如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
Push
塊面既邊邊濛到使唔使咁重手
影到好似yepi啲閪迷相咁
強調自己做左人老母
強調自己做咗人老母都仲好靚
本身已經乾到似骷髏頭
依家生完冇左啲骨膠原唔落重filter 真係會嚇死人
有無人發現阿蝦最近story都無咩影頭頂堆頭髮
有脫髮問題嗎
你哋講完蝦蝦下個post 就會post 頭蓋頂
我的頭髮不是我的🙂
可以拍50蕙廣告
Coffee個伯伯係紀曉嵐樣 hagone個伯伯係猥瑣咸濕阿伯樣
真係未試過睇bb片會心都寒埋
知唔知醜呀臭蝦
點扮都唔靚呀
同感
有陣蟹伯味
好猥瑣
似足蝦乾老豆

佢真係好意思將自己個仔同Coffee個仔比
翟伯伯係可愛到令人睇到都好開心
佢嗰個係心寒囉

幾時聽過有人形容bb係老積同穩重
點都會俾面話可愛㗎嘛
Coffee個仔都係唔可愛
之前睇痴線西 有絲打改圖將佢個仔同啲農民工放埋一齊
自此覺得佢個仔更加唔得意
伯伯個名俾人改咗 佢個仔唯有叫阿叔
根本就想走coffee個仔路線
人地阿伯起碼戇直樣 有啲正氣先
你個仔似足果啲坐起屋邨樓下啲咸濕阿伯
我覺得佢點都會做到佢受歡迎,好似呢條片咁大把人留言話好得意,但就從來唔會比你地睇佢喊嘅片,或者遲啲佢曳嘅時候,淨係會show啲得意嘅嘢咁
除咗家教仲靠阿媽身教,coffee洗到底係因為佢堅持做運動考埋個牌可以係youtube教人,見伯伯平時學阿媽做downward facing dog就知
唔似蝦乾啲片咁左抄右抄冇內涵,淨係識賣廣告
蝦乾真係一世都做唔到高質youtuber

有人問kiko油樽喺邊到買,佢即刻share到條link出嚟,仲話埋你知X寶有,畀觀眾自己揀。反觀蝦乾問乜都話落咗架,真係水平差太遠!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞