如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
強烈feel到佢已經想放手個仔
個仔未出世佢已經想放手
我都覺
似潤鳩人多啲
佢篇文好似有弦外之音咁
出左世兩個幾月就已經放手
明明而家呢段時間係同個B 最親密既時間
咁樣笑自己老公
我都覺..係啦係啦,小小熊貓咩都唔識,小熊貓叻少少識吃拉睡,最叻就係你自己
我係佢個仔真係會心理不平衡.
咁細個已個諗到我日後會點點點, 全部都係負面野.
咁你生出黎做咩呀? 真心唔好再生害下一代
堂堂一個大學生出身銀行經理個個月搵幾十k養家俾佢講到弱智咁要靠佢先生存到咁
洗唔洗你泵埋氧氣佢吸呀?
好心佢有返啲自知之明啦
唔知under小熊貓d人有冇睇開Hagone
所以我呼籲各位絲打都唔好再可憐蝦佬,之前已經有人講過佢好proud of有個KOL老婆,而且睇佢啲片都好似唔覺老婆有問題,大家都係一擔擔
認同
一個願打一個願捱無咩好可憐
恥笑佢就可以
返工暗地裏笑鳩佢
一個hd grad嘅人好意思笑u grad嘅人
仲要係自己老公嚟

今次賴陪月
吓 佢唔係好鐘意做資料搜集專家上身架咩 老貓燒鬚呀
不如話埋陪月教錯佢用揹帶
早幾日我睇vivi cheung 咩生仔Q&A 純粹八下當學嘢,人哋做資料搜集係睇大學文獻 仲會戴頭盔咁加返少少自己嘅意見 (合邏輯嘅,例如話畀奶嘴好過畀佢食手指係因為奶嘴易戒)蝦乾?淨係睇一兩本翻譯書就當自己專家上身
同埋bb視力越黎越好 望得多野會分心搞到食奶慢左
又或者佢吸啜能力好左 奶樽出奶慢 佢飲得辛苦所以慢
唔使咁快話自己個仔"懶鬼"
蝦乾永遠都係咁 識少少 啱啱上手就衝出黎拍曬片扮專家 整麵包日文書法湊仔有邊一樣唔係
佢有無諗過bb每一日都變緊
今日以為自己湊掂左
bb聽日已經唔同啦
咪係囉 生仔係包含最多傳統民間智慧嘅一門學問嚟,呢個講得啱唔等如另一個方法錯,係咁易睇一條片就話自己個仔懶而唔係去問醫生意見盞害咗個仔
陪月冇教佢生仔要考牌𠻹

蝦毛想做懶鬼都唔得
蝦毛好瘦係咪冇飽飯食
係咪嫌個仔慢阻住佢覺得蝦毛好慘
bb時期乜都唔識已經比阿媽嫌呢樣嗰樣
大個d一定要跟足蝦乾期望做
其實bb慢慢大個奶嘴窿加大就可以飲得快d?
咪賴陪月教錯同賴蝦毛懶唔啜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞