[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁都叫透漏
講左等於無講
斯路篇2.0真的又上線了,悟空要魔羅約定回銀河刑務所不再逃,魔羅同意,悟空讓他吃仙豆再和積哥回去。(積哥:不用刻意回復吧)
左手也恢復了,魔羅攔截仙豆比73恢復優秀太多了。
悟空再確認守約,魔羅說當然,感謝你孫悟空,但還有一件事沒完,那就是殺了你!
又黎
可能係菲利2.0添
睇標題應該今集完
魔羅打斷悟空一隻手再想殺佢
之後悟飯出嚟擋致命一擊,然後悟空後悔點解要做on9嘢
之後鬥波唔夠打想放棄悟飯靈魂出嚟話爸爸你未盡全力
然後比達俾天迪醫返出到嚟用新招放咗少少魔羅吸嘅能量令佢分心
悟飯就話:衣馬打!
最後轟到魔羅渣到冇
講真,悟空係咁架啦,魔童,比達,菲利,斯路,甚至布歐都用願望變佢做好人
只可以佢真係無變,不過佢點睇都hold得到,唔似斯路果時7達咁,無料扮4條
個個都估中咗
之後一個轉身單手龜波 好似炸菲利咁炸
唔知點解覺得今次結局最後應該唔係殺佢,可能有其他野發生
菲利都叫有求下佢所以比氣佢
斯路佢太大信心悟飯搞得佢掂
但變肥仔果時都識叫悟飯拿拿林收佢皮
我唔明點解超又係退化番轉頭
宜家悟空成日比人笑弱智真係龍珠超做成
自己夠打就比機會 自己唔夠打就叫人快手收皮
其實係東映同鳥山明迫豐太郎係咁"致敬"
定係佢自己唔敢創新,睇得多真係幾討厭
所以去到z已經次次得幾粒可以食
明明細細個果時幾十桶咁放係到
彌太郎生蟲都食唔曬咁多啦 又話貓仙人冇種
明知次次都咁大單野就種定一大批啦
珠玉在前,講真明哥d畫面分鏡,而家有幾多漫畫家做到呀
你睇下我英,佢一打,d分鏡都接唔埋,仲成日有團戰,可以咁紅真係因為動畫組有料
我諗起手代木寫前傳 都創到十二星座之嘆息甚至自然之力,基於原作去突破。
而家超就剩係得無我極境 。
龍珠超
悟飯 :玩鳩我咩

dllm
屌比達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞