如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
大個啲個樣消腫咪夠療癒同媽咪合照
順便show 埋Chanel 耳環仔
唔溫馨之餘重好噁心.
呢個心機女扮哂想SELL母愛又要特登SHOW對耳環出黎.
唔係你戴左名牌個人就代表好同成功架
我記得佢早幾個月啲followers大概6k左右..而家23.6k
同埋我覺得佢手字都唔靚 好似好亂咁

又要回帶
難得化曬妝仲唔捉住蝦毛影相出post呃like咩
咪就係 普通起屋企要特登戴chanel耳環影相?
我之前聽beth講話生完都戴少左耳環因為怕bb抓到 蝦乾已經急不及待要戴新耳環了,有乜緊要過show 僅有的名牌
第二張個仔個眼神幾不洩
望都唔望老母蝦
一睇就知平時冇抱開
其實BB真係唔識呃人 睇表情就知佢好似同個老母唔熟咁
係囉 2張相bb隻眼都迴避緊個老母
如果佢有chanel手袋嘅話我都幾肯定佢會攝埋個袋入鏡
#做個漂亮媽媽🙂
又要消費個仔,又要自己靚,當個仔道具咁,痴鳩線
😅成兩個月 連抱bb姿勢都錯
唔知係佢唔識抱定點
蝦毛仍然係好似道具
係呀得幾k 左右,一下子升咗成幾倍,on9 仔先會信佢,今時今日仲有人會買followers
有料嘅就自我增值下啦,成日淨係sell 手字,又唔係靚,或者學下偽黃絲Sona咁,一日到黑share 黃post, 懶係關心,呢招勁呀,佢呢年followers 起咗個double, 事實上佢係藍到黑
唔係針對,但佢地真係唔似母子(唔係講樣),最多係侄仔
佢究竟要整到蝦毛條脊骨點先肯收手
做人老母 連抱B都錯
小熊貓唔知仲proud唔proud of kol老婆呢
叫你老婆收山 唔好再乞食打卡呃錢 努力做個好老母啦
從蝦毛不屑嘅眼神可以睇得出
十年後應該會出現仔打老母嘅場景
Sona都藍㗎原來??雖然我見佢有出黃post但因為佢同蝦乾fd 我都係冇follow佢
Sona做咗乜嘢藍到黑
我上面都有講
佢係抱錯蝦毛
Haha 冇着褲?!
同埋佢大髀粗咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞