[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
啲人笑慣咗而家野比飯就唔記得晒以前我飯做過啲乜
自爆完之後
布歐仲要隱藏氣息
斯路?
玩到老豆都死埋喎,你唔講既?
講緊潛飯比人老屈個個印象流呀
關打斯路咩事呀
睇完,佢以為自己一定hold得住魔人布歐,自己唔出手秒人,寧願比悟天同杜拉格斯合體同佢玩,咁咪叫自大囉,佢知魔人布歐up to something ,但係仍然對自己實力有太大信心,係比克眼中,佢係on9左,無錯架喎
無人想屈佢架,佢係on9喎
第一 比你老母克咩
第二 事實佢係完勝布歐 兩個細路合體都一定秒
冇人知佢識咁樣食人 佢岩岩出黎打布歐完全冇留手
同打斯路完全係兩個case 冇人想屈 係龍珠超動畫班傻閪亂咁up
之後有班柒頭就當係真姐
個問題係自大,佢知布歐有陰謀,仲唔立刻秒人,仲比悟天格斯玩,咁咪叫自大囉
比克魔童,好關細個睇卡通中台港版事,笛子魔童比克兩個我都有睇過,唔係太分到,唔洗問候老母呀?句句都有粗口,比d文化啦
魔童大大個企係隔離
唔叫兩個細路行開比悟飯打
憑咩覺得悟飯係on9呀 一出黎已經打到布歐就死啦
咁大個智將 邊個最大機會贏都分唔到?
悟空最後單挑布歐夠係自大啦
唔係自大
佢有話自己打

係悟天同杜拉格斯話會ko佢

同埋牌面咁大
跟本無諗過會輸

唔知對面識吸人姐
龍珠英雄個度大杜識變紅髮
賣game番
下一章用超級龍珠咪得
好耐無睇個真真正正逐粒龍珠搵既篇章
次次都係輕鬆齊晒7粒 直接許願

希望下篇會係冒險式既篇章 逐粒搵又出現d小意外敵人咁
好似當年翻生印第安人爸爸咁!!

章章都打boss會悶...
睇gt當年開頭咪你咁諗囉,回歸基本,收視口碑都仆直先出返baby,超級17號,邪龍
利申我都覺得悶
期待超布羅理既發揮
Gt既主因 係原創劇本 仲要前期太悶 所以先差姐

龍珠本身冒險搵龍珠既篇章 一直都係比較平淡
但都有回味既地方,z開始打boss打到e家 其實都開始技窮 e家d劇情成日都好似影射緊當年既精華咁
紅毛圍圈就變到
冇條件都唔去變就笨喇
原創所以差
明哥早期都要武道大會mix搵龍珠先好睇啦,根本純冒險連鳥山明都覺得唔夠吸引,開頭冒險係想玩改版西遊記,明哥都要諗個天下第一武道大會。原創同鳥山明諗既冒險其實都唔會吸引,你試下睇返龍珠細個果d情節,好睇既唔會係搵龍珠,一定係遇強逾強既悟空
不過平淡同悶真係都幾難分就真
一個月出一次嘅冒險型故事
應該現實都相當冒險
有冇巴打有買GT漫畫?係咪只係動畫截圖?成60蚊本,如果係就唔買了
只係動畫截圖
係動畫截圖,照買其實同以前劇場版漫畫一樣
唔係
打紅帶軍果陣好好睇喎, 仲單拖上去掃場, 節奏又快
係之後D boss 戰大家更鐘意姐
我之前重睇幾次都唔覺悶,不過確實係無咁入腦,
每次重睇都唔記得啲細節,
真係Z(拿迪斯開始)印象深好多
再講悟飯同無閒上娜美星搵龍珠都好經典
兩個完全唔夠能力既去鬥智鬥力
打桃伯伯勁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞