熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
本身有好多野想講
但諗實,對住熱狗講多句都晒口水
都係Block 7你算
絲打有冇point可以補充下 我嘅目標係大家以後屌熱狗個陣可以一劍封喉
巴打,你有冇睇內文
講得好啱
最常見嘅連登熱狗就係玩臭蟲論,當人地屌熱狗嘅時候,佢地只會話泛民咪又係柒。

喂呀哥,泛民廢唔撚代表你班熱狗好勁架,比d水準得唔得
高質,認同。
共黨
熱狗仲來冇當泛民同其他本土派係同路人,對佢地黎講屌後兩者唔係分化
冇參加初選
佢地話參加泛民搞嘅初選嘅本土派都係泛民
用返佢地logic,熱狗參加港共搞嘅選舉,係咪又係港共呢

喂呀哥,熱狗logic真係不得了
多謝巴打支持
我覺得熱血共民順口d
熱狗對同路線窮追猛打、冷嘲熱諷
對自己人就搞個人崇拜,而且樂於清算
連和勇都可以放低分歧合作,結果呢班人反而剩係破壞合作
仲去支持政治大嬸呢類藍屍page
成班人都養唔熟
佢哋嘅問題係全世界都有問題係得佢哋冇問題...
健吾、容癌其實唔係熱狗,甚至同熱狗敵對過
不能認同更多

16選立會尾聲個陣已經追住本民青黎屌,完咗選舉之後熱狗就整咗清算list(陳到條on9仔),總之非我族類就要清洗
熱狗對同路線窮追猛打、冷嘲熱諷
對自己人就搞個人崇拜,而且樂於清算
連和勇都可以放低分歧合作,結果呢班人反而剩係破壞合作
仲去支持政治大嬸呢類藍屍page
成班人都養唔熟
不能認同更多

16選立會尾聲個陣已經追住本民青黎屌,完咗選舉之後熱狗就整咗清算list(陳到條on9仔),總之非我族類就要清洗
應該問佢哋仲有咩賣點?

12年sell「激進民主派」

16年sell五區公投、修改基本法、永續基本法, 從政制上奠定城邦實現主權

今年仲有咩好sell?

sell「唔鳩戴口罩」? sell「國安法之後, 香港仲有機會行瑞士模式」?sell商人黃洋達嘅「漢堡扒優惠」?

選舉大敗後, 為咗穩定軍心又要重複地敘述「香港賤民令香港錯過只有一次嘅黃金機會」呢個故事, 以便拒絕所有政治合作, 凝聚核心支持者, 固定課金來源。

吹下吹下, 講到個格局同眼界懶宏大咁, 但又冇國際網絡, 唔通真係諗住靠佢哋日本果間昆水cafe咩。

佢哋套論述搞到自己呢次選舉根本就冇棋可以行, 冇嘢值得sell。
劉正都唔係熱狗,佢成日笑柒虫泰應該理解佢為反泛民反熱狗嘅本土支持者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞