熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
人狗無恥則無敵
在面書識左個原居民幾年、我就唔認為鄉村人=鄉黑

反而係我們唔知佢地的規矩對人地指三道四

例如菜園新村就有外來人破壞左上游的水道、令真農夫無水

如果真係鄉黑、一早搞左佢老婆同女
咁多年仲未搞亦無證據
熱狗最出位係

上屆含完喊包鼎
今屆隨時會奶殺人琼
智力門檻以下先睇得明既
仲有一個疑問
到底熱狗同陳雲+雲粉
係咪仲係同一伙

2014雨傘時起旺佔區同個對熱狗歷史好有認識的人傾計
佢話陳雲自從上左廣東見D廣東軍閥 想用香港來反北京吞香港
之後熱狗發覺佢唔係真心為香港而係為廣東想吞香港的人做事
就無再當佢同路人

有無人熟熱狗史
咁我當然認同唔係所有原居民=鄉黑,不過可能好多原居民同樣都俾鄉黑食住

至於佢點樣俾鄉黑搞嘅details就唔太記得
呢個絕對冇懸念
呢個真好羨慕過到智力門檻可以跟隨老師教誨嘅人
仲話台灣都要做埋邦聯一部分,唔可以獨立根本骨子裡就係大中華膠

陳雲信徒/熱狗仲係到J緊咩華夏風骨原來佢地崇尚就係個種唔好搞到我就得嘅廢老心態
但係到而家d熱狗仲係當國師神咁拜,連國師d鳩戴口罩論都照搬,所以唔太見到佢地分咗家

本身城邦論都係話要中華聯邦,而唔係香港獨立咗出黎
所以你分化熱狗 係熱狗
果張cap圖我又唔覺得佢有講錯, 人地係講左美國乜都唔做既話可以點呀麻, 大家都知而家係要靠美國先有可能打倒共匪
但問題係, 靠美國唔係坐係度retweet唱美國國歌同舉下美國旗就係叫做左野, 佢地個論述係覺得其他野全部都係鳩做
係咪要加入個個濕鳩被熱狗大聯盟
有冇個張圖
簡單尼講,就係佢地最叻最聰明。

但永遠見唔到佢地做到乜,做過D 乜係成功。

Ban Q 唔比 Q. 比Q 做唔到。
健吾條8婆最叻出黎冷嘲熱諷扮清高
人地屌9佢就係到反問人地可以點 自己一D point都冇
14年雨傘個陣健吾已經係咁,當年follow咗一陣就頂唔順
自推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞