[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
補償返之前兩次比賽缺席
其實悟飯寫勁咗好多
超二同傳超合體
起碼都有打布歐嗰時比古洛嘅實力啦
都可以平手
悟空睇佢啲同伴、地球人唔順眼好耐
又唔可以自己出手
咪借人對手消滅佢地
一定過布歐篇比古洛,其實跟本就唔合理

但係啲人想睇悟飯發威而走去合理化個戰力問題
如果唔係悟飯,一定比人屌bug屌到仆街
咁起碼唔係野比飯先
我覺得好欣慰呀屌
究飯其實應該勁過超2既,話就話打平手,但成場悟飯都打到好撚慘,俾人壓住黎打好辛苦先一齊跌落去
悟飯>超3
唯一解釋就係6宇宙粒耳環係老翻 仲廢過跳舞合體
咁就翻得濟
甘兒本身吹得太勁,佢單體其實都勁過悟空啦
點會合完仲輸比悟飯
不過其實第六宇宙嗰班一早唔好吹咁勁就冇事
漫畫佢地好似得超一,悟飯打贏超一合體,差唔多啦
漫畫甘兒本身就冇動畫吹到咁勁
差啲俾人搞掂先合體
有冇人send咗比豐太郎睇
超乜鬼嘢一
乜仲有人以為用變身定位實力?
漫畫吹得都勁架喎
甘兒單體打到金菲仆街
極意既戰鬥都幾悶, 唔明點解要成日no look, 咁樣型啲咩? 如果兩條友都識極意對打會點, 大家都鬥唔望對方, 變盲人打交
依家極意唔係撒亞人既專利, 就算撒亞人之後點進化, 深紅又好,深藍又好, 都同極意有段大距離。 只要成功領悟到,咩種族都可以上極意,遲啲會唔會有地球人,娜美星人或菲利個種族掌握到極意, 龜仙人領悟到銀髮極意會唔會好揪過撒亞人
諗諗下極意會唔會係為歐布舖路, 佢可能自己領悟左極意,先變到咁勁吸引到悟空既注意, 勾番去Z個結尾到
2個都企定定唔郁
好似佐助vs鼬咁
俾佢走啦
輸民意呀會
上次金菲可唔可以關佢事呢
其實係大王出手太快
柒達都係下下打撚到佢pk都比佢偷到雞
撒亞人好中意打到人地仆街之後
臨埋尾個下慢慢走過去吹幾句水先
好有禮貌咁同敵人講聲再見先慢慢草氣出招
比達:不要再復活了
菲利:屌你老母!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(打爆地球)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞