如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(6)

1001 回覆
85 Like 8 Dislike
蝦毛真係好似假人
正想講 太細腰骨都未生成應該打橫好啲
不過依家見多左人揹bb初生都係打直揹
你漏咗#我的人生不是我的🙂
蝦乾教仔,兩個月就差唔多要學識坐架啦!
出面咁熱都要影返張靚相先行,唔係人地唔知佢做緊偉大老母。
其實真係唔想夾硬比較 但咁多個KOL生咗BB係得佢咁作狀 係咁擺呢啲相上social media 唔知搏乜
啲無文化kol 唔識湊b就放底電話睇下書打少陣卡
之前追老泥m post又係絲打教番佢湊女
蝦乾又係咁
奶奶教到個小熊貓咁好 幫手湊下孫啦
hagone係育兒專家嚟
使撚奶奶教
健康院醫生姑娘都無出聲
我地出咩聲呀
其實未夠三個月,咁細個,打橫抱好d
佢條頸同脊椎根本未夠力咁樣坐
仲有其實蝦乾有冇俾玩具蝦毛玩
即係會發聲既玩具引下佢注意/望
好似冇咩見佢做呢樣野
淨係train佢快d訓覺⋯
發聲嘅就冇
Chanel絲帶綁張公仔紙算唔算
最衰Chanel絲帶發唔到聲蝦毛真係慘
老母寧願畀錢買Chanel 耳環for上鏡都唔肯買個貴少少既玩具畀個仔
個仔話曬都係賺錢道具 付出少少都唔肯
定係因為無牌子sponsor 玩具呢?
以佢唔服輸既精神Mon post 蝦一陣可能會post story答你
講真 用3000 蚊買對耳環不如買玩具/衫/奶粉/尿片俾小朋友仲好啦
陰公啦蝦毛仔得個「一條」Chanel 絲帶玩
我屋企有幾條可以俾佢
其實蝦毛啱啱出世基本認知都無就要俾個老母逼出鏡真係好撚慘

宜家玩人體實驗咩要一出世就俾全世界關注自己嘅成長,仲要俾老母嫌三嫌四

至少都要等蝦毛有認知有記憶有反應 睇佢願唔願意俾人影啦個個都鐘意俾人乜都影低晒公開俾人睇咩
識咩呀你地嗰條北歐色既咩帶我冇記錯係自購
當然要用到盡
我頭先專登睇幾個生咗仔嘅KOL
就咁睇IG 初生個陣啲bb相都唔多 好多都係五六個月開始先擺得多上網,唔知背後係因為咩啦,但人哋感覺就冇好似攞小朋友嚟搶fo嘅feel囉

裝備撚出沒注意

回下帶先

蝦毛視線永遠逃避hagone
睇咗咗多萬次個廣告都唔知個b頭要包喺入面
就咁睇張相都見到個女人咁包啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞