[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
就咁睇唔算勁啦, 我覺得呢個程度比魯斯應該做到
真天使應該再勁幾個級
比魯斯都黎左係度睇戲
邊到有畫到悟空比達聯手?
已經差唔多集集都估唔到,有驚喜
今集直情係龍珠王道公式,有感人位,劇情合理,咁到悶?
唔會囉
佢自己都講過
比達星 比菲利炸定自然爆
佢都wfc
有無生肉link?
想問之前大界王神仲有無用?
之前未睇晒全部頁數,覺得梅仔只係工具人,不過多左幾頁回憶就差好遠

呢次應該係悟空最後悔既一次,如果一開始唔係乜都當係玩咁認真打應該都唔會好似而家咁收唔到科

用後悔黎做契機真係唔錯
估吓梅仔會唔會翻生
打完再時光倒流
希望可以接到下一篇
例如全仔開復活梅既條件,之後悟空比達或其他Z戰士要去唔同宇宙完成條件!
梅素一邊封印魔羅的Copy一邊自白:天使不能善惡只能中立,就算宇宙玩完也不能做什麼,但在與銀河巡警隊員一起的活動中我產生了正義的感情。他們銀河巡警可能也有出身精英星球的,但和宇宙級相比就是無力,銀河犯罪者一堆比他們強的但他們仍憑信念努力守護銀河。

用杖開槍也是學隊員的姿勢,開完就開始透明了,然後說遇到悟空後就更堅定了
如果真係唔會就唔會喊住叫格古洛打低菲利
天使動作太大 比唔到人一種高幾班既感覺
梅係實習天使,維斯係布羅理劇場版有打過幾下,動作細好多,天使實力有分高低,維斯都話大神官強佢好多
唔知悟空會唔會搵全仔特事特辦復活梅
少驚會係咁
龍珠真係 死左都唔撚怕
實有方法復活
如果一用天使力量去介入
咁點解個陣維斯用時光倒流就無事
如果一用天使力量去介入就會消失
咁點解個陣維斯用時光倒流就無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞