Fujifilm討論區 (23) 記得唔好買錯鏡

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
呢排忙 未得閒試 有相一定upload比巴打睇

block我好叻咩 我block返佢轉頭 哼

Stop la... why always acting in an imprudent manner? Sooner or later you'll be blocked by everyone

你唔好真係當你自己好趣緻先得㗎on9當有趣
玩咁耐都夠哂皮啦

佢d語氣好似gay佬

佢男人黎?
我仲以為係女
咁就真係on9左少少

青春期attention seeker者我估

佢好似大學final year

買部xt20自拍畢業相

Stop la... why always acting in an imprudent manner? Sooner or later you'll be blocked by everyone

玩咁耐都夠哂皮啦

佢d語氣好似gay佬

佢男人黎?
我仲以為係女
咁就真係on9左少少

買部xt20自拍畢業相

仲要唔捨得買腳

玩咁耐都夠哂皮啦

佢d語氣好似gay佬

佢男人黎?
我仲以為係女
咁就真係on9左少少

買部xt20自拍畢業相

仲要唔捨得買腳

是否xa比較適合呢?

佢d語氣好似gay佬

佢男人黎?
我仲以為係女
咁就真係on9左少少

買部xt20自拍畢業相

仲要唔捨得買腳

是否xa比較適合呢?

對佢嚟講其實係
不過佢又講到好有興趣 佢有錢吹佢唔漲

50 mm f/2

50 mm f/2

係咪光左d呢

50 mm f/2

係咪光左d呢

一白遮三醜
依個時侯想買x-pro 1 會否好戇鳩

淘寶手柄七十幾蚊

手感如何

手感如何
上星期入咗fuji大家庭之後一直喺連登同DPReview追返以前啲文 啱啱睇倒呢篇講DR mode
https://www.dpreview.com/forums/thread/4077080
其實大家有冇開Auto?長開100?定係會手動set?
上星期入咗fuji大家庭之後一直喺連登同DPReview追返以前啲文 啱啱睇倒呢篇講DR mode
https://www.dpreview.com/forums/thread/4077080
其實大家有冇開Auto?長開100?定係會手動set?

dr一般auto就得啦
我記得之前有個巴打po左個大陸網講dr highlight shadow個setting
我記得係話機個dr主要針對高光位同埋直接對raw有影響
我想問下有咩長鏡啱XT1 budget $2000 想拎去旅行影下相咁
我想問下有咩長鏡啱XT1 budget $2000 想拎去旅行影下相咁

不如你開price.com睇下有邊枝啱你筆直先啦

應該得 50-230買到

不如你開price.com睇下有邊枝啱你筆直先啦

佢呢個筆直剩係買到兩枝鏡咋喎

一支係16-50

50 mm f/2

係咪光左d呢

光係原相
暗既改好

唔光D又有貓九衝入黎話死黑㗎
35mm f 1.4 MK 肥花要4880 重有邊度有呀

50 mm f/2

係咪光左d呢

一白遮三醜

借問聲用咩機?
下星期去日本
XT2 + 23.4輕鬆出發

再加部RX100M3
而家有A7ii 想收部x-t1 會唔會好不知
而家有A7ii 想收部x-t1 會唔會好不知

有錢就唔會不智
下星期去日本
XT2 + 23.4輕鬆出發

再加部RX100M3

3月去左轉
XT-1 + 23.4

再加部RX100M4

真心爽玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞