[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔會咁快完啩 整咗個大波出嚟 都冇再出過
個角色咁受歡迎咁好搵錢 唔會俾佢就咁就停啩
主要係仲賺到錢就唔會想完

廢到
其他人傷得較重啫
有冇Link
其實我覺得好睇囉呢篇
個故事都完整。。。力之大會漫畫太急了,可能因為要就劇場版。

呢篇梅既設定好完整,有感情,劇情又驚喜估唔到

比達學新招呢下都好正,可惜太浪費了,威得個半話。同埋我好鐘意佢唔係話戰鬥力强就一定贏,仲有魔力都可以有佢既用法。。。。。

最鐘意係,布歐終於有出場!
梅爾斯
劇情需要 俾佢知梅爾斯真面目
認同 呢個故事唔差
我都覺力之大會太急
其實一來月刊
二來又要顧電視版同劇場版進度
搞到力之大會無法好好係漫畫寫好
睇返今篇同黑悟篇,其實真心不差
甚至我覺得漫畫版黑悟篇比動畫版更好
黑悟篇漫畫劇情詳細啲 大杜點樣單拖阻止布歐復活
解釋未來冇破壞神同時之戒指設定
漫畫比古洛係撚鳩札馬斯 唔係好似動畫咁55開
如果唔係動畫播先 跟返漫畫好睇好多
動畫就狗也不屌
根本動畫班仆街我懷疑都無睇過龍珠,戰鬥力崩,畫又崩,劇情又崩,我明要自創劇情,但係動畫果d自創劇情真係小學水準plus唔係睇龍珠大
邊有可能悟空下下超藍,對邊個都咁變,無閑都超藍果下真係唔知佢想點,野比飯就由頭7到尾,漫畫都比個合體女殺亞人佢威下
可惜戰鬥過程草草帶過
好在今次都有73俾佢打兩次威下
力之大會真心趕到仆街
我覺得唔係豐太郎問題
而係食住大圍進度搞到咁
悟飯打合體8婆我覺得如果周刊式連載可以畫多話
如果漫畫出先 動畫補返中間啲戰鬥畫面 咁就好睇了
中字未有?
就好似娘子出嚟睇耶穌咁樣見得多就唔驚訝
成單野原來都係比魯斯默許
去地球同救走成班人,同埋叫維斯阻止梅
佢話要用大神官交代,應該梅有可能復活呱
無啦,有得復活仲交代d咩?
唔經大神官點復活梅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞