Fujifilm討論區 (23) 記得唔好買錯鏡

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

試過一次姐...
我果日手上有a6000 nex7 xt10 個fd用緊我部700d
700D完全冇事
果晚冇燈冇光冇人 出左樹林對住個湖 得6度
我就試左好多次都用唔到live view 三部都唔得
部機敏感到以為有野係到擋住個evf sensor

一係就真係太黑
一係...就我撞鬼

我以為用壞d機 仲同我老豆講你部nex7個evf senor 好似有問題

可能有個靚女係你前面

我老婆咪係果個靚女囉

閃死單身狗 唔洗用閃光燈啦而家

我一向都唔用閃光燈
媾左個姐姐 逼我早婚冇計

between 你知你部xt20有內置閃光燈架可?

巴打幾歲
食姐姐
姐姐都不是好東西

23 老婆26
姐姐永遠係最好
思想比你成熟 但係嗲既時候就似足個細路女
又識幫我淘寶

由細畀家姐恰到大
我都識淘寶

試過一次姐...
我果日手上有a6000 nex7 xt10 個fd用緊我部700d
700D完全冇事
果晚冇燈冇光冇人 出左樹林對住個湖 得6度
我就試左好多次都用唔到live view 三部都唔得
部機敏感到以為有野係到擋住個evf sensor

一係就真係太黑
一係...就我撞鬼

我以為用壞d機 仲同我老豆講你部nex7個evf senor 好似有問題

可能有個靚女係你前面

我老婆咪係果個靚女囉

閃死單身狗 唔洗用閃光燈啦而家

我一向都唔用閃光燈
媾左個姐姐 逼我早婚冇計

between 你知你部xt20有內置閃光燈架可?

巴打幾歲
食姐姐
姐姐都不是好東西

23 老婆26
姐姐永遠係最好
思想比你成熟 但係嗲既時候就似足個細路女
又識幫我淘寶

巴打大我一年 但婚都結埋
幾時結既?
買左xt20
新post留個名
個標題
雅仲巴你好 你好搞笑

有冇人都鍾意室內低iso+閃光燈?
24歲
話你蠢定可愛好
1024同16.4記得以前講左好多個post
有無重點回顧
7月去南歐仲15 16緊
24歲
話你蠢定可愛好

死蠢 數都唔識計 仲蠢過我
巴打大我一年唔係我大巴打一年
買左xt20

咩色
新post留個名
個標題
雅仲巴你好 你好搞笑

有冇人都鍾意室內低iso+閃光燈?

加入雅仲粉絲俱樂部吧
畀個高級會員你做
24歲
話你蠢定可愛好

死蠢 數都唔識計 仲蠢過我
巴打大我一年唔係我大巴打一年

睇錯姐
都係改變唔到你最蠢可愛既事實
買左xt20

咩色

黑色
有無重點回顧

6、7月雅典熱到仆街 中午45度
帶個可以噴水既風扇去
嗰到空氣好熱 普通風扇都唔夠做
我嗰陣日頭醒唔到 中午太熱 夜晚危險(我夜晚十二點幾到雅典 有個呀叔想拉我去酒店)
有兩日係酒店幾乎訓足全日

太熱部機唔會有影響
買左xt20

咩色

黑色

做得好
想問下買左xt20既大大邊度買抵d,今日經過百老匯睇7千尾送腳架又電又sdcard 咁
想問下買左xt20既大大邊度買抵d,今日經過百老匯睇7千尾送腳架又電又sdcard 咁

七千尾係配XC16-50
有巴打中左伏
price.com.hk自己睇
再唔係百老匯呢個月有恆生優惠
回贈埋同細鋪差唔多價

戇鳩仔 唔好中伏呀
百老匯七千尾嗰set係垃圾16-50 唔係18-55
腳架係八爪魚垃圾架 我屋企都有啦 sd card個賤人又想sell我轉快咭 之後又水你加兩百蚊加塊咩保護鏡頭既野 最後我$8100找數配枝垃圾豬頭骨鏡

巴打睇下呢個post個title
血的教訓呀 三思呀巴打
衝動是魔鬼呀巴打

前一個post既巴打話百寶利蘇寧好似有平
有無巴打係fuji nikon雙修
想買部ff機(以前玩開n, 有鏡),你地係用緊n邊部ff機?
D750出左幾年,但係我又鐘意D800/810果隻機頂d制

今日買 淨機身 6999
有無重點回顧

帶個可以噴水既風扇去
我嗰陣日頭醒唔到 中午太熱 夜晚危險(我夜晚十二點幾到雅典 有個呀叔想拉我去酒店)

太熱部機唔會有影響

雅仲巴打真係多奇人奇事
有無重點回顧

帶個可以噴水既風扇去

太熱部機唔會有影響

雅仲巴打真係多奇人奇事

希臘大叔「太熱情」

今日買 淨機身 6999

咁貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞