如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
氣又抖唔到
頸骨到脊骨全都唔舒服好難開心
以前細佬bb嗰陣老母都係叉頸
但係係叉頸得嚟而bb向前挨
將重心向前
就可以避免bb突然向後挨然後成個人sir咗落水
咁樣叉頸得嚟又向後挨但又冇隻手喺後面扶住我都係第一次見
唔會抖唔到氣㗎咩
蝦毛大個可以直接開個連登acc打自己嘅wish list佢老母mon po mon得咁緊第朝就會有
要有大專email起碼等到18歲
咁18歲之前嘅日子點挨
呢個咪就係醫院教既掃風方法
「都係一舊水隻,咁都唔送俾我,屌🙂」
sorry講得唔好講咗叉頸
係隻手逗住下巴
自膠
掃風係拓下巴 佢真係叉頸有唔同
佢呢個動作 好似啲外國爸爸嫌個仔煩
用封箱膠紙痴個仔上牆咁
一個鐘意小朋友既男人都應該唔會咁做...
無知真係可怕
其實係咪真係有陪月⋯有既話一定唔會咁教
抱又唔識沖涼最基本又唔識
方唔係佢懶特別懶知性要用啲唔同嘅嘢,乜叉月亮盆?又唔見佢望下張相示範個BB都四五個月大,自己嗰個得個兩個月都未夠力坐
佢連背脊都唔托住由佢自己坐再叉住佢頸
咁大膽
話說買咁少玩具俾個B
可能又係讚助呢,所以點都要post相
但估唔到真係無常識到咁
但其實好多素人生個陣都會拍片紀念🤨我兩個表姐都有拍,所以應該無乜出奇
唔該唔好用emoji
但你表姐有冇擺上youtube?

話說我留意到蝦乾自己都冇科勞自己間網店,淨係科勞咗正牌東京Amore...咁佢間嘢係咪即係正式收皮㗎喇??
條友提都唔撚敢提啦割都割唔切
留意返佢個所謂嘅道歉啟事係無喺aliceha呢個a/c出現過淨係喺amore到post一d誠意都無
遲啲改個名賣bb玩具仲好賺啦
通常youtuber乜都會擺上youtube架啦,咩一日vlog明明無聊影自己訓醒刷牙食早餐又擺youtube,搬屋又擺youtube,所以我覺得生仔都擺youtube係唔出奇..
就算唔放youtube,你講到連拍片都有問題......唔係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞