可不可以,讓我再選擇多一次 [愛情/甜]

383 回覆
61 Like 2 Dislike
加油樓主
第四十五章 肉償

阿程如約黎到Kristy屋企

其實老實講阿程並唔係好中意去Kristy屋企,雖然係大同靚,不過重點係好撚遠,一來一回要成三個鐘,成日就咁浪費左三個鐘喺交通度都真係幾撚令人心情唔好

阿程望到枱上面嘅食物,似乎係Kristy煮俾佢食嘅。不過此時此刻嘅阿程食龍肉都無味啦。

同以往好唔同,兩個人嘅表現好拘謹,唔似以前一見到面就會錫

「你黎啦?...」kirsty望到阿程其實好開心,因為咁代表佢仲有機會,但同時間又唔知講乜野好,因為怕講錯野連剩低嘅機會都無埋。

「嗯...」阿程好冷淡咁回應返Kristy

「咁我地而家點?...」Kristy問阿程

「我都唔知啊,未決定好」

「對唔住啊...你可唔可以俾多次機會我...我保證唔會再發生呢啲事㗎啦...」Kristy捉住阿程隻手,重個楚楚可憐嘅樣望住阿程

「你俾我考慮下先啦,話說你借間房黎瞓下,我琴日無乜點瞓到。」阿程直接由kate屋企黎到Kristy屋企,琴晚到而家都仲未沖涼,所以個人開始有啲唔舒服,阿程係早晚都一定要沖涼嘅人。特別係琴日落完bar。不過因為無衫換,所以佢打消咗呢個念頭。

聽到阿程對自己嘅態度好似無軟化到,Kristy唯有用第二種方法令阿程原諒佢,但呢種諗法同時間都係最危險同唔應該用—性

入到房嘅佢地兩個都係無乜點出聲,Kristy唯有主動啲

「主人,我今日想要啊...」Kristy開始嘗試去嗲阿程,但阿程無乜心情去理佢,因為佢唔想諗返起Kristy同佢兄弟發生過啲咩事

見阿程無理佢,Kristy開始主動錫落阿程度

「唔好搞我啦,俾我瞓啦。」無乜點瞓過嘅阿程開始有啲唔耐煩

雖然口裏說不,但阿程嘅身體好誠實,下面開始有啲扯扯地。阿程全身最敏感嘅地方就係耳仔,一俾人吹耳仔就好容易扯。

Kristy順手就摸咗落阿程嘅巨龍度,淫笑咁講「又話無興趣嘅。」

俾人引到嘅阿程無出聲,用行動去說話,開始攞返個主動權。

阿程好純熟咁摸返落Kristy嘅波度,雖然對比Susan嘅C Kristy係得B,不過都無阻阿程對胸嘅興趣。阿程不停用條脷圍住奶佢嘅lin頭,雖然Kristy身材無Susan咁好,但有一樣野應該係無人比得上,就係Kristy係好淫,加上好敏感,每一次扑野都好易就高潮到幾次,又會不停咁主動引誘阿程

Kristy自知理虧,所以今日好主動咁服侍阿程,俾阿程瞓低然後自己幫阿程含。雖然技巧無Susan含得咁好,但Kristy佢含得好俾心機,連會令自己想嘔嘅深喉都用埋,希望令阿程舒服。

含咗一陣之後,Kristy就騎上黎準備入,無乜做過前戲嘅佢依然濕到好似漏水咁樣。

「喂,無套喎?...」阿程下意識咁問

「唔緊要啦,我食咗藥,可以俾主人中出...」Kristy有啲怕羞咁講

唔知有幾多個男人面對住一個女仔叫你主人嘅時候仲可以忍得住,但阿程已經忍唔住

Kristy慢慢坐落阿程度,阿程feel到入面好濕好暖,果然同平時有帶套嘅感覺唔同。Kristy 天生就好水,根本就唔需要任何嘅潤滑。

敏感嘅Kristy一路喺阿程上面un一路呻淫「嗯...主人好勁啊...插死淫娃啦...」

聽到Kristy咁講嘅阿程轉返做個傳教士pose,咁樣方便佢加速同發力。阿程好似將被Kristy帶綠帽嘅呢度怨氣都用屌佢嘅方式黎發洩。

「啊...主人快啲...我就黎啦...」聽到呢句嘅阿程偏偏停咗喺度

「想要啊?你求我啊」不得不說阿程心底其實係有啲S

唔甘心咁樣停咗嘅Kristy自己繼續郁緊「求下主人插爆我呢個淫娃...」

阿程轉咗做狗仔式「想要就自己郁」

Kristy好乖咁慢慢喺度前後郁,而阿程就打落佢嘅patpat度

M底嘅Kristy受到刺激叫咗出聲「啊...大力啲啊主人...」

阿程聽到佢咁講就更加大力咁打落去,同時自己開始發力去屌Kristy

Kristy就好似一個永遠都想要嘅人咁,高潮完一次好快又第二次。

阿程轉返做男上嘅姿勢,壓住Kristy嘅腳瘋狂咁抽插,就好似一部打樁機咁

「啊...好深好長啊主人...插死我啦...」

過咗幾分鐘之後,阿程都開始想射

「我射入去?」

「係啊...主人射哂入黎俾我啦...我想同主人生BB...啊...快啲...大力啲...」

「啊...要射啦...啊...」阿程低聲咁叫

結果阿程將精同埋佢嘅怨氣一次過射哂入Kristy嘅子宮入面

射完嘅阿程攤咗喺已床度休息,而Kristy就主動幫佢含返乾淨,但啱啱射完嘅巨龍好敏感,Kristy一路幫佢含阿程就一路叫佢唔好,不過Krsity當然無理佢,含到阿程硬之後再黎第二次。

就係咁,阿程最終嗰日射咗足足三次,而Kristy都高潮咗十幾次,行路都有啲腳軟。
可能其實食左藥係假,跟住之後有左,結果就要同人結婚,最後就符合主題
咁攻心計
文呢?
出文出文
Sor樓豬琴日唔得閒,而家打
第四十六章 後悔

扑完野進入聖人模式嘅阿程開始有啲後悔,同Kristy扑咗變相咩啫係接受咗佢嘅道歉?無理由中出即飛㗎...

阿程又陷入沉思之中,到底應該要點解決呢一段關係。本身以為可以飛咗Kristy同琳琳一齊,點知又重回起點,一切乜都無變過...

「你同佢傾成點啊?」琳琳好期待阿程會同佢講佢同Kristy分咗手,咁就可以光明正大咁出現喺阿程嘅生活之中,當然最好係以女朋友嘅方式,但就算只係朋友,琳琳都已經好滿足...

「我同返佢起埋一齊...」阿程其實好唔想將個事實講出黎,但係醜婦終須見家翁,就算而家唔講俾琳琳知,遲早都要講。佢知道自己又一次做錯決定,但佢好似已經無得揀,鬼叫自己俾碌鳩控制住自己咩...

「係咩?咁咪好...」琳琳聽到呢個消息其實好唔開心,因為阿程又再一次揀咗Kristy而唔係揀自己。琳琳好唔明白自己有乜比唔上Kristy,論外表,身材,成績每一樣野都好過Kristy,但偏偏阿程每次都係揀Kristy,我有乜比唔上佢?但自己又唔係佢自個,唯有扮開心...

到呢一刻嘅阿程其實唔係好了解琳琳心入面到底諗緊啲咩,佢真係因為我同Kristy喺返埋一齊而開心咩?就算琳琳唔中意我,點都有好感掛?無理由錫埋都無好感㗎...但點解佢又會話咁就好?唔通佢真係唔中意我?

琳琳同阿程兩個人都選擇將心入面嘅說話收埋唔講出黎,但唔講又點知對方諗乜呢其實...如果當初肯講出口,成件事又會唔會有分別?

愛情本身就係一件屬放兩個人嘅事,處處為對方著想,而從來都無考慮過對方其實真正係想要啲乜。你心目中對佢嘅好其實唔代表佢心目中所諗嘅好。唔講出口,又點知會唔會有轉機呢?

但現實唔容許我地去改過一啲自己做錯過嘅決定,有啲事決定咗,就無得返轉頭。阿程同琳琳既然無呢個講出口嘅決心,就注定咗會錯過大家。

「你係咪同我喺返埋一齊?」Kristy問阿程

「係啊,但你以後唔可以再有同類型嘅事發生,如果唔係我一定分手。」講就咁講,有幾多人真係做到一次不忠,百次不用啊。阿程其實不知幾想覆佢唔係...但真係過唔到自己嗰關,加上Kristy喺性呢方面真係同阿程好夾,又大需要又淫又M底,最重要係唔使帶套可以隨便中出唔使驚有手尾跟,喺呢方面都令阿程加咗唔少嘅分數俾佢。

如果當初沒有我的成全
是不是今天還在原地盤旋

https://youtu.be/JfnQ8qtcDyQ
有文未
等四十七章 改變

「係啊,你咩都諗咗你女朋友先㗎啦,淨係要佢咪得囉,使乜理我?」琳琳好不滿咁向阿程講

「係㗎啦,咁佢係我女朋友嘛,咁緊係諗佢先㗎啦,有乜問題?鬼叫佢係我女朋友啊?」阿程都不甘示弱

兩個人都互不相讓,無人有打算退一步嘅感覺

琳琳聽到阿程話鬼叫佢係我女朋友之後就更加無明火起。係啊,你估我唔想係你女朋友啊,你講到好似係我揀咁,係你自己揀佢唔揀我,講到好似我有得揀咁...我都想做你女朋友㗎,但我根本無得揀...

「咁你有你女朋友就得啦,以後咪再揾我」琳琳講呢一句好似好唔理智咁,但其實呢一句包含咗過去一直以來阿程每次都幫住佢女朋友而唔係佢嘅委屈,佢一直都收埋喺心入面無講過出口,係因為佢知道自己無名無份,就算係受委屈都係好正常,自己又唔係人地嘅女朋友,可以憑乜去呷佢醋?但呢一次琳琳終於忍唔到,佢唔想再去偷人地嘅男朋友,佢想光明正大咁同全世界講,呢個男仔係屬於自己,就算係一次都好,只要一次就好...

「你中意點咪點。」阿程冷淡嘅回應令琳琳開始覺得喺呢個二人爭奪戰入面自己係處於下風。一直以來阿程對自己都排得先過對女朋友,但今日阿程竟然為咗女朋友而咁對自己...

一氣之下嘅琳琳就就真係block 咗阿程,阿程今次都無打算去氹返琳琳,因為佢真係唔覺得自己有錯,加上明明自己一直都對佢咁好,點解係要自己道歉,佢讓返我一次唔得嘅

就係喺呢個各不相讓嘅情況下,琳琳同阿程一直無聯絡咗好耐,直到升中六嘅暑假期後,不過呢一年足以令一切都改變哂。
大家俾少少時間樓豬
我要諗一諗點寫落去
我發現自己甩P了
恭喜
咁要加文慶祝啦
支持
文呢
聽日出至少三篇追數
lm
第四十八章 現實

一直回憶緊嘅阿程終於頂唔順瞓著覺,而第二日佢係要六點起身。

可能係頭先睇到太攰,所以阿程基本上都瞓得好好,無乜點瞓到一半就醒一醒。

朝早起身,沖涼係佢每一日起身必做嘅嘢,唔知幾多人有呢個習慣,但對阿程黎講呢個係代表將最好嘅自己present俾人睇。

唔知點解呢個moment 阿程覺得有啲似那些年嘅感覺,去揾自己嘅沈佳宜。但自己又唔係拍緊電影,邊有咁多搶新娘嘅決定啊,至少我一定唔會咁做。更何況自己都有女朋友,搶到又死,搶唔到仲死...

阿程揸車出發去太古嗰邊準備去琳琳屋企。

「叮噹~」

打開門嘅係Jessica

「咁早啊你?唔係約八點?而家先七點半?」

「係啊,買咗早餐過黎俾琳琳食嘛,睇佢琴晚都唔肯食野希望一陣望落瘦啲架啦」

「果然最知佢心嘅都係你。琳琳,有個陌生人買咗早餐俾你食啊」

聽到陌生人呢個字,心入面又諗返起,當然用黎同琳琳聯絡嘅IG 名正正就係stranger

「買咗咩食啊你?」呢一刻嘅琳琳望住我笑,唔知係見到我開心,定一陣結婚開心?

「無啊,買咗M記咋,豬柳蛋啱唔啱?」阿程問琳琳

琳琳心入面有少少唔開心,因為佢以為阿程會記得自己唔中意食蛋

「我記得,你唔中意食蛋嘛,走蛋㗎」

琳琳聽到呢句之後終於笑返

「你又記得嘅?」琳琳一路攞住個包一路問

「你嘅嘢,我從來都唔會唔記得㗎啦,咩都可以唔記得,唯獨你嘅嘢我一定記得」阿程講完都知自己唔應該咁講,畢竟琳琳過多一陣就係人地嘅老婆

「你地兩個咪喺度講埋啲肉麻野啦,我喺度㗎...」Jessica 突然間插嘴

琳琳嘅阿媽喺房入面行出黎

「hello auntie,我叫阿程啊」

「哦,我記得你啊,嗰年你幫琳琳搬野入hall嘛?」

「係啊Auntie,你咁好記性」阿程有一個好特別嘅技能,就係長輩緣非常好。

將頭髮梳成大人模樣
穿上一身帥氣西裝
等會兒見妳一定比想像美

https://youtu.be/KqjgLbKZ1h0
推阿推
夜少少再出,樓豬温書中
第四十九章 婚禮

食完個早餐之後就要開始換衫同佈置嗰啲,等新郎過黎。

其實自己一直都有諗過琳琳嘅婚禮會係點,又或者咁講,自己一早都準備好佢會嫁俾人。但當呢一日黎到嘅時候,反而自己希望呢一日唔好咁早到,我都分唔清我到底對佢係咩感覺,係家人嘅愛?定係情侶嘅愛?好多野同佢做感覺好似好自然咁,但又唔會再行出多一步。又或者,我對佢嘅感情一早已經夾雜咗有唔同嘅身份喺入面,如果係咁嘅話,又邊度咁易用到二分法去解釋。不過要到嘅始終都係改變唔到,加上撫心自問,自己一直錯過咁多個機會,又仲有乜理由去叫人等自己?乜自己唔係正正就係想佢幸福咩?而家呢個結局好似都唔錯啊?

「喂,我等咗呢日好耐啦其實...」阿程坐咗喺琳琳隔離,著住新娘衫嘅佢又有第二種靚嘅感覺,又或都係幸福嘅感覺

「係咩?因為你終於唔使再為我煩?」琳琳笑住咁串佢

「啊,咁都俾你睇穿我都有嘅?講笑咋,我只係覺得一直以來我都希望你可以幸福,而今日似乎我終於見證到。」阿程摸一摸琳琳個頭,事隔多年,呢個依然係阿程嘅招牌動作。

「不過我相信就算我結咗婚,我地嘅關係依然會喺度。」琳琳望住窗外嘅藍天白雲,好似諗緊其他野

「都係嘅,咁我話過呢一世入面只要你需要我嘅話,我就會喺你身邊㗎嘛,呢個承諾仲生效㗎,仲記得以前你成日怕自己嫁唔出,我仲話你三十歲都嫁唔出我就娶你,你睇下你28就結婚,我都未結你就搶先一步」阿程諗返起以前細個嘅承諾。

「咁以前真係驚嘛,咁如果我而家要你兌現呢個承諾呢?」琳琳好細聲咁講

「咪玩啦,你一陣要做人老婆啦,仲喺度講笑」

「車,我不嬲都叫你唔好咁認真去聽我講嘅嘢㗎啦。」琳琳不忿咁樣覆返佢。

但琳琳心入面其實好想講出口,但佢知道咁樣做唔合適。但佢知道今日唔講嘅話,以後再唔會有機會講

「我每一次講叫你唔好信我講嘅嘢,其實都係我心底入面最想講而又唔敢講嘅說話,我唯有用叫你唔好認真呢句說話去保護自己嘅心底想法,同時將呢句說話講出黎。由中四起我最想嫁嘅人就係你,即使你未必係我最有情侶感覺嘅人。但我知道,你係全世界對我最好嗰一個,嫁俾你嘅話,我一定會好幸福。而且我同你一早就超越左情侶嘅關係,變咗做家人,所以嫁俾你會會好安心...你明唔明啊?」琳琳講到有啲眼濕濕

我大概未算學懂保護別人
才無名無份以致我們拖拉至今
令你未放心全程做我一世情人
彷彿還未夠相襯

憑我愛你 這麼久 亦沒信心走出教堂 沒理由
為何未夠好 請聽我預告 就算跟你未游盡花都
可給你的都會做到 並未求什麼
唯一只願上嚟安好

誰人及我好 我也想知道
就算這相貌從未討好 總可當跟以椅墊共老
任地厚天高

https://youtu.be/7-T7WOpa7nA
呢首歌真係幾表達到阿程嘅內心世界,可以聽下
完左啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞