熱狗最大問題其實係乜?

527 回覆
651 Like 34 Dislike
陳雲個套偽科學,佢地都要盲撐,真係痴撚線明明咁多醫護同科學家講明大部分人都戴口罩嘅話係會減低傳播
咋日熱狗:參選立法會即係係中共set嘅遊戲規則入面抗爭,即係同美國講我地鍾意依個體制,唔需要民主!

今日熱狗:參選立法會!永續国安法!

駁5刀
戴口罩係成個群體做先有用
邊個叫倒陳雲食藥
見到d熱狗而家剩係識J虫泰係國歌法投咗反對票,就知道佢地已經反駁唔到熱狗真係好撚廢
熱狗一邊freeride一邊屌人抗爭冇用送頭。

問佢有咩提議,熱狗就會串返你:「錦鯉又有咩高見?」

賤撚到呢
就係唔知自己嘅問題係乜
佢地覺得出黎揮美國旗同埋齋等美國救就得喂大佬呀,如果唔係有咁多手足係街頭上前仆後繼,你幾多人揮美國旗都冇用
中共依家掌權嘅係叫屎坑先生唧小學雞,邊到有腦識同人談判
談判對象係英/美/俄嗰種識審度政治形勢嘅就仲有得傾啫
同一個妣媄希特拉嘅癲佬談判只係晒時間
冷嘲熱諷嘅廢物
出好多唔同衛星page 帶風向 成班分身推
都唔知有冇一百個核心支持者
呢班人被人洗晒腦自認清高 好嘔心
雙重標準

1. 屌人搞議會線無用
自己又走去選區議會/立法會

2.話人初選係迫退人,泛民搞大台
最後出來本土素人 算係咁 好像新西 3個都有得選
泛民搞咩大台

咩迫退人更係好笑
今次起碼係用選票來支持邊個去選

當年熱普城見新東補選唔錯  自己出來選5區霸位
到本民前,青政都要選
之後成班熱狗垃圾
又話咩教主最後一次 未來係你地 鄭松泰仲係度 又咩集中選票
係度想迫退人地
好似天琦話齋,做政治應該係以令到越來越多人支持你作為目標,熱狗就圍笑鳩人蠢同on9並唔會增加自己嘅政治能量
佢地好自豪果樣野係被熱狗
之後迫退唔到
屌鳩人政棍
熱狗會咁答你

1. 入議會係攞資源,佢地選立法會係誠實

2. 選出黎嘅人係新泛民,唔係真正本土派

佢地係16年個陣係咁屌本民青係偽獨派,陳雲選完之後仲係佢地先係貨真價實嘅港獨派但而家佢地又係到話最衰都係獨立兩個字累到中共逐步壓迫,我好亂呀
第三好中
身邊有人係熱狗
成場運動開始以嚟, 就係冷嘲熱諷, 唔係做乜都屌, 就係話做乜都冇撚用
但又唔講點解咁做唔好/冇用
當然, 出嚟個結果往往都係相反

泛民本土一有人柒就會如獲至寶, 順便拎埋雨革/再之前嘅嘢出嚟講
但又唔會講下熱血公民都係柒下柒下
又屌人投票
立法會有咩好入
議會抗爭已死
自己又參選
佢哋區議會攞到兩席都係freeride場運動
仲要整個被熱狗苦主大聯盟圍爐點知推薦立法會名單咪又係熱狗d人,除咗冇熱狗選嘅九西之外
熱狗最大問題係暗共 界票
巴打你咁detail,叫班熱狗邊樹搵窿捐
好同意

不過一批評熱狗
就會比粉絲屌
話佢哋比飯民杯葛在先,所以唔想痴咁埋
係呀,係佢地眼中出黎遊行冇用,做連儂牆又冇用,黎明行動又冇用,區選又冇用,戴口罩又冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞