[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
梅橫掂都消失
不如一野打撚爆隻山羊啦
咁梅爾斯係一心想悟空可以有個契機領悟自在極意
全王收尾真係最on9
做撒旦二世仲搵得多錢啦
食埋佢個女名正言順
佢地根本就唔缺錢
唔夠咪問撒旦拎
一係就莊子拎
有原作Z 個尾,佢想幾時完都得啦
唔夠達普拉打都仲有得講係因為未回復哂體力
俾悟天格斯布屌打就真係冇藉口啦
仲要天迪係咁幫佢補滿血
都發揮唔到撒亞人瀕血復活 力量大增 既能力
咁果陣悟天格斯都係超三狀態比人吸,悟飯次次都係衰玩野,龍珠超動畫版果到魔童屌得佢好岩
真心抵屌
條撚樣根本覺得自己勁左就冇人打得贏佢又唔一招了結(雖然係劇情需要)係抵死
斯路係咁、布歐又係咁
佢其實幾矛盾,又唔想打,但又好撚勁
不過超已經講到佢好撚廢
明明打機仲有一欄寫住「神授予的力量」
攤大手板問人攞錢

同埋悟飯做學者唔係為錢啦,佢自己興趣嚟
悟飯由頭到尾都唔鍾意打交都講咗好多次
同埋做學者係自己志向唔關芝芝事
就算芝芝唔叫 佢自己都會繼續讀書
但劇情成日吹到佢好勁 又要整到佢退步跟住修練跟住又退又進
一係就做強人保護地球,一係就做野比飯去讀書,咪彈出彈入啦,好煩呀
其實野比飯係超最黑人憎個幕
係漫畫對住杜拉格斯講個啲嘢
動畫就On9化悟空
漫畫就On9化悟飯

同段譽差唔多
再講潛飯衰玩野放生布歐嘅傻閪躝番去睇多次布歐篇啦
打撚到布歐就死 之後布歐自爆想炸埋wiki同兩個細路
悟飯去救佢地自比布歐走甩 之後出番黎 兩個細路合悟格就比人食左
點樣衰玩野呀 龍珠超果到根本就係老屈
悟飯追尋自己夢想都要比人屌 真係慘過食屎
人地都唔鍾意打 宜家有佢老豆同比達係到咪由佢讀書lo
講好打 係第七字宙暫時黎講 悟空比達菲利大波之後就到佢
唔畫佢出黎咪又係屌悟飯已經冇左影
如果每個界王神都係扎馬斯LV係布歐篇嚟講算勁嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞