如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
搵蝦乾sell野反而仲少左客
世界級倒米
真係好少見咁唔得意嘅BB.....
睇相唔識蝦乾嘅話會以為佢抱緊人地個仔
個感覺又唔sweet 又唔close咁
同意
咁又係,在意就唔會淘寶啦
個頭仲訓到扁哂陰公
我覺得蝦乾真係慘,因為從來冇有錢過,一直都出身寒酸,所以出到黎一言一行都好小家,以為自己係大紅人,扮有taste有style,但到依家都擺脫唔到陣寒酸味。其實唔怪得佢,因為佢真係咩都冇,小小野已經要曬曬曬。
仲要我地愈咁講佢就愈去曬,因為佢驚唔曬嘅話你班友會真係以為佢係窮人係寒酸係小家,殊不知嗰種小家格已經表露無遺
Exact7ly
前幾既出街都冇化到咁
冇街去喺屋企都要專登化妝同Chanel 耳環影相po上網
仲話難得化妝所以要抱住個仔黎拍個story
道具蝦毛見到呀媽執到個樣咁都望到呆左唔識笑
樣衰程度:
崠七第一
蝦毛第二
崠八第三
蝦毛係咪望佢望到想作嘔咁
蝦毛應該大約2個月度
正常應該認人
但係點解佢對住hagone會呆撚咗
係咪hagone太少同佢玩
搞到蝦毛唔認得佢
蝦乾應該覺得我哋係haters 有心針對佢
但其實我只不過係講啲佢唔想認嘅事實
蝦毛好慘 有個對社會無貢獻嘅呀媽 仲要拎自己做玩具
希望老豆正正常常可以平衡翻蝦毛心理
Baby condom + 連登都有haters都唔易㗎蝦乾,你就當係成就啦
似玩緊人個仔
佢個樣好假笑 似格硬影張相咁
完全feel唔到母愛
我都想知,以前有買開
仙仙都成日同呢間店crossover 嫁喎
未見過d俾阿媽抱而唔識笑嘅BB
真係一D母愛感覺都冇. 好似抱玩具影相玩咁.
而且個仔反應都好呆滯. 肯定平時唔係成日抱係叫"MAID"抱多啦
佢真係mon post撚嚟,你講完呢句佢就出IG STORY話自己個仔識對住阿媽笑
我岩岩都見到 個caption係氹得阿媽好開心
佢把聲做咩咁男人
自我中心到,有個咁嘅老母真係鄧蝦毛慘。攞個仔嚟打卡、「同」佢出story、睇尷尬書面語...
仲要打番口語

冇晒啲療癒文青字
究竟係支那婆扮藍絲?
定藍絲扮支那婆?
嗚哇 分唔到
一陣story答返我問題啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞