Fujifilm討論區 (23) 記得唔好買錯鏡

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
其實貓sir都幾cute
你地唔好恰佢啦
利申貓蛇打手

你係咪想單機?

條on9仔
Show blocked user

覺得fuji呢邊個poat啲巴打幾有禮貌
啱啱問左兩條問題都極速有人解答
覺得fuji呢邊個poat啲巴打幾有禮貌
啱啱問左兩條問題都極速有人解答

you are welcome
岩岩露過百記 見有23.4 忍唔到手又入
好敗家
8450 xt20 1855 kit set平唔平
問過蘇寧報92xx
啱啱轉玩定焦睇黎要啲時間適應
問過蘇寧報92xx

平啦
有回贈嘅話平過1650 kit set添啊
終於試左xt2
用xf35f2 追焦快過35.4 好多

另外xt20 追焦明顯慢過xt2

機身個價差接近一個double
唔有返咁上下差距 點叫flagship啊大佬

有評測睇
個膽差唔多咋喎,以為係mij同mic分別

90% of xt2 but 50% of the price

入左xt20 等xt3

我都係諗住咁
問過蘇寧報92xx

平啦

好狗呀 成日抽水
問過蘇寧報92xx

平啦

又笑
如果我遲少少入富士po我覺得我都會犯同樣既錯
問過蘇寧報92xx

平,cam2再平少少,現金價

淘寶手柄七十幾蚊

手感如何
問過蘇寧報92xx

平,cam2再平少少,現金價

咁我果間真係算平,因為8450仲可以分24期
唔該哂巴打
你地有冇買相機皮套? (xt20)
唔想咁快啲角位甩色
唔想咁快啲角位甩色

無買 已經花左
唔想咁快啲角位甩色

用淘寶果d昨
唔想咁快啲角位甩色

無買 已經花左

淘寶啲皮臭唔臭?
唔想咁快啲角位甩色

無買 已經花左

淘寶啲皮臭唔臭?

我果個冇事 link冇左
終於試左xt2
用xf35f2 追焦快過35.4 好多

另外xt20 追焦明顯慢過xt2

機身個價差接近一個double
唔有返咁上下差距 點叫flagship啊大佬

有評測睇
個膽差唔多咋喎,以為係mij同mic分別

90% of xt2 but 50% of the price

開頭見個個都講到90% of xt2
又同一塊cmos 又同一個af system

摸到上手就明個分別係邊度, 用緊xt1 係唔想落番xt20

特別係用緊35.4

當然明
睇你想要咩
機身壽命明顯短過鏡
有限錢嘅我寧願花係鏡度
你地唔好恰佢啦
利申貓蛇打手

你係咪想單機?

條on9仔

你真係攞黎賤
你地唔好恰佢啦
利申貓蛇打手

你係咪想單機?

條on9仔

你真係攞黎賤

on9真係有樣睇

又開箱了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞