘寶有一卷絲帶咁賣
佢咁鍾意淘,係咪買左一卷返黎扮自己買左新袋
佢個好姐妹mandy都有賣絲帶

生左仔三個月都無 又有小熊貓又有maid又有陪月姐姐幫手 都搞到周身傷
係佢唔習慣粗重野 定係湊b真係辛苦到咁 說好的事業型媽媽呢? 樣樣半桶水

果然係 #我的人生不是我的🙂
叫工人姐姐做maid完全表現到hagone狗眼看人低同幾撚扮嘢🙂
好煩呀,無時無刻都提住自己生咗仔有幾偉大付出咗幾多

佢好似誤會左
佢個仔唔係佬味
係個樣老 表情又令人心寒
啲公屋窮酸味出哂尼
之前冇用過牌子野 宜家有牌子野用即刻曬出尼
究竟佢個世界有幾細?
教到個仔下下都要用名牌先唔會俾人睇唔起
Hagone會唔會對個仔好失望
一心諗住生個仔出嚟好可愛吸引到好多followers
點知個仔咁嘅樣
嗰有夾硬話佢行老積路線

又黎
出左世有幾耐呀 呻左幾多次
真係第一次見啲咁既老母
蝦毛真係慘

講真 如果蝦毛生出黎係得意又幫佢吸到followers既話
佢一定唔會呻到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞