可不可以,讓我再選擇多一次 [愛情/甜]

383 回覆
61 Like 2 Dislike
我日日都出咁多篇,我都只係啱啱寫到去29章
第二十一章 初嘗禁果 下

我地之後入咗佢間房,估問到佢一個人都瞓雙人床,可能佢方便扑野啦

之後佢就叫我瞓低,應該係打算女上男下。

佢扶住我條撚,對準佢個西,慢慢坐落黎。喺呢一刻我終於明白,點解男人咁中意扑野,原來唔係無理由。我feel到條撚俾佢個西完全包圍住,佢啲西水不停地流出黎,根本唔需要額外嘅潤滑劑。雖然佢唔係處,但我都感受到佢下面係好緊。咁當然啦,佢先得十六歲,又點會唔緊。

入咗去之後,佢開始喺度上下搖。原來食殘廢餐嘅感覺都幾好,唔使郁但又享受到。仲可以聽住佢嘅淫叫聲

雖然話係女上男下啫,但我都唔可以太懶郁都唔郁,所以我開始慢慢試下配合佢咁郁,當佢上去嘅時候我就從下面插上去。呢招果然work,佢好快就由原本細細聲嘅叫聲變做越黎越大聲嘅淫叫

「啊...啊...啊...你好勁啊...頂到好入啊阿程」

我睇住佢對波喺度上下上下咁搖,眼前嘅影像就好似一幅美畫咁樣,令我好專注咁望住佢。同一時間,我開始由隻手扶住佢條腰慢慢轉移到佢對C cup上面。受到雙重刺激嘅佢開始覺得自己就黎要高潮,我索性由原本嘅女上男下 變做傳教士姿勢,等我可以更方便去發力。

「你真係好長好粗啊...我就高潮啦...」

聽到佢咁講嘅我全力衝刺,無耐就feel到佢下面開始收縮,應該係高潮緊。而我細佬都開始好想射

「我頂唔順啦,你好緊啊,我射入去?」

佢點點頭示意我可以射入去

「啊,好爽啊...」我將所有精射哂入去佢度

「估唔到等一次扑野就中出...」

「啊....」佢喺度回緊氣

「真係估唔到你個青頭仔咁勁,唔講我以為你已經係百人斬」

我笑一笑回應佢嘅讚賞,之後攞張紙巾去幫佢抹返走喺陰道流出黎嘅子孫。

我喺心入面諗唔難得之男人咁中意中出,原來睇住啲精流返出黎會有一種莫名其妙嘅興奮,又或者係征服感,明明知道同佢無乜關係,都會覺得自己征服同擁有咗個女仔

抹完之後我錫咗落佢額頭度,又幫佢喺出面攞返啲衫褲俾佢

「你對女仔都真係幾細心,大個實媾死女啦...」

「講呢啲...對女仔好係基本」

著返衫之後,我同佢黎咗個good bye hug就走咗
由於樓豬我俾人威脅,我而家出多幾篇,等一個重要人物可以出場
第二十二章 天堂與地獄

大家可能會覺得,點解啊程好對個無乜感覺嘅女仔都咁細心?其實呢個係阿程嘅優點,亦都係缺點。佢對每一個女仔都好好,但同時就變咗做一個中央暖爐,好易令人產生誤會

同一時間喺香港嘅另一個角落

「你IG近排多咗個叫阿程嘅男仔嘅?你之前唔係block咗佢?做乜又unblock返佢?你好掛住人咩?」

「唔係啊,咁之前都唔係我block佢嘅,咁而家unblock返都好正常啫...」

「佢有咩好啫,咪又係死矮仔一個...」

「佢點好都唔夠你好啦,唔好嬲啦好無?我只係想補償返之前佢俾我block咗啫...」

「你係至好啊,唔好俾我知你地有啲咩」

「得啦阿哥,咩都唔會有啊,放心未?」琳琳錫佢一啖,之後佢先無再講落去

「話說你呢排得唔得閒?我想去睇It啊」阿程問琳琳

「下...我好驚小丑㗎喎,唔睇得唔得啊?又或者睇過第二套好無?」

「但呢套嘅口啤好好喎,不過你驚就算啦我約過第二個。」

其實琳琳係好怕小丑,佢連喺地鐵站入面嘅廣告都唔夠膽睇,更遑論話要入場睇...但睇完場戲係咪可以當補償咗俾佢?如果出咗街可能一次過補償返俾佢咁咪唔使再煩?

加上嗰段日子其實多得有佢陪下我傾計,如果唔係我都唔知點捱落去...

「我同你去睇啦,一次咋,你想幾時?」

「咁就今個星期六一點場太古城啦好無?」

「好啦,到時見。」

雖然話阿程有女朋友,但其實對佢嘅感情並唔係好深,甚至可以話佢對琳琳嘅興趣比較多,同佢拍拖都只係一個星期會見一次左右...
第二十三章 心動了嗎

「記得一點太古城等,唔好遲到啊,唔係就會miss咗個頭㗎啦」阿程提醒琳琳

「放心啦,我一定唔會遲到。」但其實琳琳心入面不知幾想有得遲幾耐就遲幾耐,咁就可以睇少一陣,不過答應得人就唔可以遲到。咩我都經歷過都忍到啦,區區兩個鐘算係乜...

大概十二點九個字左右,我見到一個藍色裙加帶咗一個細細地嘅嘅女仔向我行過黎。佢今日化咗妝,紮咗馬尾但前面放斜陰,見到佢呢個look真係唔難明點解佢有咁多人追。一個我等咗兩年嘅女仔,終於出現

「Hello,行囉?我怕唔買飛遲啲就無哂位」兩個幾無見過琳琳,係有少少尷尬嘅...

「嗯好啦」

買完飛之後我地好快就入場,果然係好熱門嘅戲,差唔多成場都full哂...

「你做乜個人震下震下嘅?你係咪好凍?」我留意到琳琳開始翹埋雙手

「嗯...」

「我有帶多件外套啊,我俾你嬲住啊」

「好啊,唔該哂」

睇到一半啲恐怖嘅地方開始出現,我已經唔係好咁睇...點解我會答應佢去睇㗎...早知就唔答應啦...點算好,快啲完啦...我開始用對手遮住對眼,至少等我睇唔到個畫面

「你係咪好驚啊?」阿程留意到琳琳連望都唔敢望個螢幕

「嗯...」

「對唔住呀早知約你睇第二套戲啦」

「唔緊要啦係我自己話要來睇,你都無迫過我」

「咁樣有無好啲?...」

阿程將隻手搭落琳琳膊頭度,同時好温柔咁摸佢個頭同時間好温柔咁樣同佢講「唔使驚啊,有我喺度」,希望可以令佢覺得安全啲同埋無咁驚

「嗯...」

琳琳順勢挨咗落阿程度,此時此刻佢地兩個宛如一對熱戀中嘅情侶

場戲不知不覺間就完咗,阿程都係是候要走

「話說我聽日有個打機比賽,你會唔會考慮下錫淡我幫我加油,你錫完我我一定會贏」

「咪玩啦...」

往上環列車即將到站,請先讓車上乘客落車~

阿程望住月台架地鐵準備同琳琳講bye bye 一轉個頭望返住琳琳嗰陣,佢就錫咗埋黎,阿程連準備嘅時間都無就俾佢錫咗落個咀度。

「呃...我有車啦,bye bye」唔知應該點俾反應嘅啊程一枝箭咁樣就上咗車

上到車嘅阿程仲未知道應該點樣反應好,我啱啱只係講下笑啫,點解會真係發生咗㗎...不過呢種感覺真係好特別...

另一方面

「有無咁啱啊...我都係打算偷偷地錫佢塊面一下次,佢點會咁啱擰返轉頭㗎...」

「不過佢啱啱睇戲嗰陣又點解會知道我嘅弱點係俾人摸頭,俾佢咁樣摸頭好似真係幾有安全感,加上佢身上嗰陣味,我從來都無喺其他人身上聞到過,真係令我覺得安心咗唔少...」

「我明明只係想補償返俾佢,我點解好似對佢有啲心動咁嘅...但佢有女朋友㗎...」

你的吻 像龍捲風吹過 怎可對抗這吸引
身貼身 如海嘯衝擊我 使我向下沉

https://youtu.be/XcRtRFO5ZJA
留名
多謝Gchi
唔好意思,等我補充下。其實阿程同琳琳喺呢次之前已經出過幾次街
不過我嫌太拖劇情所以skip咗
樓豬我俾人屌到飛天
見樓豬咁有效率出左咁多篇 皮已正
我本身唔想㗎
點解既?想打多d文先出?
係啊,有多啲存貨嘛
但由於我再唔出文我應該會俾人嬲死
所以我唯有一次過出幾篇
live左 睇個序應該係那些年果種結局?
名已留
睇落去就知
文呢
點解
唔知我嘅讀者入面有冇今年考DSE嘅
希望你都會考到一個好嘅成績唔好令自己後悔
第二十四章 敗陣

雖然阿程讀書唔係太叻,但佢由細到大都有一個可以話係幾無用嘅優點,就係打機幾勁,由Clash Royale, Clash of Clans, PUBG,到傳說對決,雖然唔可以話係最勁,但都玩到一個唔錯嘅成績

而呢一次嘅Clash Royale比賽係一個隊際賽,目標係三場,分別係先鋒,中堅同主將三個人打,主將嘅分數會乘1.5倍。而呢個遊戲贏嘅方法都好簡單,就係將對方嘅三個塔打爆,又或者喺三分鐘內爆得比對方多塔。而塔數將會係你嗰一隊嘅分數。

上場前已經定好由Anson做先鋒,阿程做中堅,Jeffrey 做主將

喺準備開始之前阿程發現對手最強嘅人係做先鋒,最弱嘅人做中堅。所以佢同Anson對調,打算自己對付對手最強嘅人。而阿程嘅牌組係自己設計嘅,而唔係好似大部份嘅對手咁樣用一啲職業選手推薦嘅牌組,所以阿程嘅對手會冇咁容易知道點樣去對付佢

比賽開始,阿程所用嘅牌係屬於比較後期嘅牌,所以一開始就先被對方爆咗一塔。但阿程佢無慌張,因為佢知道自己最勁嘅時候係喺最後一分鐘。

第一場先鋒嘅比賽結束,賽果係阿程以3:1擊敗對手,為隊友打下一枝強心針。

而第二場嘅Anson離奇失準,以0:1輸咗比實力差距同佢好大嘅對手。

「唔緊要,我哋仲有優勢,只要Jeffrey呢一場唔好輸我地就贏到。」阿程同隊友講

第三場嘅主將jeffrey一開始先打爆咗對方一座塔,當大家都以為勝券在握嘅時候,jeffrey俾對手反擊輸返兩座塔...

最終由於主將嘅分數係乘1.5倍。阿程嘅隊伍以0.5分之差喺第一場輸咗俾當屆最終冠軍...

阿程喺呢個時候心入面有無數句粗口,但佢知就算去鬧佢啲隊友都無用,因為佢地已經輸咗,所以只好一個人默默離開比賽場地。

「點解會咁都輸啊,我已經盡哂力,有乜理由佢打個最弱嘅都輸啊...仲要犯啲咁低級嘅錯,明知對手有地獄塔(一個隨着時間而增加大量傷害嘅防守塔)你都仲橋頭放石頭人(一張擁有高血量但攻擊力低以及行動速度極慢嘅牌)...另一個就贏緊都俾人反cup...」

阿程只好帶住滿腔不憤返到屋企,更重要嘅係佢失信於琳琳...

「對唔住啊,我贏咗,但我嗰隊輸咗...」阿程message琳琳向佢道歉

其實琳琳都無諗過阿程會咁著重一個講笑嘅承諾...

「唔緊要啦,下次再玩過啦,又唔係你嘅錯,你隊友輸你都唔想㗎...」

「唯有係咁啦...」阿程好灰咁覆返佢
第二十五章 發現

由於復活節假期學校放假而我又懶得出街,所以就問Kristy 不如上黎我屋企,廢時出街又要揾地方去又嗟錢

「叮噹」

Kristy黎到,但其實我都仲係一個好頹嘅樣,因為琴日好夜瞓,所以我就同佢講話你睇住手機先啦,我去瞓多陣

唔知係咪所有女仔都check男朋友手機,Kristy都唔例外。所以佢就襯阿程瞓著覺嗰陣去睇下佢會同啲咩女仔傾偈。

「咦,呢個女仔係邊個?好似無聽佢提起過嘅?」

Kristy 㩒咗入阿程同琳琳嘅對話入面,由頭睇到落尾...

「明明話星期六要陪屋企人㗎...點解會約咗第二個女仔去睇戲...仲要係睇恐怖片...」

一諗到呢度,Kristy 就開始控制唔到自己,眼框入面嘅淚水不停湧出黎。佢好努力咁嘗試控制住自己唔可以喺阿程面前啱。但隨住淚水越黎越多。終於,決堤了。

瞓到一半嘅阿程聽到隱隱約約嘅啜泣聲,就起身望咗一眼。發現Kristy攞咗佢嘅電話一路睇一路喊,佢已經知道大事不妙...但到底佢係發現咗Susan,琳琳,定兩個都發現咗?..

Kristy發現阿程醒咗,就俾返部手機佢。阿程立即去check下佢到底睇咗啲乜。未等到阿程先開口,Krsity先做主動

「個女仔係邊個黎,點解要呃我?」Kristy嘗試好心平氣和咁問,但試問有邊一個發現男朋友出軌嘅女仔可以冷靜到落黎?

「嗰個女仔係我嘅小學同學黎...好耐之前因為有啲誤會所以俾佢block咗,最近佢unblock返我,所以我地開始返講嘢...」

Kristy聽到阿程所講嘅野,心入面喺度諗佢言下之意啫係話我嘅出現阻住咗佢哋?

「對唔住啊,我唔係有心想呃你㗎,我保證唔會再有下次啦,對唔住啊...」

雖然知道一次不忠百次不用,但係每一個女仔面對着心愛嘅男仔都會不停咁比機會佢。願意相信佢會為自己改過。

最後,Kristy都願意相信阿程,而阿程都當住佢面block咗琳琳。

當然,阿程喺Kristy走咗之後佢就unblock返琳琳,都開咗個新嘅IG去同琳琳聯絡
唔好意思今日會做得慢啲,因為我有啲位要再寫過
今晚應該會出三更
希望大家中意今晚嘅進展
第二十六章 求救

「叮~」

喺返學嘅途中,阿程突然之間收到黎先琳琳阿哥嘅message 。

點解咁奇怪佢會有我個電話number嘅?不過佢塭我做乜,我又唔識佢...

「我係琳琳阿哥,我想問下你知唔知道琳琳去咗邊?我今日喺地鐵站送早餐俾佢等咗好耐佢都無出現過,佢之前唔會咁。我見你呢排同佢幾熟,所以睇下你知唔知?」

「下?我都唔知發生咩事,一係我幫你問吓佢啦?」阿程答返佢

「好啊,有咩消息我即刻搵我唔該。」

「嗯,無問題」

阿程即刻message琳琳

「你去咗邊?你阿哥話送早餐俾你見唔到你嘅?」

「你平時從來都唔會咁無交帶㗎喎?你病咗?」

點解全部都係得一個tick嘅?唔通佢無開電話?咁我可以去邊塭佢啊香港咁大,我連佢有無出門口都唔知...

啊,我記得佢講過逢星期五都要去銅鑼灣間現代度補習,以佢為人應該唔會唔上堂。不過佢上幾點堂...佢又無同我講過...唯有喺樓下慢慢等啦...

就係咁,阿程大概四點半就去到銅鑼灣廣場嗰度嘅電梯門口喺度等。由五點等到七點半都仲未見到琳琳...

「等咗咁耐都唔見人,whatsapp又係繼續得單tick...佢會唔會其實係病咗無返學啊?...」

雖然個人已經企到好攰,但係阿程佢都係金睛火眼咁望住每一部電梯出嚟嘅人,因為每一部電梯出黎嘅人都可能有琳琳喺入面,如果佢miss咗嘅話,咁就前功盡廢...

大概八點半左右,阿程已經等到覺得琳琳其實唔會出現,佢心入面諗等到九點我就走。加上為咗等琳琳,佢連飯都未食,又走咗堂8:30-10:00嘅補習。所以佢打算等到九點都等唔到就去食飯返屋企。咁屋企人就會覺得佢係去咗補習。

正當阿程準備放喺嘅時候,一個著住白色校裙,帶住個紫色書包嘅女仔喺佢面前出現...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞