如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
品味呢家野
仲有個死人filter
成個強國人咁
本來就係藍屍嚟
好撚樣衰屌
你睇佢啲片
代入佢老公既角色你就明
佢係本身臉形問題
所以乾同唔乾都係好難睇
呢條qna佢好似del左 搵唔番

個仔都未出世已經諗到幾辛苦又要放手咁
好心就唔好生啦
唔係特別愛錫個仔又唔識教 盞害左蝦毛

同埋佢篇文真係得罪晒啲全職媽媽
明思出左新片 記住CLS

睇明思煮既野食正過蝦乾啲紙巾肉丸同面包多多聲

但人地都好humble會同大家講未算煮得好 又肯同人分享係邊睇係邊學

蝦乾識少少就扮大廚 仲要份人小家
訓太多+枕頭hold實個頭唔俾轉身導致
我媽話我個頭就係咁扁左
到佢生我妹就無犯呢個錯誤
結論:蝦乾根本唔識湊仔
係囉,真係變態
貓仔都有阿媽傍住清潔、保暖、每兩三個鐘餵奶啦
蝦毛仔好慘,老母當佢畜生不如
初生嬰兒咁細個就自己一個係房
見唔到媽媽又聽唔到人聲
佢係老母先咁撚癲 咁細個train乜撚
擔心佢小朋友第時性格有障礙
十歲出黎做野養家
老母繼續做廢中做youtuber

仲要陀一個湊一個仲要家頭細務
佢年紀細但咁定性 真心佩服
同埋後生果然唔同啲
好過蝦乾乾憎憎生個仔又怨天怨地多多道理咁
係呀 所以bb訓中個時要久唔時轉下佢個頭仔
同埋得閒可以初下佢後腦 就唔會咁扁
蝦毛個頭直角咁慘慘
最簡單,明思會屌政府post文宣
藍絲蝦乾就驚得失兩邊pr
人品問題,唔係單單話佢成日怨天怨地
客觀啲講蝦乾都係第一次做人啊媽
唔識湊仔都正常嘅

不過唔識又要懶醒扮專家就抵比人屌
蝦毛真係慘
我都有傾過呢個問題
我覺得大個左就唔再需要你抱
諗下都想喊
有得抱就抱下喇

蝦乾日撚日都🙂🙂🙂
我表姐個BB初生個陣都冇乜扭喊 成日瞓 但屋企人都唔會隊佢入房由佢瞓 反而係擺係廳睇住佢 我係BB個幾兩個月嘅時候抱過佢 佢一feel到生保 都會喊所以其實初生BB真係好敏感 係佢先咁癲生咗一個月就sleep training

唔好咁癲扮專家啦臭蝦乾,bethni幫小朋友sleep training係畀錢澳洲專家幫手monitor㗎!同埋佢好似都係幾個月先開始
真係冇見過BB出世一個月就train
平時啲媽咪都係唔捨得BB離開自己
#大家都很期待的生產日記
面皮成尺厚

溝咗hagone嘅基因仲樣衰咗

Lady M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞