Fujifilm討論區 (23) 記得唔好買錯鏡

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想睇下有冇評價姐
咁撚串有獎

香港人壓力大, 睇開啲
想睇下有冇評價姐
咁撚串有獎

香港人壓力大, 睇開啲

好奇問下,用黎影咩?
35mm f 1.4 MK 肥花要4880 重有邊度有呀

o下!!個幾月前都係賣緊34xx.(其實都係貴).btw你有無睇錯?
成成賣4千4 我都覺得佢離晒罩.
我之前講左.唔影一米內o既野.根本係分別唔大.
35 f/2 輕d,sharp d,平d,(平2千)

o下!!個幾月前都係賣緊34xx.(其實都係貴).btw你有無睇錯?

我懷疑佢聽錯

佢聽錯啦應該

百記先做緊3290
肥花點會賣得貴過百記

佢聽錯啦應該

百記先做緊3290
肥花點會賣得貴過百記

百記要訂 要2 3個星期先有
想睇下有冇評價姐
咁撚串有獎

香港人壓力大, 睇開啲

好奇問下,用黎影咩?

乜都影得
Xt2 定xt20 好

Xt20平好打多

有錢咪XT2
Xt2 定xt20 好

Xt20平好打多

兩部機個個viewfinder會唔會差好遠?

去試下咪知

Jpg 直出

用light room 推一推

想問下可以點改進? 求狠評

早d 影

Xt1 以前影落 35F2直出 jpg
影夜景我個白平衡會教藍啲
請大家指點下

我覺得好難直出 我寧願曝光不足返去推返光佢好過啲高光位死白 (個人意見)
有冇人知ming仔d相setting大約係咩,覺得好靚

我都想知
Xt2 定xt20 好

Xt20平好打多

XT20 啦唔駛諗
Xt2 定xt20 好

Xt20平好打多

XT20 啦唔駛諗

其實上毒氣室兩部都拎上手試咪得囉
新手想問下xt20 邊到買最抵
分開買 機行貨 鏡水貨 定 一set買行貨最抵
50-140 華仁同cam2都冇貨
肥花貴一舊多啲
買唔買好

Jpg 直出

早d 影

請大家指點下

我覺得好難直出 我寧願曝光不足返去推返光佢好過啲高光位死白 (個人意見)

我呢家有高光位死白咩

冇呀 不過後面同個天都太黑
50-140 華仁同cam2都冇貨
肥花貴一舊多啲
買唔買好

問你自己囉
唔等錢洗又趕住用咪買
有冇人知ming仔d相setting大約係咩,覺得好靚

我都想知

+2

Jpg 直出

早d 影

請大家指點下

我呢家有高光位死白咩

冇呀 不過後面同個天都太黑

就係要白平衡落手?

試下落個Graduated Filter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞