可不可以,讓我再選擇多一次 [愛情/甜]

383 回覆
61 Like 2 Dislike
我曼連
第五十四章 重燃

食完飯嘅佢地去咗starfucks温書

「喂,搞唔掂,我好眼瞓啊我,我瞓陣先」阿程同琳琳講

「好啦,要唔要叫你起身?」琳琳問佢

「好啊,半個鐘頭?」

阿程可能係太遲瞓又太早起身,加埋又上咗堂悶到爆嘅堂,好快就瞓著咗。琳琳望住熟睡嘅阿程,唔知點解會有一種好想保護佢嘅感覺,覺得阿程幾得意。明明平時都係阿程睇住佢瞓,今次竟然變咗做佢睇阿程瞓。

自從呢一日開始,每個星期日補完習之後一齊温書食飯就好似變咗佢地嘅日常節目咁。明明大家都無講過,但就都好有默契咁預留咗呢一日俾對方

「我差唔多要行啦,我仲要去補中文」琳琳同阿程講

「好啦,咁我送你過去?之後我再返屋企」阿程提出

「都得嘅,咁執野行啦」

上到巴士嘅佢地習慣咁上咗上層嘅右手邊,雖然只係幾個站左右嘅時間,但因為塞車所以都坐咗一陣間

「起身啦,我地到啦」呢次係阿程叫琳琳起身

「到啦?...好啦...」明顯琳琳喺阿程嘅膊頭上面瞓得好舒服

但其實阿程唔算係太中意俾人瞓喺個膊頭度,因為一黎又要就對方瞓得舒服唔可以郁,二黎又俾人瞓得耐自己個膊頭都會好攰,所以佢一直以來都好少俾人瞓喺自己嘅膊頭

「好啦,我去上堂啦,下次見啦」

「好啦,bye bye」阿程鬆開咗拖住琳琳嘅手,點知呢一幕俾琳琳嘅補習同學見到

上到去補習社嘅琳琳就俾人問

「頭先喺樓下拖住你嗰個係你男朋友黎㗎?拍拖唔同我地講嘅,都算靚仔喎佢~」同學A問佢

一聽到有人咁樣講,全班立即起哄

「係咪啫,有無相啊?有幾靚仔啊,俾我地睇下?」

琳琳俾全班人圍住咁樣問,佢知道自己講乜都無人會信佢講嘅嘢,所以唯有答係...

「係啊...」

聽到琳琳認咗之後,成班同學更加好奇阿程係一個點嘅人

「好靚仔㗎?俾張相黎睇下先啦?高唔高㗎?讀邊間?」

琳琳無再答佢地嘅問題,而呢個時候老師都行咗入班房,所以同學都無再追問落去
文呢樓豬
如果可以 我都想選擇一次

今時今日 我配得起佢
信我啦
愛情無分配唔配
只有愛唔愛
愛嘅就唔會理其他野
唔愛嘅你係油王都唔理你
太遅啦 佢都嫁埋 我都結埋
咁又慘啲嘅
不過有時真的唔好收埋收埋
你以為係對佢好
未必真係佢覺得好嘅嘢
會唔會講佢地做sp
識左咁多年 波都冇揸過 好慘
你遲啲咪知
有文未
温書中,今晚出
樓主
第五十五章 分歧

「今日原來你送我嗰陣俾人見到,我啲同學係咁問我你係咪我男朋友,我答咗係...」琳琳同阿程講

「下?你點解唔答唔係?」阿程有啲愕然

「因為我講乜都無用...」

「喂,大佬你咁樣講大話好大鑊喎,萬一有人讓我咁點算啊?個個都知我有女朋友㗎...」阿程因為呢樣野而感到有啲燥

「應該唔會嘅...」琳琳無諗過阿程會有咁大反應

「同埋你自己都有男朋友啦,如果你下次又俾人撞到咁點解釋?你點解唔諗下個後果先講啊?」阿程明顯對琳琳呢個決定好唔滿意

「對唔住啦...」琳琳講嗰陣其實都無諗咁多野,只不過覺得以呢個方式去擁有阿程都幾好,雖然只係一個大話,但至少可以令人誤會啊...

「算啦,你下次唔好啦,唔係有人認得我真係會好大鑊」

「嗯...」

過咗呢件事之後下個星期佢地照樣去温書同補習,但阿程明顯因為呢件事而有所避忌,唔敢再送佢去補習

「我要去補習啦」琳琳期待阿程會主動提出送去佢補習

「哦好啦,我想做多陣先走」阿程求其諗咗個藉口

「嗯...咁好啦...」琳琳有啲失望,但唯有自己走

另一方面,暑假期間雖然話要準備dse,但阿程都知道要抽時間陪女朋友,所以佢得閒就會上Krsity屋企。一方面陪到佢,一方面可以温書,而更重要嘅係可以盡情扑野...温到悶就可以扑,扑完又可以繼續温

無須祝福 我早知結局
傳我共你 被講多幾次也心足
暗裡若有人問我 會認和你一對
這種虛榮 即使無法兌現 未算委曲

https://youtu.be/7TBuRDPS3Zs
做乜
LM
每日一篇
今晚得閒會出多啲
大概十點左右
會有兩篇
第五十六章 日常

自從上一次食過藥之後,Kristy 基本上就keep住有食藥嘅習慣,因為方便唔使用套,又唔怕會遲黎m要驚餐死

「你温完書未啊?我好悶啊...」Kristy 伸出隻腳喺阿程兩腳中間游走

「咪搞我啦,做緊卷啊,一陣先好無?」陣程嘗試專心做嘢

「唔制啊主人...我而家就要...」Kristy 開始一路用手摸阿程下面一路索吻

面對住kristy嘅攻勢,阿程又點會頂得順,所以以就放低咗手上嘅筆,開始摸落佢嘅胸

雖然Kristy嘅胸唔大,但係佢依然好敏感,阿程大力少少揸落去已經足以令佢叫出聲

「啊...主人我好想要啊...插死我啦...」

「你想要我就俾你?你服侍得我舒舒服服我就考慮下俾你」阿程開始除自己條褲

Kristy都知阿程咁做係代表乜,之後就跪低開始呑哄阿程嘅巨龍,含到咁上下,阿程就叫返kristy起身,之後除咗佢條短褲,此時此刻Kristy已經濕到無得再濕,阿程連前戲都可以慳返就直接插入去

「啊...」Kristy好大聲咁叫咗出黎

「做咩?你痛啊?」雖然話就話有少少S,但阿程內心仲係比較怕會整痛個女仔

「唔係啊,舒服啊...」聽到Kristy呢個答案之後,阿程都安心開始抽插

「啊...主人快啲插死我啦...」呢句野差唔多每次扑野都會聽到,但每次阿程聽到都會更加興奮,可能係因為滿足到佢嘅佔有慾

喺無套嘅情況下阿程亦都更加敏感,十分鐘左右就射咗入去,而因為kristy有食藥,所以阿程基本上每一次都係中出

射完嘅阿程攞起紙巾幫Kristy抹返流緊出黎嘅精,之後再幫佢著返好衫同錫咗佢一啖

「辛苦你啦,你好叻啊」阿程摸一摸Kristy嘅頭,滿足咁笑一笑

得到滿足嘅Kristy亦都唔再阻住阿程做嘢,返返去房睇手機。

夜晚阿程留低咗食飯,Auntie亦都返咗屋企

「阿程你得閒就多啲上黎啦,多個人食飯可以煮多啲野,你又可以喺樓上專心讀書唔使出去揾地方」auntie 提議阿程

「哦,好啊,無問題」阿程聽到緊係答好,多啲上黎啫係代表可以多啲扑野,阿程點會唔肯

食完飯過多陣阿程就走,始終由Kristy屋企去到阿程屋企都要成個鐘,阿程都廢時太遲返屋企。

離開咗Kristy屋企嘅阿程攞起部手機,unblock返琳琳,login 返無人知嘅ig account。阿程嘅保密工作做得好好,只要佢唔想,Kristy基本上係無可能知道佢嘅嘢
Lm
Live 咗
加速
大家覺得好睇就比正評樓豬啦 佢可能會加更
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞