如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
唔捉佢個頭點擰蝦毛望鏡呀
捉到好似捉may may 食泥咁

唔覺得sona 係偽黃
淨係識train 個仔唔記得咗自己都要train呀?
吓 more please
但佢真係成日share post wor
不過佢都似有買followers
佢唔講都唔會留意佢有無著褲
一講就留意到佢大脾勁粗
Sona藍到黑more
仲有仙仙呢?
More more more
聽講佢家族連老公個邊都係紅
上年612 721啲重要日子
仲見到佢分享包包
自己去咗藍店食飯嗰啲就唔post相
但之前有痴線西見到sona 兩公婆去遊行
我就覺得,個老公屋企咁有錢,有大陸生意一啲都唔出奇,正如beth咁。
但sona 都會post文宣,都講到好白,其實本身佢就有錢,睇唔出偽黃為佢帶來咩利益,佢又開鋪冇賣野
(其實我都覺得佢唔似)不過我一直冇follow開佢就廢事咁多意見總之同蝦乾fd我都唔想follow,不過睇佢學整麵包好過睇蝦乾用麵包機
扮咩丫間屋咁細
行過去望咪得囉多鳩餘
唔知以為佢好似sona咁住幾千呎豪宅
咁鐘意打卡 點會卡都唔打翻張
冇人信佢會出去 應該係屋企嘆緊冷氣
之前好多人逐個kol點評有冇post文宣
仲出咗張list
應酬下佢啲小粉絲點都要扮黃 唔係點會有人睇
不過 見佢近排仲post 紅底品牌story幫人推介產品
即刻unfollow 咗
偽黃都有啲骨氣 但真係好失望
見到sponsor 都係跪低
笑死
講開sona 我覺得佢個樣好似藍到發黑既藍屍youtuber
叫咩大樹與木頭入面個臭西

都係方面
好似捧住件product影相咁
之前都有痴線西講過佢咁樣抱b根本容易整親手
如果sona share文宣,表態過都算偽黃
咁蝦乾一定係藍到黑
Sona 呢啲嫁個好碼頭,乜都唔洗愁,點會肯出嚟行出嚟撐手足嘅人,佢做youtuber, 要serve 後生嘅,當然要post 文宣,佢只限story, 不留痕,咁先會吸引到年輕一班去follow 佢, 佢都係靠followers R sponsor 搵食,點會無利益呀
大事大非前,錯就是錯
無錯,蝦乾呢啲又開鋪厄妹豬買餐具,又講咩大是大非,呢啲先係真正垃圾
唔表態或者扮表態個啲唔好理佢哋啦,follow唔follow個人選擇
但藍絲仲要呃妹豬錢就一定要追擊
本身佢都唔會成日抱
所以唔會整親
終於似返個人 難聽過粗口
連自己個仔都咁講嘢真係好癲,果然狗口長不出象牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞