Fujifilm討論區 (23) 記得唔好買錯鏡

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
搞到好想買35.4

本身想入35/2 都係睇定d 睇多d 師兄意見先
我夜晚影得幾多下,唔想起粒粒
搞到好想買35.4

你用咩機先 我用xt2上到3200都無咩粒粒
搞到好想買35.4

xt1 jar
搞到好想買35.4

xt1 jar

xt1 iso 3200 都仲好靚仔下。
我想問,新手3000-4500有咩Model岩新手人門級用

二手xt10

有冇一手 For旅行用

等高手解答

why don't use iphone?
4000太少
建議加一倍budget 上xt20 $8xxx

呢個價位買x-a line囉

入門感受下玩無反

咁既 budget 寧願買部 x70 都好過買 xa 系。
我想問,新手3000-4500有咩Model岩新手人門級用

二手xt10

有冇一手 For旅行用

等高手解答

4000太少

入門感受下玩無反

冇得玩換鏡頭扭扭下囉

我自己都有部xq1
幾正架 最大f/1.8

二手xt10

有冇一手 For旅行用

等高手解答

4000太少

入門感受下玩無反

冇得玩換鏡頭扭扭下囉

我自己都有部xq1
幾正架 最大f/1.8

買xm/xe1啦一係,第一代xtran其實啲色幾靚

二手xt10+1855起碼都要4500啦(要好彩),正路無5k都難啲

二手xt10

有冇一手 For旅行用

等高手解答

4000太少

入門感受下玩無反

冇得玩換鏡頭扭扭下囉

我自己都有部xq1
幾正架 最大f/1.8

似乎 xq 系到呢家都冇乜聲氣。

有冇一手 For旅行用

等高手解答

4000太少

入門感受下玩無反

冇得玩換鏡頭扭扭下囉

我自己都有部xq1
幾正架 最大f/1.8

似乎 xq 系到呢家都冇乜聲氣。

應該話呢個 grading 已經被手機相機打殘,分分鐘連 x30 都係一樣面臨被淘汰。
搞到好想買35.4

想左好耐

值得擁有

遲買只會愈貴

但上youtube 睇
一致都係鍾意35f2 遲下去睇下實物玩下先

35/2係爽好多 但個外形真係無35.2咁靚仔
想買枝隨身鏡 想盡量輕便 Xf23.4比較大
有冇巴打用過XF27 ?
睇第一頁話近焦唔夠近 但34cm snap來講都夠

[9up]剩係餅都夠吸引啦

[9up]剩係餅都夠吸引啦

其餘既考慮係:光圈環 對焦環既操作性 當然仲有畫質

餅都係得27 同 18

Xf18 抵玩過27

Btw尋日百記23/2 $3190
全部細舖都係落左價?
好似冇乜人講支90
今日咁啱去澳門做野 簡直係大好機會比我試支35 f2

餅都係得27 同 18

Xf18 抵玩過27

全部細舖都係落左價?

一於上showroom試試

餅都係得27 同 18

Xf18 抵玩過27

全部細舖都係落左價?

帶定現金/信用卡啦

餅都係得27 同 18

Xf18 抵玩過27

全部細舖都係落左價?

帶定現金/信用卡啦

好邪惡呀
我上次就係showroom試完
隔離鋪就係肥花 忍唔到手
依家去屌18 55 水貨2千2
是否不智
是否不智

1855?
是否不智

1855?

kit 個枝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞