Fujifilm討論區 (23) 記得唔好買錯鏡

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇巴打想放x70?
其實我d相機有冇咁易壞
我xt-20 冇wr 落住雨用暫時未出事
係咪好勇 ?
其實我d相機有冇咁易壞
我xt-20 冇wr 落住雨用暫時未出事
係咪好勇 ?

啱啱我都有諗過呢個問題
要唔要冒雨出去搵貓影
最後放棄左
我係愛機惜機之人~
想影d貓走晒

好明顯係你行得太近啦 仲要唔zoom
想影d貓走晒

係落雨 d貓匿埋晒 佢地平時係到訓覺架
想影d貓走晒

就算瞓覺都會有警覺性 唔可以行得太埋 除非熟到佢肯比你摸又唔同講法
仲要唔明點解你唔zoom 日光日白你zoom到50 光圈都仲有5.6 應該夠用
(純粹個人意見)
想影d貓走晒

就算瞓覺都會有警覺性 唔可以行得太埋 除非熟到佢肯比你摸又唔同講法
仲要唔明點解你唔zoom 日光日白你zoom到50 光圈都仲有5.6 應該夠用
(純粹個人意見)

我醒唔起 因為iphone一zoom就起格
第一張真正影既相
想影d貓走晒

(純粹個人意見)

我醒唔起 因為iphone一zoom就起格
第一張真正影既相

同埋我全日淨係見到下面張相嗰隻咋 佢匿埋左~

之前d試35 f2死黑滑劣劣相
天黑前影的 jpeg直出
帶定頭盔先 勿屌

邊到影 唔似香港既

邊到影 唔似香港既

忍者貓

邊到影 唔似香港既

忍者貓

藥水色 差唔多啦

無啦啦見到日本外相

無啦啦見到日本外相

青森縣?
貓貓走光圖

走光了
點解張相咁醜 我跟第一頁setting

搵到你了
呢張鳩影 唔小心用左auto唔記得轉
影嗰陣冇zoom近 睇返先自己cut走

突出唔到主體 老實講其實唔知你想影乜

想影d貓走晒

最後張相發生咩事 朋友話係快門問題

我係咪強姦左部機

我係咪強姦左部機

喺啦 校慢咗個快門 仲要郁到部機

我係咪強姦左部機

咁我應該較返快個快門?? 我已經驚手震雙手放係欄杆

我係咪強姦左部機

問題喺你郁咗部機 好似喺

入手

頭先拎鏡果陣有個男仔都係過黎問35.4

仲即刻落左訂

有冇巴打相認

定cdrom睇到我報價

我係咪強姦左部機

問題喺你郁咗部機 好似喺

快門應該係一秒以上
相機吸緊光嘅時候你郁到相機就會有鬼影啦
影低光影物 記得搞返高個iso啦 如果無腳架的話

入手

仲即刻落左訂

有冇巴打相認

定cdrom睇到我報價

Apm巴打

入手

仲即刻落左訂

有冇巴打相認

定cdrom睇到我報價

3290 的確好旬
好彩落雨jar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞