如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
以前無人識咪扮下追求民主
依家要人sponsor要sell 自己,乜都唔提啦
藍最多比連登追擊,黃比BK仲有savehk追到無人搵自己賣廣告,佢無廣告事小,無得推個仔出嚟事大
條數爭唔落
我仲以為佢考到N3以上 我有啲同學係退左休 都讀到上去啦 懶自己年紀大
同班垃圾偽人一樣 為咗錢可以良知放埋一邊
回一回帶先 721嗰排條八婆又係掛住chanel耳環
咁黑心學人做母親 好嘔心
戇鳩真係冇藥醫...唔出聲都冇咁嬲
佢話自己最多得N4 我估佢唱大咗
睇佢ig除咗日日寫日期都冇料到
而且佢話而家睇返日文好似堆符號
睇怕佢連五十音都唔記得哂
所以佢咪樣樣都半桶水囉
佢咁耐無整包係咪連麵糰都唔識搓?
仲有 學唔成語言關年紀事嫁咩?
擺到明自己樣樣野都半途而廢
連五十音都認唔到有N4
我認到是咪已經N1?
應該係
佢仲要學左4年 生完之後就唔記得晒 邊有咁易唔記得
然後就可以賴孕傻
無時無刻都可以提住生左個仔

影相蝦毛相tag住: 生一個傻3年
#我的孕傻不是我的
睇佢啲教學真係...我唔識都覺得佢流
圖都有啦 唔識日文嘅都識睇啦
可能硬皮會切到好多碎屑唔夠療癒 所以話難切
檢定試都未考就覺得自己有N4
個樣好老...
得2個月人仔就要訓練
蝦毛人生真係難過
講起Mandy, 又係一擔擔,呢條女買ig followers 又唔認
望一望佢啲followers 10個有10個都係假嘅?
係呢,佢真係我地係盲同傻,一禁入去followers 就見到成堆9唔搭8嘅人,咩國籍都有。
已經有人係佢啲post 留意話佢買followers, 佢無回應

佢同hagone 仙 sona 同期走但本身又唔係youtuber, 但呢條女又唔識拍片又唔識影相,淨係識tag product name R sponsor, 收皮啦

都仲係「同」媽咪合照
命令式嘅教育令細路冇哂自主權
同時自尊心下降
蝦毛

兩個月人仔就畀hagone train到咁乖
他日必成大器
應該咁講
蝦毛成唔到大器就仆街
我哋都唔知你個痴撚線老母會點對你
可能佢係話蝦毛終於似返個人
有資格同媽媽我合照啦hehe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞