可不可以,讓我再選擇多一次 [愛情/甜]

383 回覆
61 Like 2 Dislike
乜計到咁盡
第十五章 見家長 下

我一入到去就發現仲有第二個年齡同我地相約嘅女仔都喺度等緊食飯

「佢係?...明明kristy話自己係獨生女黎㗎?」

「Hello你好啊,我叫Susan,係kristy個friend黎,我有聽kristy提起過你。」

佢向我申出手表示想握手

雖然好似有啲奇怪嘅感覺,但既然佢都申出手,我唔握又好似仲尷尬

「Hello,我係阿程」

握手嘅過程入面佢收手嗰下仲好似特登去撩一撩我隻手仲特登向我打眼色,不過可能我諗多咗啦。加上都食得飯,就無諗太多

「係呢,阿程你讀咩學校㗎?」Auntie率先打開話題

「我讀XXX書院㗎。」

「名校黎㗎喎,你咁叻仔」

「呃...算係名校嘅,我咁啱入到啫...」

「你飲唔飲酒㗎?我呢度有個紅酒櫃,你可以去睇下啱唔啱飲,唔啱紅酒都有啤酒汽水嗰啲。」

「Auntie,我無乜所謂,你想飲嘅話我就陪你飲啦。」

「阿程你真係乖仔黎,就陪Auntie飲少少啦。」

佢開咗枝我都唔知係咩牌子嘅紅酒。不過我本身都唔係太中意飲紅酒,因為我覺得紅酒會有一陣苦澀嘅味道喺入面,不過既然Auntie出到聲,我無理由拒絕佢㗎嘛...

但出奇地,佢開嘅呢枝紅酒無乜之前飲過嘅苦澀味,反而有啲果香。

「Auntie,我想問下點解呢枝紅酒無我之前飲過嗰啲有咁大陣苦澀味嘅?反而仲有啲果香,枝酒好貴㗎?」

「唔係啊,只係我提前將啲酒攞出黎透氣,所以你而家先會飲唔到陣苦澀味,但如果透氣透耐咗嘅話就會出返黎㗎啦,所以我地要快啲飲完」

「哦...原來係咁。」

聽到呢度嘅時候,Kristy 同Susan 都話要試下,但都一一被Auntie拒絕咗

「你兩個咁細個學咩人飲酒,唔準」

我心入面喺度諗,其實我都只係大佢地少少...

不過餐飯總算有驚無險咁食完,Auntie對我印象都好似幾好咁。

「你地慢慢傾下偈啦,我食飽上返樓上做野先。」

「我都差唔多要走啦Auntie,我地下次再見啦」

「好啦,下次見啦阿程。」
預告過多幾篇有甜
由於我今日會好早瞓,一陣我會出多兩三篇
第十六章 初次誘惑

返到屋企無耐,突然間收到一個新嘅IG follow request

「邊個黎㗎呢個人?睇下有咩mutual followers先,kristy?哦Susan 黎嘅」

咁既然知道係識嘅我都好快手就accept咗

「Hello阿程,我係Susan啊」

「嗯,我估到啊,做咩?」

「無啊,我呢排成日聽到Kristy話你對佢好好啫。」

「呃...係咪?我都係做返我應該做嘅嘢啫...」

「Kristy佢就好啦,有個對佢咁好嘅男朋友,我都想要返個好似你咁嘅男朋友...」

「我嘅唔好你見唔到啫,我有時都會發火㗎...」

嚟到呢度,我開始覺得佢嘅對話好似有啲怪怪地。不過佢又無做到啲乜好過份嘅嘢,我同Kristy講我唔會好似小題大做咗?萬一係我會錯意,咁咪好對唔住佢地?...

算啦,都係睇下點再算...

「係呢,你地去到stage幾啊?」

「咩叫stage幾?」

「啫係拖攬錫含扑啊傻仔」

「哦... stage 3囉,佢都未夠16歲,咪玩啦。」

「你對住佢唔會想同佢去到stage 4-5咩?唔通你性無能!」

「乜野性無能啊...我得16點會係性無能,係佢未夠16嘛,我唔想衰11啊大哥」

「哦...咁你會唔會想試下?」

之後佢send咗張相俾我,入面係一個著住bra嘅女仔,不過唔難想像係佢黎...佢都好似有C cup...

「send錯?...」

「唔中意咩你?」

「呃...咁好唔係幾適合喎...」

「放心啦,我大佢一年,我過16㗎啦。同埋我唔講你唔講有邊個會知...」

諗咗一陣,佢又好似講得無錯...同埋佢身材都好似真係幾好165高,個樣又唔差又有C cup...

貪一刻温柔差點毁了我一生
貪一刻歡快得到想我死的一吻

https://youtu.be/kSATNZZZ-RU
第十七章 學校旅行 上

今年嘅學校旅行係去赤柱,咁好例牌都係燒野食,玩下啤牌嗰啲。咁男校又無女,都無乜特别話好玩嘅野㗎啦。

「你今日學校旅行完咗係咪得閒?不如黎我屋企?我屋企喺赤柱...」我收到黎自Susan嘅message

我應唔應該去呢...但如果俾Kristy發現咗咪好大鑊?...咁但係佢上次唔係話唔會講俾其他人知?...

「你可唔可以俾小小時間我,我一陣要覆你」

「好啊,無問題。」

之後佢又send咗張裸照俾我,佢身材真係幾好...至少有C cup,又唔肥,有少少肉地。

但佢會唔會介意我係青頭仔?我估唔會掛?...

咁佢又係咪處女?...如果係嘅話,我食咗佢隻豬好似要付好大責任咁樣...不如都係問一問安心啲...

「你介唔介意我問你一個問題?」

「唔介意啊,你想問咩?」

「你會唔會介意我係青頭同埋你係唔係處?」

「我唔係啊,你係青頭仲好啦,我可以慢慢教你...」

唔知點解我個心喺呢一刻跳得好快,可能係因為我決準做一個好重要嘅決定?...

算啦都係燒嘢食先

「阿程你諗咩諗到咁入神啊?快撚啲黎幫手透爐啦屌」Ryan對住我大叫

「屌,你叫Jacky咪得囉,佢童軍黎嘅,熟哂手啦」我回應返佢

Ryan係我嘅兄弟黎,基本上我由中四開始,就係同Ryan同幾個兄弟一齊玩到而家

「喂,幫手攞啲野食啦,咪撚掛住睇手機」Ryan同我講

「想問下Ryan你頭先講咩話?你係咪當我死㗎?」韋太突然間喺我後面行出黎

「呃,我乜都無講過...」

「我而家罰你去買枝可樂俾我飲,唔係嘅話我就扣你操行分!」

「即刻去即刻去」

有得睇住我好兄弟俾人罰我就喺一邊偷笑仲大叫「韋太英明!」

「緊係啦使乜講,唔係點做到你地班主任。」

韋太係我地嘅班主任,份人好玩得,都好平易近人,似係朋友多個班主任
第十八章 學校旅行下

就係咁,呢個學校旅行日好快就已經完咗,兩點左右就喺赤柱解散。

「點啊,你黎唔黎㗎?我喺屋企等緊你啊!」

「你屋企地址係?」我最後都係決定咗去

呢個,係我喺段感情上犯嘅第一個錯誤

「你喺巴士站附近個七仔等啦,我落黎接你。」

「嗯,好啊」

其實喺呢一刻我嘅心情係好緊張,個心跳得好快,一黎係我準備出軌,二黎我都準備要破處,我估所有人喺呢個情況下嘅反應都會同我一個,個心好似想跳出黎,但又覺得時間好似過得好慢咁樣,好想等佢嘅時間快啲過

「喂,阿程」

「呃,Hi」

喺呢個場面之下,唔知點解我覺得好尷尬,一黎係我同佢唔係好熟,二黎係有野準備要發生。

佢嘅衣著係好透嘅白色T-shirt加條短到無得再短嘅牛仔褲

「呃,我地要唔要去買啲野先?」

「有咩要買?你話套?唔使啦我唔中意用」

之後佢控埋黎我耳仔邊講

「我今日安全期,你可以射入黎...」

我諗聽到呢度有好多人已經會扯哂旗,一秒都再等唔到落去。仲要本身耳仔係我嘅敏感地方,俾佢咁樣吹一吹啲氣入黎,成個人即刻打哂冷陣

行咗五分鐘之後,終於去到佢屋企。

佢屋企入面一個人都無

「你爸爸媽媽呢?」

「爸爸飛咗去公幹,媽媽同朋友打緊牌,有排都唔會返,所以我地有大把時間」

其實喺我心入面我一直都唔明,點解佢會對我咁主動,自問都未靚仔到會有女自動送上門啊?不過去到呢啲時候,個真相係點已經唔得閒去探討

「你去沖涼先啦,你啱啱燒完野食成身都係一陣燒烤味。」

「嗯,廁所喺邊?」

「我帶你過去啦」

之後我就俾佢帶咗入廁所,我閂埋門得返自己一個,開始除衫同開水沖涼。

點知喺呢個時間,對門突然間俾人開咗
新入lm啱啱先嚮默颺巴個故望到
點解咁話佢
第十九章 初嘗禁果 上

「喂,我沖緊涼啊,你無啦啦做乜走入黎?」

我見到喺門口嘅佢已經一絲不掛,連bra同底褲都無,我嘅細佬亦不自覺地起咗身

「無啊,我怕你沖涼沖唔乾淨,所以打算入黎幫下你啫~」

之後佢就走咗入黎同我一齊沖。

對於一個青頭仔嘅我黎講,喺呢個情景下我真係唔知做乜好,因為我完全無經驗。所以我只係企咗喺度繼續沖

「乜你咁唔識得照顧女仔㗎,只係掛住自己沖都唔理下人嘅,你好緊張啊?」

「嗯...」怕羞嘅我已經唔知應該要點應佢

「嘻,使乜怕羞啊,咁有無好啲?」

佢將我隻手放咗喺佢個胸上面,個感覺真係好軟好軟,好似係一個未焗嘅麵團咁樣,有啲彈性

之後佢就錫咗落我度

我一邊慢慢摸住佢個胸,一路用嘴回應佢對我嘅攻擊。所有野佢都好熟手,好似已經同其他人做過好多次咁。錫下錫下佢開始向我伸脷,無咁怕羞嘅我亦都開始習慣同大膽起黎。我都向佢伸脷,之後不停地脷疊脷交換口水

「嗯...大力啲...」佢一路呻吟一路叫我大力啲去揸佢個胸

既然得到佢嘅批准,我當然唔會放過呢個機會,我開始用隻手大力啲咁揸落去佢個胸,而且用手心去磨佢嘅乳頭,佢亦都開始表演得比較敏感

「啊...就係咁啦...好舒服...」

雖然我唔知佢話好舒服係真定假,但我喺呢個時間已經一律當真。我捉住佢隻手去我細佬開始慢慢chok

「估唔到你都有成15cm喎」

長唔長喺呢個時候已經唔係重點,佢亦都自動波開始幫我chok。果然女仔嘅手同自己打飛機係唔同。女仔嘅手係比較細得黎又會滑啲,真係好舒服。

錫夠之後,我開始試下用口去品嘗佢嘅C cup。望落去佢對波真係一隻手都差啲揸唔哂,我開始用條脷慢慢喺個乳頭付近好慢咁去奶,而另外一隻手都喺第二個波度慢慢壓落個lin頭度,但我唔敢太大力,因為我怪會整痛佢

「啊...你又話你係青頭仔嘅,你點會識咁多野...不過可唔可以大力啲同快啲...」

我收到佢嘅order之後開始條脷快速咁圍住個lin頭不停咁上下奶,而第二隻手都開始大力少少去用拇指同食指去搓佢第二個lin頭。

「唔...好舒服啊...就係咁啦...」

面對住我加強嘅進攻,佢好快就叫得更加大聲,好彩佢屋企無人,唔係實成間屋都聽到。
樓豬我第一次寫甜,請手下留情
第二十章 初嘗禁果 中

喺個浴室玩咗好耐嘅我地終於捨得出黎。我地兩個一路錫一路行去廳嗰度,我坐低咗喺度梳發度,佢好主動咁跪低咗,準備幫我含。我見佢跪喺地下可能個膝頭會痛,所以就攞咗個咕臣幫佢墊一墊住,等佢無咁辛苦

「啊你對女仔都真係幾細心㗎喎,真係加哂分。」

「erm...還好啦...」

講完呢句之後,佢就開似用條脷慢慢由下而上咁去奶我嘅細佬,亦都不忘用手慢慢咁上下chok

其實本身咁樣都無乜感覺,可能佢見到我好似無乜感覺,所以就開加快佢嘅進攻。佢開始含住我嘅龜頭,佢俾我嘅感覺好熟手,啲牙完全唔會掂到我細佬。條脷仲喺入面不停打圈咁轉,隻手都繼續不停咁郁,而第二隻手就摸㒟我兩粒蛋蛋。

俾我嘅感覺係個口好濕潤好暖,我完全唔介意條撚放喺佢個口度一世。而且佢條脷會不斷地刺激我個龜頭,令我一方面覺得好舒服,但又有一種酸軟嘅感覺。未受過咁樣刺激我,好快就忍唔住嗌咗出嚟

「啊...你慢啲先,我頂唔順啊喂」

「係咩,我先唔會聽你講」佢一路含住我個龜頭一路講,佢知道我頂唔順之後仲變本加厲,唔用手,直接用個口喺度吞吐。每一下都feel到我頂到佢個口嘅盡頭。佢不停的變換節奏,時快時慢,令我嘅刺激感不停上升,我感覺到如果再係咁落去,我遲早會射。所以我決定夾硬喺佢個口度張我條撚攞返出嚟。

「做乜唔俾我繼續啊?」

「你咁落去我就頂唔順啦...」

「咁我幫你含完係咪應該到你服侍返我?」

佢坐返起身,擘大個大髀,㩒住我個頭,示意我幫佢奶

但今次只係我第一次奶西,所以我一開始輕輕咁奶咗一下,睇下有無咩味先。

可能因為啱啱沖完涼,所以係無乜味,而且仲有淡淡嘅沐浴露香氣。

知道唔會有咩特別嘅味道之後我就放心咁幫佢奶。

我記得喺網上面睇過一條片係教人點樣奶西,而家似乎係時候將佢學以致用。

我一開始先奶咗兩邊嘅大腿內側,之後再慢慢奶佢嘅大陰唇,目的係令佢更加期待一陣間我嘅攻勢

呢個時候,佢已經開始慢慢低聲地發出一啲「嗯」「嗯」嘅呻吟

之後我開始向洞口展開攻勢,由下而上慢慢奶,奶到上面仲特登用條脷頂一頂佢嘅豆豆位刺激下佢。

「你又話你係處嘅,你奶得咁好我真係唔多信囉,係咪呃人㗎?」

「我真係第一次幫女仔奶咋,可能我有天份呢?」我當然唔會同佢講我有上網睇過教學片啦

等佢慢慢熟習左呢種感覺之後,我開始用隻手去圍住佢嘅豆豆去打圈,之後用條脷繼續喺佢嘅洞口出面奶。佢開始越叫越大聲,我嘗試將自己嘅手指伸入去佢嘅水簾洞入面。我隻手指感受到俾一啲溫暖又滑脫脫嘅閪水包圍住。我隻手指由慢到快咁喺度進進出出,我感覺到距離門口3cm左右嘅地方有一個比較突出嘅位,我直覺同我講嗰度就係佢嘅G點,所以我隻手指一路進出嘅時候,都會細細力壓一壓佢嘅G點。

受到豆豆同G點嘅刺激,扑開野嘅佢都開始頂唔順「快啲啊你郁得,同埋大力啲,我就高潮啦...」

聽到佢講呢句野嘅時候,我決定停手。你問我點解?因為要吊下佢隱,等佢求我俾佢

「喂啊,你做乜突然間停手啊?我本身就黎高潮㗎嘛...」

「乜你唔想試下用其他野咩?」

「想...」
仲加
小心糖尿病
另一種甜得唔得
話說 無P嘅讀者可唔可以幫手推一推,我個p牌推唔到,就沉底了
我知但我都係P牌推唔郁
加上我三日出咗成萬幾字其實應該都唔算少
靠你了
靠埋你
留名

幫推
好感動
感動完好出文啦 等緊你篇文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞