如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
真心鄧個仔慘

全部有蝦毛既相都feel唔到母愛
只會覺得蝦乾就算抱住個仔都係chok哂咁擺pose
有睇,做咗兩個月老母就扮專家叫人同你傾偈你係咪肯定個個case同你情況一樣先?如果好嚴重,同你傾完都幫唔到個媽媽又係邊個責任?
佢個仔先得嗰兩個幾月,佢就已經喺度扮old seafood好經驗豐富咁
好好地分享感受交流吓湊仔心得唔得嘅,硬係唔識得謙虛
生咗2個月就當自己前輩咁 咩料
初生嬰兒要挨落媽咪到架,佢依家係坐喺到⋯⋯蝦毛成條脊柱就咁慢慢畀老母搞衰晒
健康院嘅姑娘冇話我錯🙂
我明有時媽媽唔鐘意人地指手畫腳
但hagone揀得消費自己個仔
就應該預左viewers會俾意見啦
頂唔順佢啲閪態度
題外話

其實佢而家改每星期upload片,但so far全部都同大肚生仔有關
我可唔可以理解成係佢以前諗唔到咩可以拍?而家生咗個仔就成日推個BB出嚟又vlog又盛咁話唔係利用個仔我真係唔撚信

其實樣樣唔專你不如減低曝光率專心湊仔啦,真係好垃圾呀
佢係真係好撚自大,完全唔接受人意見
KOL界林鄭
講開又似,回應人啲態度一樣咁閪,又一樣咁藍
係啦 化妝護膚品都冇咩拍片
拍得都係廣告片多冇咩真心自購分享

人地Beth湊兩個呀
化妝護膚分享片都多佢勁多!
咪係囉 雖然beth啲護膚品我買唔起
但佢介紹嘅化妝品都算大路,可以參考下同埋佢啲vlog好好睇,真心治癒嘅
BB再係咁瘦,
佢咪懶”寶寶是不易吸引的體質呢”
Sor, 吸收
一樣都係金牛座tim啊佢唔只同理科太太同一星座啦
幾K都要曬好鬼寒酸
而且佢每張相條髮線都好搶fo
beth真係真心adore
雖然佢有工人姐姐幫手 好多事都親力親為
有次下午兩點幾見佢自己去黃埔aeon超市買送 自備環保袋
拍片有小朋友喊會停機先 睇下佢地點 唔似hagone即刻黑面
見beth最近兩年都話有小朋友真係無時間拍咁多片 出街都casual look多方便湊小朋友
你睇下hagone #當媽的還是要保持漂亮🙂
屌條絲帶咁樣入鏡真係好肉酸
佢有講過姐姐只係幫手 唔等如自己唔使做
同埋feel到佢好尊重姐姐!唔會係叫人”maid”
條絲帶尾岩岩巉巉似垃圾多d
2個月就敢唔托頸
好可怕
無錯 得2個月
根本唔應該長時間孭住佢
可憐的蝦毛
傻豬 以前要諗題材架嘛
而家求其拍啲vlog影住BB飲奶訓覺大笑大喊即拍即剪都得呀

#同媽咪拍BBvlog
#辛苦了媽媽🙂
#在職媽媽生活日常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞