如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
唔好玩啦,又鬥黃
咁仙仙都成日accessorie’s mall 合作同賣廣告啦
(之前有絲打話呢間店老闆藍到黑)
係咪要批鬥埋仙仙?
有post野都話偽黃,唔post又話港豬
對黃既標準會唔會太高
我就覺得黃既我會支持,係同路人
有時間狙擊蝦乾、崠、Jade lam嗰種藍屍仲好啦
我同你諗法一樣,但就唔係係黃都支持(因為有啲啲片質素都一般)
藍絲一定要追擊
終於有人咁覺得
我都有請helper..但個仔係擺自己房/廳...
唔放心要同’maid’ 同房...
個b咁細...點解唔親眼睇住佢...要用cam...
你話出外返工就話啫...
慎防蝦乾搵人轉移話題
呢度淨係討論蝦乾

要講sona、仙仙去返痴線西
同埋追討藍蝦乾緊要啲
佢個仔同佢合照 無張相係笑既
只係出左世兩個月已經好唔開心咁
之後點算
好慘我覺得蝦仔小學就會想自殺
我睇親都係 做bb都唔笑大個點算
屋企有兩件 一個bb到大都好開心成日笑
一個冇咁開心 啲性格係有啲唔同 開心個個性格上係好啲
要train下個b自己訓吖嘛
佢比我感覺係唔輸得
人地生仔佢又生
人地有sponsor佢又有
人拍生仔佢又拍
人地屋企有錢做少奶佢又要扮到係
人點做佢又點做又冇諗下適唔適合
總結係港女一個 點扮都甩唔到陣味
串過馬撚
☺️
Sona偽黃又好藍又好
至少人地肯po文宣
而蝦乾呢...無文宣之餘
仲要淘緊寶
大事大非錯就是錯
簡單覆句會留意返或者話自己淨係影相嗰幾秒就鏡頭先唔啱手勢有幾難呀
人哋唔想你個仔條頸有事先提醒下你咋

係都要講句”而每次都係我負責抱BB嘅” 有幾多個老母會下下強調 我今日負責抱BB 我今日負責喂奶 我今日負責換片呀

根本平時冇乜抱起隻B先會咁強調講俾人知
初為人母 做得唔好有幾出奇
但佢咁嘅態度
不如下次唔好再提佢喇
唔知今日蝦乾去完健康院會唔會岀post串番人🙂
即係佢抱過兩次咋
佢都癲既 唔通見醫生係小熊坐喺到抱住bb見醫生
佢企喺後面聽咩?佢又唔駛返工唔係問佢問邊個
同埋醫生都要問佢生完仔既狀況啦
人地好心提佢就長篇大論 佢d回覆係佢永遠無錯
佢淨係識買嘢
好識幫自己做宣傳
去探蝦乾拍story都不忘宣傳自己啲絲帶

但永遠都唔識擺甫士
條女好惡頂....
原來ig閂左留言
連filter都費事
閂左唔需要人提醒
你冇follow佢?之前好似要follow左佢先有得留言
他只是個小孩
個個都做YouTuber
唔通個個都想做youtuber既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞